Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Nefunguji sterace |
Dark |
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 11:16 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdarec, asi budu vypadat za uplnyho blbce, ale ...
Rano pekne nastartuju, shodim snih ze skla (skrabkou), sednu do auta, steracema ocistim zbytky snehu ze skla a vyjedu, o dve ulice dal na krizovatce se mi vypne a zase zapne radio, a od te doby mi nefunguji sterace a odstrikovace, ani vepredu ani v zadu, pojistka pod palubovkou byla spalena tak sem ji vymenil, ale po otoceni klicku (ani nestartuju) se hnedka prepali, myslite ze odesel motorek a ted je ve skratu? Nemuzu byt problem jeste nekde jinde (treba dalsi pojistka)?
Saxo 1.1 r.96 |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 12:02 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no jestli jsi měl na skle hodně sněhu a nebo byli přimrzlý tak je dost pravděpodobný že se spálil motorek a je ve zkratu, proto se pálí pojistka a nic nejde. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Dark |
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 1:20 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
no prave ze sem to prvne zeskrabal abych ten motorek nespalil a pak jen setrel zbytky ze skla aby bylo cisty, sterace primrznuty nebyly, prestaly fungovat az o dve ulice dal, chvilku to slo a pak najednou ne, jen lehce snezilo takze zadna velka zatez na ne nebyla. Odstrikovace taky zamrznuty nebyly.
Da se nejak jednoduse zjistit kterej odesel? jestli predni nebo zadni?
asi mi nezbyde nic jineho nez servis, tam ale maji volno nejdriv v pondeli odpoledne |
_________________ Saxo 1.1 r.96 |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 2:15 pm |
|
|
|
zvedni kapotu a pod kapotou mas v hadru motorek, rozpoj konektor a zkus to znova s pojistkou... inzerat na motorek od steracu mas kousek vedle |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Dark |
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 2:46 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
aaa, super, tak je to motorek od prednich, odpojil sem to a zbytek fungoval, dik, ani sem nevedel ze tam je konektor, ta hadra tam byla snad prilepena tak sem pod ni predtim nezkousel list |
_________________ Saxo 1.1 r.96 |
|
Návrat nahoru |
|
CVakk |
Zaslal: st prosinec 15, 2010 1:06 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no to mě pos*r dneska to samí, sundám sníh z okna, odlepim stěrače, dvakrát mávnou v poho a pak lup (pojistka).... dam jinou zapnu zapalovaní a lup... úplně to stejný... ted se me chce shanet motorek a jezdit bez steraču...sakra... |
_________________ -- 1.4 VTS
-- golf III GTi 2.0 16v
-- 1.6 16v VTS |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st prosinec 15, 2010 6:54 pm |
|
|
|
no chce to pořádně promazat ten mechanizmus stěračů, jak zatuhne tak je to špatný protože pak má ten motorek problem to utáhnout a když k tomu přidáš ještě tu zimu tak je to hotový |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
|