Autor |
Zpráva |
|
konry67 |
Zaslal: st leden 26, 2011 6:54 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Nazdar hosi, v citrone mam "angel eyes" a v stretavacich svetlach mam obycajne H1 U 55w, ale svietia mi slabo, tak by som to chcel vyriesit 100 watovymi, ktore sa pouzivaju do hmloviek (som sa docital) ... moja otazka je, ci nebudu velmi silne a ci nebudu oslepovat spoluiducich... diky vopred za vsetky rady |
_________________ saxo 1.6 VTR |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: st leden 26, 2011 7:39 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Legalnost asi neriesis....
A 100W by som neriskoval. Moze ti to zblknut. |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st leden 26, 2011 7:39 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
aby ti to neroztavilo tu čočku... |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
konry67 |
Zaslal: st leden 26, 2011 7:47 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
je potom nejaka ina moznost ako zvysit svietivost s tym, ze necham povodne 55 wattove??? pretoze svetla mi svietia do dialky dost slabo |
|
Návrat nahoru |
|
Sifilda |
Zaslal: st leden 26, 2011 7:55 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
konry67 napsal: Nazdar hosi, v citrone mam "angel eyes" a v stretavacich svetlach mam obycajne H1 U 55w, ale svietia mi slabo, tak by som to chcel vyriesit 100 watovymi, ktore sa pouzivaju do hmloviek (som sa docital) ... moja otazka je, ci nebudu velmi silne a ci nebudu oslepovat spoluiducich... diky vopred za vsetky rady
davej pozor aby si neupekl ten plast v kterem je zarovka zasunuta... kamos ji na saxu upekl... uplne stejne jak chces ty... |
|
|
Návrat nahoru |
|
konry67 |
Zaslal: st leden 26, 2011 8:05 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
... ine riesenie ma nenapada, lebo ak vymenim 55w ziarovku za novu 55w, tak pochybujem, ze mi to pomoze lebo ta stara ziarovka je dobra, nevypalena...KNOW HOW ??? |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st leden 26, 2011 8:08 pm |
|
|
|
neni dobrý tam cpát něco na co neni elektryka dimenzovaná ani ty plasty kolem by to nemusely vydržet.
Tak možnosti sou vpodstatě dvě a to sehnat žárovky s lepší svítivostí které mají ale stejnou vatáž jako klasické, nevýhoda je že sou drazší a tolik nevydrží. Druhá možnost je tam dát HID xenony je to prasečina ale pokud je to do čočky tak by to tak hrozné bejt nemuselo pokud budou světla správně seštelovaný, sice to bude svítit perfektně ale zase to má nevýhodu že je to nezákoný. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: st leden 26, 2011 8:11 pm |
|
|
|
mel jsem v angel eyes v dalkach 100w a svetla to zvladaly, ale do cocky bych to nerval...
mozna kdyz bys prelepil ty plastove skla za sklenene skla aby se to poradne chladilo... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
konry67 |
Zaslal: st leden 26, 2011 8:14 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: neni dobrý tam cpát něco na co neni elektryka dimenzovaná ani ty plasty kolem by to nemusely vydržet.
Tak možnosti sou vpodstatě dvě a to sehnat žárovky s lepší svítivostí které mají ale stejnou vatáž jako klasické, nevýhoda je že sou drazší a tolik nevydrží. Druhá možnost je tam dát HID xenony je to prasečina ale pokud je to do čočky tak by to tak hrozné bejt nemuselo pokud budou světla správně seštelovaný, sice to bude svítit perfektně ale zase to má nevýhodu že je to nezákoný.
nad tym som rozmyslal tiez... nasiel som na nete 55 wattove ale take ktroe maju o 50% vacsiu svietivost a svietia na bielo, stoja okolo 9 ecie to by bolo vpohode, zaskocilo ma na tom to ze niesu schvalene EU, takze by z toho mohli byt podrby... :-/ ale asi to risknem a ked nieco tak ich vymenim za povodne... hmmm, dilema :-/ |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st leden 26, 2011 8:27 pm |
|
|
|
tak například OSRAM Night Breaker píšou že maj až o 90% více světla ale narovinu je na krabičce napsáno že vydrží jen polovinu doby co normální žárovka a jedna stojí kolem 200Kč a schválené pokud vím jsou. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
konry67 |
Zaslal: st leden 26, 2011 8:31 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: tak například OSRAM Night Breaker píšou že maj až o 90% více světla ale narovinu je na krabičce napsáno že vydrží jen polovinu doby co normální žárovka a jedna stojí kolem 200Kč a schválené pokud vím jsou.
diky ti martanc, cekol som si ich, asi do toho pojdem, vyskusam ich a potom napisem aky je vysledok este raz diky |
|
Návrat nahoru |
|
beniro |
Zaslal: st leden 26, 2011 8:51 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
mam MK1 AE a v nich H1 Osram Nightbreaker Plus
svietia vyborne, urcite lepsie ako tie seriove felicia popolniky
mam to nastavene dost vysoko a predsa neoslepujem, lebo hrana svetla je uplne ostra a svetlo sa nerozptyluje |
_________________ VTS, STI |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: st leden 26, 2011 10:03 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: st leden 26, 2011 11:40 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
martanc napsal: tak například OSRAM Night Breaker píšou že maj až o 90% více světla ale narovinu je na krabičce napsáno že vydrží jen polovinu doby co normální žárovka a jedna stojí kolem 200Kč a schválené pokud vím jsou.
nightbreakery mám v AE a mužu jen doporučit svítí to jak blázen |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
butthead |
Zaslal: čt leden 27, 2011 11:14 am |
|
|
MELHUBA KLUBU