punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - záhadná věc

Autor Zpráva

<  Servis  ~  záhadná věc

villa15
Zaslal: pá březen 11, 2011 4:43 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 10. 03. 2011 Příspěvky: 53 Bydliště: Česká republika
Zdravím,
včera jsem si pořídil Citroen Saxo 1,1 r. v. 1997, celkem za rozumnou cenu, ale je tam ještě spousta práce, ale co mě trápí nejvíce je věc kterou jsem objevil v přihrádce vydává celkem hlučné zvuky, vůbec nevím co to je podle mě je to buď řídící jednotka nebo central. (viz obrázky a video)
Nevíte někdo co s tím?

VIDEO ZDE:
http://www.edisk.cz/stahni/26813/V110311_16.030001.AVI_2.73MB.html

Děkuji všem, kteří pomůžou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EiFFeL
Zaslal: pá březen 11, 2011 4:49 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
predpokladam ze saxo ma klimu Wink a pokud je muj predpoklad spravny slysis takovy cvakani?

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
villa15
Zaslal: pá březen 11, 2011 4:54 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
predpokladam ze saxo ma klimu Wink a pokud je muj predpoklad spravny slysis takovy cvakani?

Saxo má klimu no... je to něco z toho jo? Dá se to třeba nějak odpojit aby to nedělalo aspon takový zvuky ? Zatím klimu nepotřebuju Smile
EiFFeL
Zaslal: pá březen 11, 2011 4:58 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
a cvaka to? nebo co je to za zvuk?

actual Peugeot 106 XSi
villa15
Zaslal: pá březen 11, 2011 4:59 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:

a to cvakání tam slyšet jde no...je to i na tom videu co jsem tu vložil. Asi to není vážný, ale je to fakt otravné a nepříjemné jak to furt cvaká Smile
EiFFeL
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:00 pm Odpovědět s citátem
jestli to cvaka, tak na stredovym panelu vytahni tlacitko co je na nem ikonka auta s sipkou (vnitrni cirkulace vzduchu) a odpoj ho Wink kdyz cvakani prestane nech to odpojeny bo oprava je celkem draha...

actual Peugeot 106 XSi
villa15
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:04 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
jestli to cvaka, tak na stredovym panelu vytahni tlacitko co je na nem ikonka auta s sipkou (vnitrni cirkulace vzduchu) a odpoj ho Wink kdyz cvakani prestane nech to odpojeny bo oprava je celkem draha...
Dobře jdu to zkusit, napíšu co a jak Smile Chtěl jsem se zeptat abych nemusel zakládat nové téma... Nevíš náhodou jak se dostat k ruční brzdě? Protože mi brzdí až nahoře tak jsem si ji chtěl přitáhnout Smile
Tomáš Spiššák
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:25 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
Mne nastavoval rucno kamarat. Povolis posledny srob napravo,a opotrebujes dlhy nasadkovy kluc a mas to za 10s nastavene.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
villa15
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:29 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:

Tak problem vyřešen díky moc...Co s tím teda? Bude klima normalně fungovat?
EiFFeL
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:33 pm Odpovědět s citátem
opet bych to oznacil jako standartni problem - je rozbite ozubene kolecko v mechanismu co hyba klapkou, ktera uzavira privod vzduchu z venka - vtsko to ma nafoceny v galerii a mam pocit ze cenovka je nekde 1500 - 2000...

jinak na klimu to nema vliv, a neni to ani to co mas vyfoceny ty Wink je to jeste kousek dal a pro vymenu je treba s nejvetsi pravdepodobnosti sundat palubku...

actual Peugeot 106 XSi
villa15
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:35 pm Odpovědět s citátem
Tomáš Spiššák napsal:
Mne nastavoval rucno kamarat. Povolis posledny srob napravo,a opotrebujes dlhy nasadkovy kluc a mas to za 10s nastavene.

který šroubek myslíš ? Měl sem dneska vytahnute zadní sedačky, ten koberec sem oddělal co to šlo Very Happy a nic Very Happy jsem už z toho celkem nervozní Very Happy
villa15
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:36 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
opet bych to oznacil jako standartni problem - je rozbite ozubene kolecko v mechanismu co hyba klapkou, ktera uzavira privod vzduchu z venka - vtsko to ma nafoceny v galerii a mam pocit ze cenovka je nekde 1500 - 2000...

jinak na klimu to nema vliv, a neni to ani to co mas vyfoceny ty Wink je to jeste kousek dal a pro vymenu je treba s nejvetsi pravdepodobnosti sundat palubku...

Tak to je ještě dobré...Stejně vnitřní cirkulaci vzduchu nepoužívám, takže to je o.k. Co mě ale trápí je jak to zaslepit, tu díru tam .)
EiFFeL
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:37 pm Odpovědět s citátem
strc tam zpatky to tlacitko nepripojeny Wink

a rucka se steluje zespoda - nevim jestli 1.1 ma zespod tepelnej stit jako 16v - ale pokud ano musis ho oddelat a pak se dostanes k mechanizmu na dotazeni Wink jinac vzhledem k bubnovy naprave, muze se stat ze dotahnes a za par dni to bude zas to stejny - to je pak treba podniknout zakrok v zadnich brzdach ;-

actual Peugeot 106 XSi
villa15
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:46 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
strc tam zpatky to tlacitko nepripojeny Wink

a rucka se steluje zespoda - nevim jestli 1.1 ma zespod tepelnej stit jako 16v - ale pokud ano musis ho oddelat a pak se dostanes k mechanizmu na dotazeni Wink jinac vzhledem k bubnovy naprave, muze se stat ze dotahnes a za par dni to bude zas to stejny - to je pak treba podniknout zakrok v zadnich brzdach ;-

ten čudlík tam nedrží, jelikož nemá uchycení Smile no nevadí něco vymyslím...Díky moc za radu Smile
EiFFeL
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:50 pm Odpovědět s citátem
ale nepovidej, me tam tak sedel pres rok, pak sem to rozdelaval cely tak sem odpojil konektor na tom pazmeku u ventilatoru a na cudlu ho zapojil...

actual Peugeot 106 XSi

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: