punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - přední nárazník

Autor Zpráva

<  Servis  ~  přední nárazník

Nordic7
Zaslal: út prosinec 21, 2010 9:44 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 21. 12. 2010 Příspěvky: 3 Bydliště: Plzeň
Zdravím, odpověď na podobné téma jsem tu ve starších tématech sice našel, ale nejsem z ní moc moudrý, tak se raději zeptám znovu - na 1.4 z devadesátého osmého se chystám vyměnit přední nárazník. Ještě jsem to pořádně nezkoumal, možná to bude pohoda, ale určitě by mi pomohlo, kdybych dopředu věděl, kde všude a jak ten nárazník drží, abych něco neurval - můžete mi, prosím, někdo poradit? Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EiFFeL
Zaslal: út prosinec 21, 2010 9:47 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
2 srouby zespod pod chladicem
2 srouby zevnitr smerem od motoru ven u predniho kola pod podblatnikem schovany
2 srouby ve spicce u kola smerem od zeme nahoru

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Nordic7
Zaslal: út prosinec 21, 2010 9:54 am Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
2 srouby zespod pod chladicem
2 srouby zevnitr smerem od motoru ven u predniho kola pod podblatnikem schovany
2 srouby ve spicce u kola smerem od zeme nahoru

Super, díky moc - ještě jedna otázka - jde se na ty dva šrouby od motoru ven schovaný pod blatníkem nějak rozumně dostat, nebo budu muset něco sundavat?
Nordic7
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:04 am Odpovědět s citátem
Tak, přední nárazník vyměněn, nebylo to nic extra složitého, ale sundat ty zarezlé šrouby byl těžký opruz. Nakonec to jistila flexa. Taky nasadit ten nový nárazník byla trochu pakárna - koupil jsem ho totiž v Auto Kelly za dvanáct stovek, takže to nelícuje úplně tak, jak by mělo a mezi maskou a horní hranou nárazníku mi zbyla škvíra. Na druhou stranu - za ty prachy jsem spokojený. Nepatřím totiž asi k typickým členům klubu - nejsem mladý kluk s vytuněným autem, jsem třicátník, táta od dvou dětí a Saxo máme prostě jako rodinné vozidlo. Ono totiž i když nevypadá velké, tak vevnitř je překvapivě vcelku prostorné, navíc dobře jede a dobře se ovládá. Oblíbil jsem si ho, protože i já se svým metrem devadesáti a skoro metrákem živé váhy se do něj v pohodě vejdu i se ženou, oběma dětmi a víkendovým nákupem. Navíc jsem si na něj pořídil tažné (mimochodem - certifikované i s prací dohromady za třiapůl tisíce - velmi slušná cena) a dojet se Saxem do lesa pro dříví není vůbec žádný problém. Většině z vás teď asi připadám jako barbar, ale pro mě je to právě ten důvod, proč jsem se Saxem tak spokojený - je prostě všestranně využitelné, nemusím ho nijak zvlášť šetřit, používám ho prostě jako každý jiný nástroj denní potřeby a to auto to snese, takže paráda...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: