punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Saxo 1.5 D, pár předkupních dotazů

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Saxo 1.5 D, pár předkupních dotazů

jenick
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:02 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 20. 03. 2011 Příspěvky: 7 Bydliště: ČR
Zdravím všechny. Vyhlídl jsem si tento inzerát http://www.aaaauto.cz/cz/citroen-saxo/car.html?id=2138676&make=23&model=310&palivo=2. Zajímal by mě váš názor, jestli cena odpovídá stáří a kilometrům. Rád bych to uhádal aspoň na 40.000,- Dál bych rád věděl, jaký zhruba investice mě čekají po koupi. Hádám, že budou třeba udělat rozvody - na kolik asi přijdou v běžným servisu? Vím, že mám zkontrolovat zadní nápravu, aby nebyla do "A". Jinak snad jen vyměnit olej, možná destičky a doufám už nic víc. Kolik si mám dobudoucna připravit na repasi přední nápravy? Dík za postřehy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
podolak2
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:52 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 01. 2011 Příspěvky: 145 Bydliště: Podolí (Přerov)
tak rozvody asi kolem 6000,- komplet i s vymenou oleje ..zadní naprava vypada na obrazcich ještě docela dobře... podívat se na řízení - u dieselu byvaji hodně vymlacene čepy aj na rameni ( prostě zakyvat si s kolem rukama jestli tam neni vule. jinak se projet jestli jede plynule a drži otačky ( kvuli čerpadlu jestli je dobre)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
v4s1m4
Zaslal: čt březen 24, 2011 8:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 09. 2010 Příspěvky: 392 Bydliště: Brno
určitě se zeptat jestli má funkční servo, u půlky aut co jsem objížděl nejelo a nikdo se tím nechlubil, kdyžtak požadovat slevu, další co sem hodně koukal, jak jsou v kufru podběhy kovový od kol tak na ně mrknout jak moc jsou rezavý, tam je řekl bych slabý místo Smile...

a ještě neví někdo kolik chcou za rozvody komplet v citroenu v brně

až ucítíte vůni friťáku, jedu před váma ve svým nafťáku...
EiFFeL
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:03 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
blaaazne do citroenu na rozvody, na nafte to zvladnes doma Wink tam neni co zkazit...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Tomáš Spiššák
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
Rozvody samozrejme do CITROEN-u, minimalne kvoli zaruke! Idea
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EiFFeL
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:29 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
a kolik je zaruka?

actual Peugeot 106 XSi
Tomáš Spiššák
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:52 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
2 roky co mne robili rozvody (original remen, kladka, vod. pumpa) +50€ robota=200€
EiFFeL
Zaslal: pá březen 25, 2011 7:23 am Odpovědět s citátem
by me zajimalo kde na to ty dva roky vezmou Very Happy

na dily z druhovyroby je 6 mesicu Wink
nemluve o tom ze i do citroenu vozi normalne dily z autokelly
a v podstate jediny ceho tim docilis je ze ti remen kterej stoji cca 500 prodaji za 1500 Smile
aspon teda u nas v CR

actual Peugeot 106 XSi
MrChodnyCZ
Zaslal: pá březen 25, 2011 8:04 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
taky sem kupoval rozvody v citroenu, ne kvuli zaruce ale proto, ze jsem byl mlady a blby. Jediny rozdil proti tomu, kdybych to koupil v autokelly nebo nekde jinde byl v tom, ze to bylo v krabicce s logama PSA. Kdyz sem to objednaval, byl jsem uplne prvni za celou historii pobocky u nas Very Happy
Namontovat jsem je to ale nenechal...

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Skrbla
Zaslal: pá březen 25, 2011 10:10 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
U Citroenu bych si asi taky nenechal nic udělat, jsou tam mechanici jako kdekoliv jinde + 100% ceny navíc. Myslim že nejlepší na tyhle starší auta je najít si nejakýho soukromníka, kterej dělá sám na sebe, jsou na něj dobrý reference, kterej si nedovolí tě natáhnout a je na něj spoleh. Když slyším jak to chodí v autorizovanejch a velkejch servisech, tak mi je zle.

jenick
Zaslal: pá březen 25, 2011 10:35 am Odpovědět s citátem
Skrbla napsal:
Myslim že nejlepší na tyhle starší auta je najít si nejakýho soukromníka, kterej dělá sám na sebe, jsou na něj dobrý reference, kterej si nedovolí tě natáhnout a je na něj spoleh. Když slyším jak to chodí v autorizovanejch a velkejch servisech, tak mi je zle.

Ahoj, něvěděl bys prosímtě o někom takovým v Praze a okolí? Jednoduchý věci dělám sám (olej, destičky,...) ale rozvody bych raděj někomu svěřil.
hikiny
Zaslal: pá březen 25, 2011 10:44 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha 10
autorizovaný už nikdy víc Very Happy a neřekla bych, že tam dělají stejní automechanici, podle mě tam dělají mechanici, které to vůbec nebaví a je jim to jedno, jak to udělají, hlavně, že si naúčtují 2x tolik... já ti rozhodně můžu doporučit autoservis v Praze http://www.1car.cz/ - auto jsem tam měla a supr, navíc tam dělá jeden klučina z klubu, takže když uvidí saxo, tak se postará luxusně Wink
jenick
Zaslal: pá březen 25, 2011 10:55 am Odpovědět s citátem
hikiny napsal:
autorizovaný už nikdy víc Very Happy a neřekla bych, že tam dělají stejní automechanici, podle mě tam dělají mechanici, které to vůbec nebaví a je jim to jedno, jak to udělají, hlavně, že si naúčtují 2x tolik... já ti rozhodně můžu doporučit autoservis v Praze http://www.1car.cz/ - auto jsem tam měla a supr, navíc tam dělá jeden klučina z klubu, takže když uvidí saxo, tak se postará luxusně Wink

Díky za tip.
Skrbla
Zaslal: pá březen 25, 2011 11:24 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
S Prahou ti moc nepomůžu, asi bych dal na radu Hiki jestli s nima má zkušenosti. Kdybys chtěl Jičín a okolí tak vím Laughing ještě Městec Králové. Smile

Tomáš Spiššák
Zaslal: pá březen 25, 2011 10:03 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
by me zajimalo kde na to ty dva roky vezmou Very Happy

na dily z druhovyroby je 6 mesicu Wink
nemluve o tom ze i do citroenu vozi normalne dily z autokelly
a v podstate jediny ceho tim docilis je ze ti remen kterej stoji cca 500 prodaji za 1500 Smile
aspon teda u nas v CR

Ja ti nekazem kupovat nahradne diely v Citroene. Kupuj kde chces, ale do motora ine diely ako Citroen nikdy nedam. K tej ochote personalu>technikom Vam mozem pisat dlhe litanie. Ked som chcel vidiet kde je problem, pripadne co robili na aute nikdy nebol problem byt pri tom. Technici v Citrone su podla mna na vyssiej urovni ako tito po garazach. Nikoho neodsudzujem ani nepodcenujem. Aj ten chlapik co mi robi auto je sefmechanik v Citrone v MT, a robi si aj doma v dielni. Pre mna je to borec a Citroenu verim. A vela krat sa mi uz potvrdilo ze oficial a neoficial je mnohokrat rozdiel 5-10€. Ale je pravda ze mohokrat maju ceny vyssie. Ale urcite nesuhlasim s nazorom ze to co kupujes v Kellym predava CItroen.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: