Autor |
Zpráva |
|
kamil_1 |
Zaslal: po listopad 13, 2006 12:38 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zdar lidi, potřebuju radu jaký rozměr repráků mam koupit, aby padly do zadních " dveří "? mám třídveřový saxo. |
|
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: po listopad 13, 2006 6:03 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Tam jsou mysím 10cm, ale to snad nemá cenu tam ani dávát. Radši dej nějaké do plata a budeš spokojenější. |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: po listopad 13, 2006 7:11 pm |
|
|
Site Admin
|
nok napsal: Tam jsou mysím 10cm, ale to snad nemá cenu tam ani dávát. Radši dej nějaké do plata a budeš spokojenější.
Nevim, jak u tridveraku, ale v petidveraku mam repraky 130 mm |
|
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: po listopad 13, 2006 7:22 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Já mám pocit, že i u 5-ti dvéřáku jsou vzadu 10 cm repro. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: po listopad 13, 2006 9:49 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
JJ vzadu jsou menší jak vpředu i u 5dv. ,ale teď nevím kolik maj, tak jedině zítra zjistím |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
couda1 |
Zaslal: út listopad 14, 2006 10:35 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ja ted presne newim ale myslim ze mam vpredu u tridveraku 13cm a dozadu se daji narvat jen 10cm! vim ze tam ty zepredu nesly dat... ted mam v platu i ve dverich v predu a hraje to uplne dostatecne... |
_________________ 1.1i ... 40kW... no nic moc VTS 1.6 16V to neni no |
|
Návrat nahoru |
|
mattell |
Zaslal: st listopad 15, 2006 3:10 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
u toho třídveřového ten reprák drží v tom polstrungu jen na dvou šrobech? viz foto od Nik. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Venda |
Zaslal: st listopad 15, 2006 7:57 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Jo jo, drží to vzadu jen na dvou šroubkách. Taky schánim nějaký repráčky dozadu, koupil sem zadní repro z 5-dvířka, byly to originály. Stály kilo tak sem si ještě mnul ruce jaká je to supr cena. Nakonec tam ty mrchy nešli, sou to taky 13. Už je teda nemam, prodal sem je kámošovi.
Nechce se tu někdo zbavit repráčků 10cm? Za nějakou rozumnou sumu bych si je vzal. Do plata nechci nic dávat. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dejvid |
Zaslal: st listopad 15, 2006 10:49 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Ahoj kluci u 5-ti dverovyho saxa jsou vzadu repraky 13-ky jako ve predu nedavno sem je tam daval |
|
|
Návrat nahoru |
|
mattell |
Zaslal: čt listopad 16, 2006 6:25 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Venda napsal: Jo jo, drží to vzadu jen na dvou šroubkách. Taky schánim nějaký repráčky dozadu, koupil sem zadní repro z 5-dvířka, byly to originály. Stály kilo tak sem si ještě mnul ruce jaká je to supr cena. Nakonec tam ty mrchy nešli, sou to taky 13. Už je teda nemam, prodal sem je kámošovi.
Nechce se tu někdo zbavit repráčků 10cm? Za nějakou rozumnou sumu bych si je vzal. Do plata nechci nic dávat.
No, tak nějak mi doma zbyli 10ky od Magnatu, řada Classic 102, nové, origoš zabalené, dop. cena 1490,- nevím jestli bych je dal (když ano tak pod 50%PC nejdu), chtěl jsem je na jaro zkusit právě do těch připravených prostor ve výplních. Ale co jsem tak ohlížel, tak vůbec to zkusit tam nainstalovat je dost piplačka, musíš rozebrat "půl" auta, odchlípávat těsnění - tak jsem rád že mi nikde do auta neteče... Plato se mi fakt řezat nechce, mám ještě v šuplíku fungl nejvyšší řadu komponentních 17ek od Pioneeru, to by bylo jiné kafe, ale mít kvůli tomu vymlácenou zadní šibu a vyrvané plato i s těmi krasavci se mi teprve nechce... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: čt listopad 16, 2006 7:39 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
trafikant |
Zaslal: pá listopad 17, 2006 10:45 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mám vyzkoušený: v předních dveřích nechat stávající - jsou to středobasy a docela dobrý (pokud nechci bůhvíjaký výkon - potom začnou zkreslovat), ale ty výškáče v nich jsou na draka, protože ty výšky jdou na nohy. Chce to na rohy palubky, nebo do předního rohu dveří na tapecírunk přidělat samostatný výškáče a nasměrovat k uším. Vzadu místo plata dát MFD desku a do ní dva větší středobasy (cca 20 cm). Jako ozvučnice pro ně slouží dutina kufru a při jeho velikosti kam se hrabe jakýkoliv wofer. Protože na kvalitu a mohutnost basů má největší vliv velikost prostoru za membránou repráku. Vejšky z těch zadních středobasů se odrážejí od zadního skla, takže taky pěkně vyniknou. Pochopitelně základ je dobrý rádio, a na takhle ustrojený audio nemusí být ani extra zesík. |
_________________ SAXO 1.0i 1999 modrá je dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: pá listopad 17, 2006 2:42 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Trafikant: Na kvalitu a mohutnost nemá největší vliv objem vzduchu za reprákem. Každý reprák je konstruován na daný objem ozvučnice takže neplatí čím víc tím líp. Taky jsem měl repráky jen v platu a hrálo to velice slušně, ale jekmile jsem dal do kufru woofer tak jsem zjistil, že ten hraje basy daleko níž a mohutněj. |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
trafikant |
Zaslal: pá listopad 17, 2006 5:44 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No já jen jak udělat za málo peněz něco slušný muziky. Jasně že se speciálníma reprákama, woferem, zesíkem, kapacitorem atd. je výsledek úplně jinde, ale to už jsou včetně zatlumení desetitísíce. A ono stačí někdy jen důsledně pohlídat správné sfázování repráků s radiem, nebo zesilovačem. |
_________________ SAXO 1.0i 1999 modrá je dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: pá listopad 17, 2006 7:38 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
trafikant napsal: No já jen jak udělat za málo peněz něco slušný muziky. Jasně že se speciálníma reprákama, woferem, zesíkem, kapacitorem atd. je výsledek úplně jinde, ale to už jsou včetně zatlumení desetitísíce. A ono stačí někdy jen důsledně pohlídat správné sfázování repráků s radiem, nebo zesilovačem. taky mám zájem o něco takovýho levně to udělat,na značce mě nesejde,jen aby to trochu hrálo,ted sme to probíraly s kámošem,takže vize je náký repro do dveří a dozadu do boku,nákej malej zesilovač s basákem do kufru.Ted už jen nějaký typy a značky a zabudovat to,hrát by to mohlo rozumně
PS.:kdy bude ta fotka ty sítě? |
_________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
Návrat nahoru |
|
|