konecne jsme vymenili na vts brzdy,ale po ujeti asi 300km se mi zacina ozyvat divny zvuk..
pri rychlosti cca 100km/h (nekdy i nizsi rychlosti) zacnu brzdit,tak jde od brzd takovy gumovy zvuk ( podobny jako kdyz na rychlostni silnici najedete na krajnici na tu bilou caru) , brzdy normalne brzdi jak maji,ale ten zvuk je fakt neprijemny a hlavne nevim jestli neni neco spatne, dik
konecne jsme vymenili na vts brzdy,ale po ujeti asi 300km se mi zacina ozyvat divny zvuk..
pri rychlosti cca 100km/h (nekdy i nizsi rychlosti) zacnu brzdit,tak jde od brzd takovy gumovy zvuk ( podobny jako kdyz na rychlostni silnici najedete na krajnici na tu bilou caru) , brzdy normalne brzdi jak maji,ale ten zvuk je fakt neprijemny a hlavne nevim jestli neni neco spatne, dik
Delaji to ty drazky v kotoucich, je to normalni.
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru