Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Central nefunguje |
Petos |
Zaslal: pá leden 21, 2011 6:07 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
caute, mam takovy problem, mam dalkovy central, zamikani funguje normalne, ale kdyz odemikam tak central otevre vsechny dvere krome ridicovych a zase se zamce...jakoby motorek nemel silu odemcit. č8 vyskoci ale jen do pulky a pak se to zase zamce. co s tim muze byt? motorek spatny (č10)?
|
_________________ Citroen Saxo VTS 1.6 16V MK2 Silver, petr.jantosovic@seznam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá leden 21, 2011 6:11 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
nezasekává se ti jen čudlík o tapec, mě to dělalo a nešli my odemknout dvěre u ridiče a musel sem lézt přes spolujezde. Stačilo sundat tapec a trouchu tu dirku vyčistit vytvořily se tam takový plastový špony jak to jezdí nahoru a dolu a o to se ten čudlík zasekával. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Toska |
Zaslal: pá leden 21, 2011 6:12 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Vadnej motorek/servo.Dělalo mi to to samý.Vyměň ho a bude klid.Mě vždycky povyskočil "caplík" a zveře se nezamkly.Fungoval motorek/servo jen napůl a neměl sílu s tím pohnout v celý dýlce záběru,tudíž nezamknul. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Petos |
Zaslal: pá leden 21, 2011 6:19 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no dneska jsem se na to dival a taky jsem myslel ze je tam jen spina. ale delalo to i se sundanym tapecem....jak rika Toska to bude asi motorek...
to Toska: jaky tam byl pristup jak se vymenoval motorek? dneska sem se na to jen predbezne dival a vypadalo to no piplacku |
_________________ Citroen Saxo VTS 1.6 16V MK2 Silver, petr.jantosovic@seznam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: pá leden 21, 2011 7:59 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
ja si pri vymene motorku povolil zamek abych to mohl dostatecne naklonit a pak hruba sila a behem pul hodky sem to mel hotovy vcetne tapecu a vseho... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: po leden 24, 2011 10:23 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ja jsem to vyndal cele i se zamkem a tahlama, ale jezek v kleci hadra Jinak ten motorek se da ze zamku vyhaknout a sundat i primo ve dverich, kdyz vis jak na to. Sudnej z nej to tahlo a pak ten motorek chyt, horni cast drz tam kde je a spodni cast potahni smerem dovnitr do auta. Chce to docela silu. Tim vycvaknes takovy spodni cep a pak ten motorek pootocis a vytahnes. |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
milo1 |
Zaslal: ne leden 30, 2011 10:32 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Neviete či je možne nahradit ten motorek inym vyrobcom ?
ten orig od citroenu stoji v košiciach 68 EUR. Predne dvere. |
_________________ https://t.me/pump_upp |
|
Návrat nahoru |
|
|