|
Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ POZOR na tohoto člověka... |
bhm |
Zaslal: so listopad 20, 2010 1:15 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: so listopad 20, 2010 1:35 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
bhm |
Zaslal: so listopad 20, 2010 1:43 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
P.E.T.R |
Zaslal: so listopad 20, 2010 4:34 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
podle toho, co píšeš už máš doma auto, který je zaplacený, takže musíš mít i kupní smlouvu, kde bude napsaný, že částka se uhradila při podpisu, tim pádem bych šel hned na policii, tam jim dáš kopii smlouvy a ať se staraj
předpokládam, že pokusy o domluvu sou k ničemu, další možnost už mu jedině "domluvit" |
_________________ 2000 Saxo VTS 1.6 16V race car
2000 Saxo VTS 1.6 16V civil
2001 Peugeot 607 3.0 V6
2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho! |
|
Návrat nahoru |
|
bhm |
Zaslal: so listopad 20, 2010 6:19 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
P.E.T.R napsal: podle toho, co píšeš už máš doma auto, který je zaplacený, takže musíš mít i kupní smlouvu, kde bude napsaný, že částka se uhradila při podpisu, tim pádem bych šel hned na policii, tam jim dáš kopii smlouvy a ať se staraj
předpokládam, že pokusy o domluvu sou k ničemu, další možnost už mu jedině "domluvit"
mas skoro pravdu...auto,kliče,servisku,kody ke klíčum,atest k foliim,kupni smlouvu mam,bohuzel špatnou a bez částky...dohodli jsme se kvuli jeho financaku...opet chyba.
jinak policie s tim nema nic společneho...byl jsem na policii i na prestupkovym urade u nas a bez uspesne....
je to muj problem-a nikoho to nezajima,argumentujou,ze jsem si to umrdal sam a jinak at mu vratim auto a je to.....jenze....sami víme jak z nekoho budem dostevat koruny...
odpoved vsech uradu je ze to je obcanskopravni spor,tak jedine pravnik a soud!takze za 5 let treba neco bude...
a paradox je ze on se niceho nedopousti!!!!!ani presrupku ani tresneho cinu...(ale v zakone je ze on musi do 10dnu nahlasit zmenu majitele na urade,ale kdyz to neudelá....tak nic neporusuje,,,,,to je mrda co)
diky za kazdy napad,radu a vubec za podporu...
jinka jeste bombonek... |
|
|
Návrat nahoru |
|
bhm |
Zaslal: so listopad 20, 2010 6:20 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ahoj lidičky, mám tady pro vás a všechny vaše kamarády varováni. Jedná se o týpka, kterej prodává motorky, jak z dovozu, tak od nás. V papírech dodělává razítka, kterýma překrývá kw a jiné svinárny. Na internetu momentálně prodává minimálně 12 motorek, tak bacha. Jedná se kluka z Humpolce, kterej vystupuje v inzerátech jako Jan Peterka nebo nějaký pan Benda. v Inzerátech má většinou Humpolec nebo Pelhřimov. Dávejte si hlavně pozor na tel:728369435 Kolikrát je už z toho inzerátu poznat, že je to blbost, ale hodněkrát ne... Motorky nemají kw které slibuje, ale ani homologaci na CR. Tak bacha a šiřte to dál! Jo a kdyby jste na něj nekdo už narazili, tak dejte vědět na email a klidně poskytnu bližší info. |
|
|
Návrat nahoru |
|
P.E.T.R |
Zaslal: so listopad 20, 2010 6:30 pm |
|
|
|
je vidět, že to neudělal prvně, takže to z něj normálně nejspíš nedostaneš, vim, že to neni ideál, ale vem pár kámošů a zajeď se za nim "podívat" pro všechny případy si zajisti někoho, kdo tě v tu dobu viděl úplně jinde, protože tohle po dobrým nepude
když budeš čekat, může se taky stát, že on to auto nahlásí jako kradený, tobě ho seberou, nebudeš mít ani auto ani peníze a navíc spoustu problémů, záleží taky, jak je sepsaná kupní smlouva, ale už to, že tam neni částka o něčem svědčí...muj názor |
_________________ 2000 Saxo VTS 1.6 16V race car
2000 Saxo VTS 1.6 16V civil
2001 Peugeot 607 3.0 V6
2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho! |
|
Návrat nahoru |
|
hikiny |
Zaslal: so listopad 20, 2010 8:25 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jj, když je blbá kupní smlouva, tak se nezmůže nic a přesně jak píše P.E.T.R - rozhodně bych vzala kámoše a jela tam!!! nebo nám sem ofoť kupní smlouvu... já dělám u soudu, ale to je na nic, když dělám Prahu... |
|
|
Návrat nahoru |
|
bhm |
Zaslal: so listopad 20, 2010 10:38 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
hikiny napsal: jj, když je blbá kupní smlouva, tak se nezmůže nic a přesně jak píše P.E.T.R - rozhodně bych vzala kámoše a jela tam!!! nebo nám sem ofoť kupní smlouvu... já dělám u soudu, ale to je na nic, když dělám Prahu...
to asi bude k nicemu jak pises kdyz spadas pod prahu,,,ale kazdopadne neceho se ten zmrd dopousti ne?na co by sel sepsat aspon prestupek???potrebuju ho dostat pomoci policie na prestupkovou...
diky |
|
|
Návrat nahoru |
|
hikiny |
Zaslal: ne listopad 21, 2010 11:10 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jediný důkaz, který máš je ta kupní smlouva, takže jen s ní se dá pracovat, popřípadě, jestli psal nějaké zprávy nebo emaily...ach jo, to je hrozný a nesepsali jste papír, že ti ty doklady pošle do nějakého domluveného termínu? |
|
|
Návrat nahoru |
|
bhm |
Zaslal: ne listopad 21, 2010 11:56 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
hikiny napsal: jediný důkaz, který máš je ta kupní smlouva, takže jen s ní se dá pracovat, popřípadě, jestli psal nějaké zprávy nebo emaily...ach jo, to je hrozný a nesepsali jste papír, že ti ty doklady pošle do nějakého domluveného termínu?
bohuzel ten papir jsme nesepsali...takze jen kupni smlovu mam,a smsky ze uz to poslal,odhlasil,a same lzi,vymluvy a ted uz nekomunikuje 12dni
jak policie nebo nekdo nahlíži na SMS je to dukaz...?urcite jo ale o to se nekdo bude zajimat az kdyby to slo k soudu...nebo ne?
on toho ma na triku uz v minulosti vic:treba nejaky flastr-obcanske souziti,kradez motorky atd...mohli by k tomu prihlizet...i tam u nej vna prestupkovym,kdybych nekoho dokopal neco konecne sepsat?
mohl bych to nejak nahrat,ze mi znemoznuje a omezuje provozovat vozidlo,kdyz mi nevydal vsechny náležitosti?
diky moc za ochotu.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: ne listopad 21, 2010 1:16 pm |
|
|
|
Normalne to z neho treba vymlatit. Bez mihnutia oka. Ked je chuj zasluzi si to.
PS: neviem ako to funguje u vas s prepismi. U nas treba auto najprv odhlasit na noveho majitela. Predpokladam ze aj u vas o tak bude. Preco si mu platil ked si tuto odhlasku nemal v ruke???? Nikdy v zivote by som nikomu nedal penaze bez odhlasky, pripadne bez splnomocnenia overeneho notarom ( v rovnakom okrese). Nikdy. Ale to ti uz nepomoze, ale do buducna budes mudrejsi.
PS: este ma napadla jedna vec. Si si isty ze to auto patri jemu??? Overil si si to? |
|
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: ne listopad 21, 2010 3:42 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
taky jsem řešil to že odhlášení uta co jsem koupil trvalo dlouho, tak jsem to byl zjistit na magistrátu, normálně ti to tam můžou ověřit, tak tam skoč ať víš na čem jsi, podle původní mi zjistili v jakym stavu to auto zrovna je (tady to bylo že je odhlášeno na mě) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Casari |
Zaslal: ne listopad 21, 2010 3:58 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Bejt tebou, zeptam se konkretnich lidi zda by si s tebou nezajeli na výlet. nejlepe nekoho kdo ví "jak to na ulici chodí"..... priprav si potrebne papiri a ve strocnosti mu vysvetli ze to staci jen podepsat ...
JÁ. jsem na podobné zmrdy uplně alergickéj..... |
_________________ Saxo 1.1, 44KW, červená, zatím bez větších úprav
čím dřív zemřeš,tím dýl budeš mrtvý...
http://casari.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
bhm |
Zaslal: ne listopad 21, 2010 8:28 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
lakinooo napsal: Normalne to z neho treba vymlatit. Bez mihnutia oka. Ked je chuj zasluzi si to.
PS: neviem ako to funguje u vas s prepismi. U nas treba auto najprv odhlasit na noveho majitela. Predpokladam ze aj u vas o tak bude. Preco si mu platil ked si tuto odhlasku nemal v ruke???? Nikdy v zivote by som nikomu nedal penaze bez odhlasky, pripadne bez splnomocnenia overeneho notarom ( v rovnakom okrese). Nikdy. Ale to ti uz nepomoze, ale do buducna budes mudrejsi.
PS: este ma napadla jedna vec. Si si isty ze to auto patri jemu??? Overil si si to?
na urade je to registrovany na nej a technicaky jsem videl a mel v ruce...
ale bohuzel sem to takhle umrdal,a le nekupoval jsem prvni auto a vzdy jsem to resil tak ze mi ty doklady bezproblemu dorazily,,,a vse v poho bez problemu ale lidi se porad ucej a ja bohuzel takto...
s tou odhlaskou to je u nas stejny,ale ja to nekupoval v uredni den,a to je taky problem |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3 Další
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|