Autor |
Zpráva |
|
Blasters |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 10:35 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Vypada to,ze dostanu k naro(1,toto saxo rok 1999 a motor 1.0
Chci se zeptat,jaky by byl nejlepsi Sportovni filtr,a kolik zhruba prida vykonu.
Potom,jestli kdyz pouziju V-Power racing benzin,tak co to s tim udela,pripadne jestli to vubec bude trosku rozdil.
Jestli nekdo tento model mate,napiste jak s nim jste spokojen,budu rad za kazdou zpravu.Pripadne co by jste treba doporucily.
Diky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 10:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Blasters napsal: Vypada to,ze dostanu k naro(1 ,toto saxo rok 1999 a motor 1.0
Chci se zeptat,jaky by byl nejlepsi Sportovni filtr,a kolik zhruba prida vykonu.
Potom,jestli kdyz pouziju V-Power racing benzin,tak co to s tim udela,pripadne jestli to vubec bude trosku rozdil.
Jestli nekdo tento model mate,napiste jak s nim jste spokojen,budu rad za kazdou zpravu.Pripadne co by jste treba doporucily.
Diky doporučil bych nic s tím nedělat a šetřit na jiný auto,protože to opravdu nemá cenu s tím nic dělat |
_________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 11:01 pm |
|
|
Site Admin
|
Dobra rada nad |
|
|
Návrat nahoru |
|
Blasters |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 11:06 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak ze rikate vubec nic. hmmmmm...... |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 11:10 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Blasters napsal: Tak ze rikate vubec nic. hmmmmm......
mámí, ja cu taky autí ... ne, fakt s tim nema cenu nic delat. Ale to neznamena, ze s tim nic delat nemuzes. Vynalozene prostredky za narust vykonu nestoji, ale kdyz to chces mit pekny, tak proc ne . Kdyz mas penize, tak ti nic nebrani. Jdi do toho |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Blasters |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 11:15 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
TReba 600.- za filtr bych dal... pokud to neco trosku prida,a co ten V-Power racing?
Tak k 18. by to pro me byla parada |
|
|
Návrat nahoru |
|
Brody |
Zaslal: pá listopad 10, 2006 12:25 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ja k 18 tinam dostal skodovku kterou sem si musel vyvarit.Clovece k 18 tce bych to bral taky!!!A pro tebe bych rek akorat.Ze zacatku neni treba rychly auto.A pro saxo to v barierovejch testech moc dobre nevipada. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: pá listopad 10, 2006 4:47 pm |
|
|
Site Admin
|
Hahah no ja jsem na tom vicemene podobne. Ja jsem dostal saxo jako motivaci v breznu, abych udelal maturitu:-) A nejak se to zhaluzilo a od te doby jezdim. K tomu mam ted jeste dve sluzebni felicije |
|
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: pá listopad 10, 2006 7:54 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Na to,aby jsi se naučil jezdit ti to stačit bude aspoň tě to nepotahá. Samotný filtr ti nic nepřidá jen se lehce změní zvuk jinak to nepocítíš. |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
Blasters |
Zaslal: pá listopad 10, 2006 11:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jo,urcite,na zacatek to satci, pred autoskoolou jsem jezdil s CorsouB 1.6 16V GSi a docela jsem si to uzival taky jsem jel s timhle 1.0 a docela me myl prekvapilo,jak to na 1.0 jede,tak jsem si rikal,jestli tomu treba aspon trosku nepomuze V-Power racing,uvidim,urcite vyzkousim a ten filtr,no tak na ten tedy kaslu. dam si tam nejakou muziku,bedny koupim si starsi kola a Myslim ze na zacatek budu spokojenej. |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: so listopad 11, 2006 9:20 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Presne tak, k 18ke keby mi dali nasi auto tak som stastny jak fras. A navyse mozes byt maximalne spokojny,pretoze dynamika toho auta na to ze to je 1liter je super a uz vobec nevravim o spotrebe...Ja si teraz uzivam VTSko 1.6ku a nic ine nerobim cez vikend len stojim na Shellke a lejem donho |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: so listopad 11, 2006 10:21 am |
|
|
Site Admin
|
Blasters napsal: jo,urcite,na zacatek to satci, pred autoskoolou jsem jezdil s CorsouB 1.6 16V GSi a docela jsem si to uzival taky jsem jel s timhle 1.0 a docela me myl prekvapilo,jak to na 1.0 jede,tak jsem si rikal,jestli tomu treba aspon trosku nepomuze V-Power racing,uvidim,urcite vyzkousim a ten filtr,no tak na ten tedy kaslu. dam si tam nejakou muziku,bedny koupim si starsi kola a Myslim ze na zacatek budu spokojenej.
Jo dobrej nazor. Kdyz je to 1,0, tak se nerozstrelis v prvni zatacce a pokud ses student, tak to alespon zvladnes celkem bez problemu uzivit:-) |
|
|
Návrat nahoru |
|
trafikant |
Zaslal: so listopad 11, 2006 10:28 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Souhlas Mám litrovku přesně rok a nemůžu než chválit. Dokonce 162 už jsem jel (teda s větrem v zádech) , ale jezdíš a benoš neubejvá. Felda ta chlastala (vůbec v zimě) ale saxík je v pohodě. Když se smíříš s tím, že to dělají frantíci a při tý práci asi dost chlastají božolé, tak budeš spokojenej. Jak už jsem jednou říkal, ve Francii si to kupujou důchodci na ryby a študáci aby si mohli zajet zapíchat někam do lesíka tak víš co od toho asi můžeš čekat. |
_________________ SAXO 1.0i 1999 modrá je dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: so listopad 11, 2006 10:41 am |
|
|
Site Admin
|
trafikant napsal: Souhlas Mám litrovku přesně rok a nemůžu než chválit. Dokonce 162 už jsem jel (teda s větrem v zádech) , ale jezdíš a benoš neubejvá. Felda ta chlastala (vůbec v zimě) ale saxík je v pohodě. Když se smíříš s tím, že to dělají frantíci a při tý práci asi dost chlastají božolé, tak budeš spokojenej. Jak už jsem jednou říkal, ve Francii si to kupujou důchodci na ryby a študáci aby si mohli zajet zapíchat někam do lesíka tak víš co od toho asi můžeš čekat.
Zapichat do lesika?? Haha a jak to v tom zvladaji? Zase tolik prostoru v tom aute neni:-D Ale jinak ja mam 1,1 a spotreba super. Oproti te felicii, se kterou jezdim ted teda hooodne podstatnej rozdil |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: so listopad 11, 2006 11:05 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |