punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - MAP senzor u 1,1i ??? Škube, netáhne... už fakt nevím

Autor Zpráva

<  Servis  ~  MAP senzor u 1,1i ??? Škube, netáhne... už fakt nevím

martanc
Zaslal: ne říjen 10, 2010 9:26 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no takhle ti asi nikdo nepomůže, ty jednoky jsou zvenku naprosto stejný myslím co se týče 1.1 a 1.0 a ještě ke všemu obě jsou ve dvou výkonovejch variantách rozhoduje jen software co je uvnitř. Možná by se to dalo zjistit podle těch výrobních čísel a čárkových kódů ale ty tady asi nikdo číst neumí. Taže máš šanci 1 ku 4 že tam máš tu správnou. Jedině řešení jak tohle zjistit je asi zajet na diagnostiku pokud jse tam da zjistit přesně typ programu v ECU.

CARSMANIAC
Zaslal: ne říjen 10, 2010 9:47 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 12. 2008 Příspěvky: 111 Bydliště: PRAHA
myslel jsem ze bych ti to opravil resit kraviny na netu nema smysl, je potreba se v tom trosku postourat, dnes jsem odevzdaval saxo ktere bylo ve ctyrech servisech a vsude slecne napovidali ze se auto neda opravit zaplatila za tyhle reci 12 tis celkem, ja ji to za 3tis opravil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hurvajs2
Zaslal: po říjen 11, 2010 8:15 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 09. 2010 Příspěvky: 85 Bydliště: Chomutov
Napíšu Ti na email, ať tady neplníme fórum. Wink

Jinak nevíte někdo, proč se nezobrazují ty fotky co jsem sem vložil? Question

Zaslal: po říjen 11, 2010 8:34 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
Vadi tomu otaznik v url. Opravil jsem ti to.

Hod sem jeste VIN, at ti to muze nekdo zkontrolovat v serviceboxu.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Hurvajs2
Zaslal: po říjen 11, 2010 4:44 pm Odpovědět s citátem
Dikec za ty fotky ! Wink

VIN je zde: VF7SOHDYF56018602

Budu moc vděčný každému, kdo mi pomůže. Smile

Zaslal: po říjen 11, 2010 4:59 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
tak ECU mas tu, ktera tam ma byt.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Hurvajs2
Zaslal: po říjen 11, 2010 7:30 pm Odpovědět s citátem
Díky moc, to je dobrá zpráva ! Můžu se je zeptat, kde jsi to zjistil? Jen pro zajímavost... Wink

Zaslal: st říjen 13, 2010 8:45 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 01. 04. 2010 Příspěvky: 51 Bydliště: Kladno
CARSMANIAC napsal:
myslel jsem ze bych ti to opravil resit kraviny na netu nema smysl, je potreba se v tom trosku postourat, dnes jsem odevzdaval saxo ktere bylo ve ctyrech servisech a vsude slecne napovidali ze se auto neda opravit zaplatila za tyhle reci 12 tis celkem, ja ji to za 3tis opravil

Odkud presne jsi? Schanim nejaky servis, kde by mi udelali na Saxu diagnostiku (s original Citroen servisem nemam dobre zkusenosti)? Diky..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hurvajs2
Zaslal: pá říjen 15, 2010 10:14 am Odpovědět s citátem
Tak mám nový poznatek týkající se mého problému s motorem, podělím se o něj, třeba to někomu taky pomůže. Wink Po všech možných výměnách čidel, svíček, filtrů atd. které k ničemu nevedly, jsem udělal jednu věc. Odpojil jsem od víka ventilů celou soustavu hadic s odlučovačem oleje a napojil jsem na odfuk hadici z pračky, kterou jsem nechal na zkoušku viset pod auto. Potom jsem provedl reset ECU a světe div se, auto přestalo ráno chcípat (chytne napoprvé a už nechcípne) a celkově se jízdní projev o hodně zlepšil. Auto už tak neškube, není tam ta výkonová díra a přestalo kouřit. Protože to takhle nechci nechat už jen kvůli ekologii, chystám se o víkendu rozebrat celou tu soustavu hadic odfuku a kompletně je pročistit, včetně originálního odlučovače oleje. Pokud to všechno ještě víc pomůže, nebo to zůstane alespoň takhle, asi koupím Oil Catch Tank a mělo by být po problému. V té souvislosti se chci zeptat, jestli někdo nevíte, zda se dá originální odlučovač oleje nějak rozebrat a jak to vlastně přesně funguje. Je mi jasné, že se v tom bude nějak odlučovat olej z olejových par, ale vůbec nevím, k čemu je do toho odlučovače ještě přivedená slabá, zřejmě podtlaková hadička ze svodů. Když bych totiž vyřadil originál odlučovač i s hadicemi a namontoval tam místo toho Oil Catch Tank, tak co potom mám udělat s tou podtlakovou hadičkou?? Díky moc za každou radu. Wink
P.S.: Můžu sem hodit fotky, jak to vypadá u mého motoru. V knize Jak na to je totiž popsán pouze motor 44kw (tam to vypadá trochu jinak) a já mám 40kw

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: