Autor |
Zpráva |
< Servis ~ gumová průchodka mezi dveřmi a pantem |
v4s1m4 |
Zaslal: čt září 30, 2010 1:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
kde by se dala sehnat průchodka do dveří na saxo 1998, průchodkou mě vedou jen dva dráty na reproduktory a já bych potřeboval aspoň 4 nejlépe 6 kabelů vyvedených do dveří. případně jak jinak to vyřešit. je to systém kdy se to nasadí a zašroubuje. (ješte teda z auta mě vede aspoň 8 pinů, ale ve dveřích sou už jen dva)díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt září 30, 2010 3:56 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no jestly je to ta origo průchodka tak skoro nejlepší je vzít vrtačku a v místech kde žádnej pin není to normálně provrtat a protáhnout kabel s dostatečnou vůlí. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
v4s1m4 |
Zaslal: čt září 30, 2010 5:24 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ono je to prave v nejake gumě zatavený tak nvm zatím to vedu kolem |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt září 30, 2010 6:23 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
rošroubuj to a rozpoj a ono uvidíš jak to tam je a kde je jakej pin volnej, ten pak normálně odvrtej v protikusu taky a protáhni kabel. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: pá říjen 01, 2010 7:45 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
v4s1m4 napsal: kde by se dala sehnat průchodka do dveří na saxo 1998, průchodkou mě vedou jen dva dráty na reproduktory a já bych potřeboval aspoň 4 nejlépe 6 kabelů vyvedených do dveří. případně jak jinak to vyřešit. je to systém kdy se to nasadí a zašroubuje. (ješte teda z auta mě vede aspoň 8 pinů, ale ve dveřích sou už jen dva)díky
Ahoj, ja jsem dělal okna na P 406 a průchodka je stejná jako na SAXO (je to prostě TPCA), ale je fakt že když už tak musíš sehnat obě strany. Pro úpravu je to trošku sraní protože je to zalité v plastu, ale dá se to upravit...ty piny jsou vyndavatelný (zmáčkneš šroubovákem a zatáhnout), ale ten plast se musí rozříznout kvůli kabelům.
Všechno jde ale tohle je opravdu sraní! |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
|