Autor |
Zpráva |
|
ivos2308 |
Zaslal: ne březen 27, 2011 4:44 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
No to sem koupil asi i ja... chlapik povida, ma to antikorozni nastrik tak koukam na podvozek.. vypadal ok, prijedu domu, zvednu auto a chudak ma prorezlou podlahu skrz na skrz u ridice vlevo... takovej ten trojuhelnik, kdyz se kouka ze spod, u spolujezdce snad ne...... pak taky v tom kufru, a taky sem rozdelal prahy zevnitr a svete div se.. rez i tam... jak se tam dostala to nevim |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne březen 27, 2011 7:29 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jestli myslíš takovej ten trojůhelník jak sou vněm ty tři gumový záslepky tak ten mam u řidiče taky napadrť, drží se vtom díky těm záslepkám voda a rezne to tam, na druhý straně to mám v pořádku protože tam sem jednu tu záslepku někde ztratil a voda se tam díky tomu nedržela. Skrz na skrz to ale není protože nad tím trojůhelníkem je ještě normálně podlaha. Já osobně sem to očistil co to šlo a přestříkal několika vrstvama bodyčka takže teď už to na pár místech drží jen bodyčko protože plech kolem těch děr už vyreznul a ani na STK nic neříkal takže to zatím neřeším. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
ivos2308 |
Zaslal: ne březen 27, 2011 7:59 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne březen 27, 2011 8:03 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
tak to máš asi v mnohem horším stavu, já mam naštěstí zrezlej jen ten trojůhelníček, podla je pár cm nad tim a ta je zatím v cajku. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
ivos2308 |
Zaslal: ne březen 27, 2011 8:12 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
bohuzel, jak sem psal... pri prodeji byl vymazlenej a vady se projevily doma.. snad nebude tak zle.. podle papiru by mel mit motor najeto jen 90 000, zvlastni je ze ma pryc tesneni pod hlavou... a takhle vo**danou podlahu |
|
|
Návrat nahoru |
|
ivos2308 |
Zaslal: ne březen 27, 2011 8:14 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
ted mi doslo, ze jsi me mozna spatne pochopil .. to neni cely rezavy... jen v jednom miste.. ale i tak asi bude lepsi to prevarit cely |
|
|
Návrat nahoru |
|
|