punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Saxo 1.0

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Saxo 1.0

Blasters
Zaslal: čt listopad 09, 2006 10:35 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 11. 2006 Příspěvky: 157 Bydliště: praha
Vypada to,ze dostanu k naro(1Cool,toto saxo rok 1999 a motor 1.0

Chci se zeptat,jaky by byl nejlepsi Sportovni filtr,a kolik zhruba prida vykonu.
Potom,jestli kdyz pouziju V-Power racing benzin,tak co to s tim udela,pripadne jestli to vubec bude trosku rozdil.

Jestli nekdo tento model mate,napiste jak s nim jste spokojen,budu rad za kazdou zpravu.Pripadne co by jste treba doporucily. Wink

Diky Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Crack
Zaslal: čt listopad 09, 2006 10:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Blasters napsal:
Vypada to,ze dostanu k naro(1Cool,toto saxo rok 1999 a motor 1.0

Chci se zeptat,jaky by byl nejlepsi Sportovni filtr,a kolik zhruba prida vykonu.
Potom,jestli kdyz pouziju V-Power racing benzin,tak co to s tim udela,pripadne jestli to vubec bude trosku rozdil.

Jestli nekdo tento model mate,napiste jak s nim jste spokojen,budu rad za kazdou zpravu.Pripadne co by jste treba doporucily. Wink

Diky Smile
doporučil bych nic s tím nedělat a šetřit na jiný auto,protože to opravdu nemá cenu s tím nic dělat Wink

Zaslal: čt listopad 09, 2006 11:01 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Dobra rada nad zlato Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Blasters
Zaslal: čt listopad 09, 2006 11:06 pm Odpovědět s citátem
Tak ze rikate vubec nic. hmmmmm......
dave_m
Zaslal: čt listopad 09, 2006 11:10 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
Blasters napsal:
Tak ze rikate vubec nic. hmmmmm......

mámí, ja cu taky autí Razz ... ne, fakt s tim nema cenu nic delat. Ale to neznamena, ze s tim nic delat nemuzes. Vynalozene prostredky za narust vykonu nestoji, ale kdyz to chces mit pekny, tak proc ne Wink. Kdyz mas penize, tak ti nic nebrani. Jdi do toho Cool

Blasters
Zaslal: čt listopad 09, 2006 11:15 pm Odpovědět s citátem
TReba 600.- za filtr bych dal... pokud to neco trosku prida,a co ten V-Power racing? Wink

Tak k 18. by to pro me byla parada
Brody
Zaslal: pá listopad 10, 2006 12:25 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2006 Příspěvky: 158
Ja k 18 tinam dostal skodovku kterou sem si musel vyvarit.Clovece k 18 tce bych to bral taky!!!A pro tebe bych rek akorat.Ze zacatku neni treba rychly auto.A pro saxo to v barierovejch testech moc dobre nevipada. Crying or Very sad
Ghofig
Zaslal: pá listopad 10, 2006 4:47 pm Odpovědět s citátem
Hahah no ja jsem na tom vicemene podobne. Ja jsem dostal saxo jako motivaci v breznu, abych udelal maturitu:-) A nejak se to zhaluzilo a od te doby jezdim. K tomu mam ted jeste dve sluzebni felicije
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
nok
Zaslal: pá listopad 10, 2006 7:54 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
Na to,aby jsi se naučil jezdit ti to stačit bude aspoň tě to nepotahá. Samotný filtr ti nic nepřidá jen se lehce změní zvuk jinak to nepocítíš.

Zaslal: pá listopad 10, 2006 11:41 pm Odpovědět s citátem
jo,urcite,na zacatek to satci, pred autoskoolou jsem jezdil s CorsouB 1.6 16V GSi a docela jsem si to uzival Smile taky jsem jel s timhle 1.0 a docela me myl prekvapilo,jak to na 1.0 jede,tak jsem si rikal,jestli tomu treba aspon trosku nepomuze V-Power racing,uvidim,urcite vyzkousim a ten filtr,no tak na ten tedy kaslu. dam si tam nejakou muziku,bedny koupim si starsi kola a Myslim ze na zacatek budu spokojenej. Smile
DarkMIKE
Zaslal: so listopad 11, 2006 9:20 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
Presne tak, k 18ke keby mi dali nasi auto tak som stastny jak fras. A navyse mozes byt maximalne spokojny,pretoze dynamika toho auta na to ze to je 1liter je super a uz vobec nevravim o spotrebe...Ja si teraz uzivam VTSko 1.6ku a nic ine nerobim cez vikend len stojim na Shellke a lejem donho Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ghofig
Zaslal: so listopad 11, 2006 10:21 am Odpovědět s citátem
Blasters napsal:
jo,urcite,na zacatek to satci, pred autoskoolou jsem jezdil s CorsouB 1.6 16V GSi a docela jsem si to uzival Smile taky jsem jel s timhle 1.0 a docela me myl prekvapilo,jak to na 1.0 jede,tak jsem si rikal,jestli tomu treba aspon trosku nepomuze V-Power racing,uvidim,urcite vyzkousim a ten filtr,no tak na ten tedy kaslu. dam si tam nejakou muziku,bedny koupim si starsi kola a Myslim ze na zacatek budu spokojenej. Smile

Jo dobrej nazor. Kdyz je to 1,0, tak se nerozstrelis v prvni zatacce a pokud ses student, tak to alespon zvladnes celkem bez problemu uzivit:-)
trafikant
Zaslal: so listopad 11, 2006 10:28 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 26. 05. 2006 Příspěvky: 165 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
Souhlas Laughing Mám litrovku přesně rok a nemůžu než chválit. Dokonce 162 už jsem jel (teda s větrem v zádech) Embarassed , ale jezdíš a benoš neubejvá. Felda ta chlastala (vůbec v zimě) ale saxík je v pohodě. Když se smíříš s tím, že to dělají frantíci a při tý práci asi dost chlastají božolé, tak budeš spokojenej. Jak už jsem jednou říkal, ve Francii si to kupujou důchodci na ryby a študáci aby si mohli zajet zapíchat někam do lesíka Rolling Eyes tak víš co od toho asi můžeš čekat.

Zaslal: so listopad 11, 2006 10:41 am Odpovědět s citátem
trafikant napsal:
Souhlas Laughing Mám litrovku přesně rok a nemůžu než chválit. Dokonce 162 už jsem jel (teda s větrem v zádech) Embarassed , ale jezdíš a benoš neubejvá. Felda ta chlastala (vůbec v zimě) ale saxík je v pohodě. Když se smíříš s tím, že to dělají frantíci a při tý práci asi dost chlastají božolé, tak budeš spokojenej. Jak už jsem jednou říkal, ve Francii si to kupujou důchodci na ryby a študáci aby si mohli zajet zapíchat někam do lesíka Rolling Eyes tak víš co od toho asi můžeš čekat.

Zapichat do lesika?? Haha a jak to v tom zvladaji? Zase tolik prostoru v tom aute neni:-D Ale jinak ja mam 1,1 a spotreba super. Oproti te felicii, se kterou jezdim ted teda hooodne podstatnej rozdil
Crack
Zaslal: so listopad 11, 2006 11:05 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Soused má taky litra a je docela spokojenej,ale s tou spotřebou nevím nevím,mám o necelej litr větší průměrnou spotřebu než on a to mám 1,4 Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 15
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další

Přejdi na: