punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - sportovní silentbloky

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  sportovní silentbloky

ottik85
Zaslal: pá říjen 15, 2010 12:53 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 02. 03. 2010 Příspěvky: 549 Bydliště: české budějovice
zdar lidi nevíte kde by se dali sehnat nějaký sportovní silentbloky ? na speed pro je maji za docela draho http://speedpro.cz/download/powerflex/citroen_powerflex_speedpro.pdf
tak když by jste věděli kde se daji jinde sehnat tak pište .... díky

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
EiFFeL
Zaslal: pá říjen 15, 2010 1:18 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
nooo ja objednaval cely auto a vyslo to na 4850... jinak muzes zkusit napsat uzivateli "zura" ten taky neco resil ale nevim v jakym to ma aktualne stavu... vim ze mel vyreseny duralovy ulozeni zadni napravy...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Skrbla
Zaslal: pá říjen 15, 2010 1:53 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
No myslim že na speedpru je seženeš asi nejlevnějc, jelikož v tom katalogu jsou ceny před tou 25% slevou, takže z tý katalogový ceny si máš odečíst 25%. Jen dodací termín je tak 2-3 tejdny, protože čekaj až se nahromaděj objednávky a pak objednávaj hromadně z powerflexu.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
olda77
Zaslal: pá říjen 15, 2010 2:31 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
zadek nema cenu resit.predek ano.

ottik85
Zaslal: so říjen 16, 2010 8:08 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 02. 03. 2010 Příspěvky: 549 Bydliště: české budějovice
olda77 napsal:

taky jsem uvažoval spíš jen o předku

a vim že jsem se minulý týden koukal na netu na českejch stránkách někde a byly tam odost levnější ale už tu adresu nevim a mam předělanýho kompa takže z historie to taky nezjistim... tak zkusim hledat dál... Confused

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Miki
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:03 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
olda77 napsal:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green neskutočne si ma pobavil

Zaslal: so říjen 16, 2010 3:34 pm Odpovědět s citátem
nebudeme se tady bavit o zavodnim aute,ale pro ty kluky tady je to jedno.kazda mala upravicka je urcite k dobru,ale je potreba rozlisovat na co auto je!!!!!!tato uprava na zadni naprave dle meho nazoru je az nekdy na konci uprav. Rolling Eyes

Miki
Zaslal: so říjen 16, 2010 6:07 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
olda77 napsal:
nebudeme se tady bavit o zavodnim aute,ale pro ty kluky tady je to jedno.kazda mala upravicka je urcite k dobru,ale je potreba rozlisovat na co auto je!!!!!!tato uprava na zadni naprave dle meho nazoru je az nekdy na konci uprav. Rolling Eyes

ale no tak ! Práve na saxe je zadná náprava dôležitá, dokonca si trúfam povedať, že dôležitejšia než predná. Ak už sa venujem jednej veci, tak určite na oboch nápravách, lebo práve rozdiel či už v brzdách, uloženiach, tlmičoch sa vypomsťujú, viď tie fotky kolko krát bolo saxo nafotené ako totálka niekde v škarpe Wink

Zaslal: so říjen 16, 2010 7:04 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Ja jsem si taky myslel, ze zadek se nemusi resit.. tak jsem koupil 2 slicky a dal jsem je na slalom na predek, ze to bude dobre.. a nebylo Mr. Green ale aspon to byla sranda Cool Takze uz verim, ze zadek se musi resit taky Wink

olda77
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:45 am Odpovědět s citátem
lazik napsal:
Ja jsem si taky myslel, ze zadek se nemusi resit.. tak jsem koupil 2 slicky a dal jsem je na slalom na predek, ze to bude dobre.. a nebylo Mr. Green ale aspon to byla sranda Cool Takze uz verim, ze zadek se musi resit taky Wink

v tomto pripade je to vic jak jasne. Wink

vorech
Zaslal: pá únor 04, 2011 6:16 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 08. 06. 2008 Příspěvky: 30 Bydliště: Klatovy
Daj se urcite sehnat levneji, pokud s tim jezdite jen na rovine nebo slalom, tak staci tvrdsi guma. Nedoporucuji delat ze silonu s bronzovymi sedly, to pak uz musite sehnat i zavodni drzak motoru a prevodovky.
Jedno rameno vychazi po uprave na 2500. Takze predni naprava i zadni s drzaky jsi tam za 20 tis. Jinak, pokud litate slaomy, tak bez zadku to opravdu nejde. K cemu je ti predek, kdyz nemas spoleh na zadek. Twisted Evil Question Idea
Brabi
Zaslal: po únor 07, 2011 8:37 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 09. 2008 Příspěvky: 365 Bydliště: Třebíč
Viz: !!KOZA!! ze saxoclubu... Twisted Evil Twisted Evil Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Skrbla
Zaslal: út duben 05, 2011 1:42 pm Odpovědět s citátem
Máte někdo vyřešený horní silentbloky na motoru a převodovce ??? Question Question Question mám je docela vytahyný a nevím co s tím origo cca 1000,- převodovka 1500,- motor. Pak jsem našel v anglii spoox (vibra-tech) cca 1700,- +2300,- + doprava což je docela dost. Bojim se že když dám origo tak to bude za chvíli zase vytahaný. Nějaký jiný řešení Question Question

vorech
Zaslal: út duben 05, 2011 4:41 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 08. 06. 2008 Příspěvky: 30 Bydliště: Klatovy
Skrbla napsal:
Máte někdo vyřešený horní silentbloky na motoru a převodovce ??? Question Question Question mám je docela vytahyný a nevím co s tím origo cca 1000,- převodovka 1500,- motor. Pak jsem našel v anglii spoox (vibra-tech) cca 1700,- +2300,- + doprava což je docela dost. Bojim se že když dám origo tak to bude za chvíli zase vytahaný. Nějaký jiný řešení Question Question

Originál ti vydrží. Dají se sehnat sportovní z francie nebo motor uložit na tvrdo do unibalu. Pokud máš i silentbbloky upravené na ramenouch a spodní na motoru, pak jdi do tvrdších. Jinak zůstaň u origo. Aby jsi měl horejšek tvrdej a spodek měkej, ztrácí opodstatnění.
Skrbla
Zaslal: út duben 05, 2011 9:48 pm Odpovědět s citátem
vorech napsal:
Skrbla napsal:

Originál ti vydrží. Dají se sehnat sportovní z francie nebo motor uložit na tvrdo do unibalu. Pokud máš i silentbbloky upravené na ramenouch a spodní na motoru, pak jdi do tvrdších. Jinak zůstaň u origo. Aby jsi měl horejšek tvrdej a spodek měkej, ztrácí opodstatnění.

Mám spodní silent powerflex, v přední uložení ramen powerflex, zadní uložení planuju taky polyuretan, až odejde to původní. Já vím že to zní blbě ale teď momentálně nejsou prachy na závodní silenbloky, ty peugeot-sport vyjdou v podstatě na stejno jako ty od spoox. Neumí někdo v čr za nějaký rozumný peníze zrepasovat starý silenty gumou s větší shore/polyuretanem.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: