punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Táhla řazení

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Táhla řazení

Gazdoor
Zaslal: út únor 15, 2011 9:01 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 05. 02. 2011 Příspěvky: 98 Bydliště: Rumburk
Ahoj, řešim né až tak problém, ale chci se zeptat, kdo z vás má s tímhle nějakou zkušenost.

Chci viměnit táhla řazení na 1.6 16V, kde je první problém v tom, že originál se mi nelíbí a pokukoval jsem po http://www.kamracing.co.uk/index.php/citroen/citroen-saxo/saxo-transmission/gear-linkages/kam-racing-gear-linkages-citroen-saxo.html a zajímá mě, jestli to někdo z Vás má odzkoušené, pořípadě, jak to funguje? Díky za každý poznatek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Nick
Zaslal: út únor 15, 2011 9:47 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
Gazdoor napsal:
Ahoj, řešim né až tak problém, ale chci se zeptat, kdo z vás má s tímhle nějakou zkušenost.

Chci viměnit táhla řazení na 1.6 16V, kde je první problém v tom, že originál se mi nelíbí a pokukoval jsem po http://www.kamracing.co.uk/index.php/citroen/citroen-saxo/saxo-transmission/gear-linkages/kam-racing-gear-linkages-citroen-saxo.html a zajímá mě, jestli to někdo z Vás má odzkoušené, pořípadě, jak to funguje? Díky za každý poznatek

jo funguje,ale ja osobne si kupim origo v citroenu a neřešim to. mam pocti ze z toho Km racingu to budes muset dopasovavat a uz se to tu resilo ohledne tech tahel nekde to tu je ve foru zkus se potom mkrnout
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Gazdoor
Zaslal: út únor 15, 2011 10:31 am Odpovědět s citátem
Každopádně pohledám, už v tom ležim tři dny a řešim různý varianty a zajímají mě názory ostatních. VTS mám chvilku a nestihl jsem vše naštudovat Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Sandman
Zaslal: út únor 15, 2011 10:43 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
O com to tu meles Nick?Ake dopasovavanie?tie z kamu su o kusok drahsie ako z shitroenu a vydrzia neporovnatelne viac + maju piny na zaistenie,takze nehrozi aby vypadli sadnu tam lepsie ako origo Wink

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Gazdoor
Zaslal: út únor 15, 2011 10:59 am Odpovědět s citátem
Nechci dávat serii, měl jsem to rozhozený a je to fakt bazmekt, koukal jsem po novejch originálech a raději dám něco málo víc za lepší, už z konstrukščního hlediska vipadají líp.
dave123
Zaslal: út únor 15, 2011 11:13 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 12. 2010 Příspěvky: 299 Bydliště: !!!<Vyšší Brod>--------<Jindrichuv Hradec>!!!
A kdy to chces objednavat? Taky si je chci koupit ale bylo by lepsi ve vice lidech neco objednat aby postovny nevyslo tak draho Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gazdoor
Zaslal: út únor 15, 2011 11:20 am Odpovědět s citátem
Dnes to chci objednt z ebay.de, poštu nějak neřešim, potřebuju to mít co nejdřív. Ale pokud se připojíš, můžem se dohodnout.
dave123
Zaslal: út únor 15, 2011 11:22 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 12. 2010 Příspěvky: 299 Bydliště: !!!<Vyšší Brod>--------<Jindrichuv Hradec>!!!
Na kolik vyjde presne cena?

Iceman
Zaslal: út únor 15, 2011 11:22 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 17. 01. 2011 Příspěvky: 321 Bydliště: Košice
ja by som tiez zobral tie tiahla. akurat ze som zo Slovenska takze neviem ci by to slo nejak dohodnut.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Gazdoor
Zaslal: út únor 15, 2011 12:44 pm Odpovědět s citátem
http://cgi.ebay.de/Citroen-Saxo-VTS-VTR-TU-engines-Gear-Linkage-Rods-/350437050658?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5197ad0922

+ pošta (SK asi dražší)

Kdyby Vás bylo víc, můžem se domluvit a s nákupem bych počkal. Na rovinu říkám, že peníze by byly potřeba předem = převod na účet. Nemám vlastní účet na ebay, kupuju to přez velmi dobrého známého a uvidím jestli mi vyhový v hromadné objednávce.

dave123
Zaslal: út únor 15, 2011 1:51 pm Odpovědět s citátem
tak ja se kdyztak jeste ozvu na SZ Smile

Gazdoor
Zaslal: út únor 15, 2011 1:52 pm Odpovědět s citátem
V tuhle chvíli se eště řeší varianta, že si sami to vyrobíme. Srovnáme cenový rozdíl a podle toho se uvidí.

Nick
Zaslal: út únor 15, 2011 3:37 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
Sandman napsal:
O com to tu meles Nick?Ake dopasovavanie?tie z kamu su o kusok drahsie ako z shitroenu a vydrzia neporovnatelne viac + maju piny na zaistenie,takze nehrozi aby vypadli sadnu tam lepsie ako origo Wink

jj sory tak tim padem taky objednam z Kam racingu ale mel jsem za to ze skymsi jsem se otom bavil a rikal mi to ze jedina vyhoda je ze jsou nerez. no to je fuk objendam je taky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Sandman
Zaslal: st únor 16, 2011 11:39 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
Neviem kto ti to vravel,ale ked som ich tam daval,nahodenie bolo ovela lepsie ako s origo,ktore mi hned prasklo Laughing

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: