punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Servis !!! Pozor na ně !!!

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Servis !!! Pozor na ně !!!

BX19GTI
Zaslal: so říjen 14, 2006 11:15 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Ahoj tak sem umýval motor a před vysříkáním vapem sem raději vymontoval nějaké el. části. (Alternátor, cívky+kabely, krokovej motorek atd.) Mno a zjistil sem, že můj repasovanej alternátor je fuč. Poprvé a naposledy sem měl auto v servise, ale o tom sem už tady psal i o těch závadách co nastaly po návratu z tohoto servisu. Prostě mi tam dali alternátor z roku 96 co má volný ložisko. Chtěl bych vás všechny varovat před tímto servisem. Nechal sem si tam měnit těsnění pod hlavou. A teď ty závady: O půl litru mi přelili motorový olej, při vyzvedávání auta nešlo dobře řadit, takže sem tam auto nechal ještě dálší den. Problém nevyřešili, dodnes řadit bezproblémově nejde, po 50km co jsem po výměně těsnění mi odešel korkový motorek volnoběhu a nakonec jsem zjistil, že mi vyměnily alternátor, který sem si nechal rapasovat (mám na tu repasi ještě záruku) a daly tam nějaký zrezlý z roku 96. Co si o nich mám myslet !!!! Prostě jsem nasranej a řešit to s nima nehodlám, stejně je to už půl roku co sem tam auto měl. A bylo by to jen hádání k ničemu. Takže ten autoservis je tady:

Auto Vašenda s.r.o.
IČ: 27083039, DIČ: CZ27083039
Pod Harfou 3
190 00 Praha 9
http://www.autovasenda.cz

Naposledy upravil BX19GTI dne so říjen 14, 2006 11:47 pm, celkově upraveno 1 krát

Zaslal: so říjen 14, 2006 11:18 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
Tak to je teda pekne svinstvo!!! Clovek by ani neveril, co niektori ludia dokazu urobit... NO COMENT!!! Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BX19GTI
Zaslal: so říjen 14, 2006 11:39 pm Odpovědět s citátem
Naštěstí až na to volné ložisko zatím šlape altík jak má. Evil or Very Mad Tohle se pánové nedělá a jestli ste ten alternátor vyměnili omylem tak tam máte pěknej bordel a zamyslete se !!! Udělali ste si jednoho nasranýho zákazníka. A technikům vzkazuju, že olej se leje dle měrky a ne dle hodnot z nějakých tabulek. Evil or Very Mad

Naposledy upravil BX19GTI dne ne říjen 15, 2006 9:08 pm, celkově upraveno 1 krát

Zaslal: ne říjen 15, 2006 2:56 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
ty jo tak to je mazec teda . to cumim co jsem cet an peugeot foru tak vasendu celkem doporucovali ... hold neni nad to si to udelat sam ..ikdyz tesneni pod palici bych asik taky nekomu sveril

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Miki
Zaslal: ne říjen 15, 2006 8:51 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
BX19GTI napsal:
Už jim dělám negativní reklamu na klubech. Naštěstí až na to volné ložisko zatím šlape altík jak má. Evil or Very Mad Tohle se pánové nedělá a jestli ste ten alternátor vyměnili omylem tak tam máte pěknej bordel a zamyslete se !!! Udělali ste si jednoho nasranýho zákazníka. A technikům vzkazuju, že olej se leje dle měrky a ne dle hodnot z nějakých tabulek. Evil or Very Mad

hele , takovihle vzkazi sou trapný pokud jim to neumis rict do oci

Zaslal: ne říjen 15, 2006 2:20 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 03. 2005 Příspěvky: 179 Bydliště: Praha
Říct jim to do vočí? Už jsi to zkusil? Já jo (jinde), ale nepřej si vidět jak jsem dopad (měl jsem ještě Š100), naštěstí jsem měl kde a jak to dát dohromady.

Dík za varování

Zaslal: ne říjen 15, 2006 2:37 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
[/quote]

hele , takovýhle vzkazy sou trapný pokud jim to neumis rict do oci[/quote]jak se do lesa volá tak se zlesa ozývá,taky mu neřekli že mu tam dali starej altík do očí a tak,tak co

BX19GTI:docela se ale divím,má to prej bejt nákej vyhlášenej servis,snad sponzoruje i peugeot club

Zaslal: ne říjen 15, 2006 2:41 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 10. 2005 Příspěvky: 127 Bydliště: Dubenec u Dvora Králové
mno tak takovyhohle sponzora bych ani snad radsi nechtel....

Zaslal: ne říjen 15, 2006 8:49 pm Odpovědět s citátem
Věřím, že je to trapný, ale namám čas ani chuť se tam jet hádat. Pošlou mě stejně do ...... a nic to nevyřeší. Vašendu sem si vybral protože sem na něj právě na Peugeot klubu četl perfektní reference. Saxo bylo poprvé od koupi v servise. Myslel sem, že to bude hodně dobrej servis dle těch referencí a že tam budu pravidelně chodit. Bohužel. Všechno co jsem napsal je pravda a stojím si za tím. Myslete si o mě co chete, ale tímhle to pro mě končí.

Zaslal: ne říjen 15, 2006 9:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
BX19GTI napsal:
Věřím, že je to trapný, ale namám čas ani chuť se tam jet hádat. Pošlou mě stejně do ...... a nic to nevyřeší. Vašendu sem si vybral protože sem na něj právě na Peugeot klubu četl perfektní reference. Saxo bylo poprvé od koupi v servise. Myslel sem, že to bude hodně dobrej servis dle těch referencí a že tam budu pravidelně chodit. Bohužel. Všechno co jsem napsal je pravda a stojím si za tím. Myslete si o mě co chete, ale tímhle to pro mě končí.
Proč by to bylo trapný?Třeba já tě plně chápu!Osobně dávám auto ke kámošovýmu tátoj a jsem spokojen,když je to známej tak doufám že by mě nic špatnýho neudál.Ještě lepší je to že kámoše táta má soukromej servis na citroeny a dělá to sám se synem Wink

Zaslal: po říjen 16, 2006 9:45 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 13. 10. 2005 Příspěvky: 24 Bydliště: Hradec Králové
najít dneska dobrej servis mi přijde jako nadlidskej výkon. Moje saxo mi před rokem přivezl známej táty, kterej má servis. Nechal jsem si to tam prohlídnout, vyměnili věci okolo brzd, auto bylo OK no a pak umyli motor... už nikdy takovou věc nenechám žádnej servis udělat... během týdne se podělal posilovač řízení. Když se v něm vrtali, stejně nic nezjistili, takže sem auto nakonec dal jinam, kde to nakonec dali dohromady. Samozřejmě, že to bylo poškozený kvůli vodě. Daň za tu opravu byla zase ta, že mi vyjezdili půlku nádrže. Teď jsem zase zkusil nový servis v Hradci Králové. Maj to nějaký němci. Je to naproti býv. Carrefouru. Jen mi tam měnili olej a seřizovali ruční brzdu. Maj slušný jednání, je to opravna na úrovni značkového servisu, ceny tam maj vyšší než v malých servisech, ale nižší zase než v těch značkovejch, tak uvidim, jestli tam vydržim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: