punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - slabé brždění

Autor Zpráva

<  Servis  ~  slabé brždění

M.Jelenek
Zaslal: st listopad 24, 2010 4:22 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 16. 11. 2010 Příspěvky: 7 Bydliště: Uherské Hradiště
Zdravím všechny, potřeboval bych radu, mám saxo 1,5D VTS a přestalo mě brzdit. Musím řádně sešlápnout, abych začal přibrzďovat. Zkoušel jsem vakuovou pumpu na posilovači brzd a nesaje. Jde to nějak rozdělat a opravit aniž bych to musel dát do servisu? Může tam být i něco jiného, popř. na co se ještě podívat. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lakinooo
Zaslal: st listopad 24, 2010 4:51 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
predpokladam vymenu vakuovej pumpy.
EiFFeL
Zaslal: st listopad 24, 2010 5:57 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
co treba ztyrela a praskla hadicka?

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
M.Jelenek
Zaslal: st listopad 24, 2010 7:09 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
co treba ztyrela a praskla hadicka?

tu jsem kontroloval, ta je dobrá, u vákuové pumpy je rychlospojka od hadičky, oddělal jsem to a zkusil přímo podtlak na vak. pumpě. Nevím jak rozdělat vak. pumpu, abych něco víc nepokazil.
lakinooo
Zaslal: st listopad 24, 2010 7:25 pm Odpovědět s citátem
No kedze uz nefunguje nemas sa coho bat....
M.Jelenek
Zaslal: st listopad 24, 2010 7:34 pm Odpovědět s citátem
lakinooo napsal:

no sice nefunguje, ale když jsem se byl zeptat co stojí nová Shocked , tak raději budu přibržďovat i očima Laughing , ne chtěl bych to zkusit opravit, koupě nové je až poslední varianta, proto potřebuju nějakou radu ať to ještě víc nepo.... .
lakinooo
Zaslal: st listopad 24, 2010 7:53 pm Odpovědět s citátem
Nove stoji cez 300 €. ALe skus vrakace.
FilipD
Zaslal: st listopad 24, 2010 8:27 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 03. 2009 Příspěvky: 151 Bydliště: Komárov u Hořovic
M.Jelenek napsal:
lakinooo napsal:

no sice nefunguje, ale když jsem se byl zeptat co stojí nová Shocked , tak raději budu přibržďovat i očima Laughing , ne chtěl bych to zkusit opravit, koupě nové je až poslední varianta, proto potřebuju nějakou radu ať to ještě víc nepo.... .

zdravim mas namysli ten valec co je za pumpickou z kapalinou, distak bych jednu mel cenovka by byla pekna 700,- kdyby jsi mel zajem.
A myslim ze rozdelat nejde ze je zapertlovana a dost tezko by se rozebirala.kdyby jsi mel zajem tak dej vedet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
M.Jelenek
Zaslal: st listopad 24, 2010 8:43 pm Odpovědět s citátem
FilipD napsal:
M.Jelenek napsal:
lakinooo napsal:

zdravim mas namysli ten valec co je za pumpickou z kapalinou, distak bych jednu mel cenovka by byla pekna 700,- kdyby jsi mel zajem.
A myslim ze rozdelat nejde ze je zapertlovana a dost tezko by se rozebirala.kdyby jsi mel zajem tak dej vedet.

Díky za nabídku, to co myslíš není ono, ta pumpa je našroubavaná na hlavě motoru a poháněné je to od vačky. Zkoušel jsem se dívat na netu na různé odkazy, ale nic jsem nenašel. Pomohl by mě i plánek, abych věděl jak je to poskládané a co by se dalo nahradit nebo vyměnit, protože doufám, že není třeba výměny celé vákuové pumpy. Jinak moc díky
lakinooo
Zaslal: st listopad 24, 2010 9:02 pm Odpovědět s citátem
Je to jeden kus.

CARSMANIAC
Zaslal: čt listopad 25, 2010 12:03 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 12. 2008 Příspěvky: 111 Bydliště: PRAHA
[quote="M.Jelenek" zacni setrit na novou na vyveve se nic moc opravit neda vevnitr bude vydrena dily se do ni nesezenou rovnou to vzdej a usetris spoustu casu a starosti, zajimalo by me kolik mas najeto staram se o saxo co ma 220tis vyveva je origo a brzdi perfektne spis zkus prohlednout zbytek brzd abys nemel jen zarezly brzdic a nemenil zbytecne vyvevu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
M.Jelenek
Zaslal: so listopad 27, 2010 12:19 pm Odpovědět s citátem
CARSMANIAC napsal:
[quote="M.Jelenek" zacni setrit na novou na vyveve se nic moc opravit neda vevnitr bude vydrena dily se do ni nesezenou rovnou to vzdej a usetris spoustu casu a starosti, zajimalo by me kolik mas najeto staram se o saxo co ma 220tis vyveva je origo a brzdi perfektne spis zkus prohlednout zbytek brzd abys nemel jen zarezly brzdic a nemenil zbytecne vyvevu

Ahoj, asi to tak dopadne, že dám druhou vývěvu, v tom máš pravdu že si ušetřím spoustu času a starostí, závada je určitě v té vývěvě. Auto jsem koupil přesně před rokem a mělo najeto 75 tis. km. V současné domě tam mám 92 tis. km a bzdilo velmi dobře. Na vrakáči jsem ji objevil a v úterý pro ni jedu, dám vědět jak všechno dopadlo.
M.Jelenek
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 3:21 pm Odpovědět s citátem
M.Jelenek napsal:
CARSMANIAC napsal:

Ahoj, asi to tak dopadne, že dám druhou vývěvu, v tom máš pravdu že si ušetřím spoustu času a starostí, závada je určitě v té vývěvě. Auto jsem koupil přesně před rokem a mělo najeto 75 tis. km. V současné domě tam mám 92 tis. km a bzdilo velmi dobře. Na vrakáči jsem ji objevil a v úterý pro ni jedu, dám vědět jak všechno dopadlo.

Takže závadu jsem odstranil - vyřešil. Na vrakáči jsem koupil za 1500 vákuovou pumpu a namontoval, stará se mě po odšroubování druhého šroubku rozpadla v rukách. Doufám, že tato vydrží o něco déle.
M.Jelenek
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 3:30 pm Odpovědět s citátem
Chtěl bych se zeptat, kdo má zkušenosti z 13"disky zimní na vts, ve velkém TP je 5,00x13 ET20. Mám strach, že budou drhnout o brzdiče. Jinak jsou tam taky uvedené 14" i 15". Nyní jezdím na 15" letních.
Skrbla
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 4:15 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
M.Jelenek napsal:
Chtěl bych se zeptat, kdo má zkušenosti z 13"disky zimní na vts, ve velkém TP je 5,00x13 ET20. Mám strach, že budou drhnout o brzdiče. Jinak jsou tam taky uvedené 14" i 15". Nyní jezdím na 15" letních.

Dopředu by se vejít měli, je tam asi 2mm místa. Vzadu pokud máš kotouče tak ne, vadí tam ten krycí plech. Chce to tak 20mm podložky.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: