Autor |
Zpráva |
|
Gaboš |
Zaslal: so květen 14, 2011 8:18 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Bohužel zbavuju se saxíka a končím ze saxíkama nějak mě hráblo solidně po palici ale je v tom hlavně ženská ... no ale k věcí mám tu takového drobka zapeklitého koupil jsme to před měsíce jezdilo to závody do vrchu hned po koupi jsme nechal udělat rozvody podvozek brzdy prostě auto je jak nové jenom je tam větší problém bud je tam prasklá hlava nebo těsnění nevím jak se to stalo ale auto žere vodu jako rakovina nijak to nepřehřívám stačí dolet vodu a vydrží to 30 km ale jezdím jenom 4km do práce takže tomu nedávám zahulit měl jsem v plánu přehodit celý motor asik by to bylo nejlepší jinak jsou tam laděné svody nějaký velice dobrý výfuk mám od toho aj papíry a borec říkal že je to dělané na zakázku a dal za to hodně peněz je to celonerez cca50 trubka má to překrásný zvuk jinak jsou tam tlumiče od w maxu a pružiny od nějaké německé firmy nějak jsem to nekoumal je to krásně tvrdé má to najeto 135000km podle mě všechno šlape až moc ještě je tam udělaná převodovka hodně dobře poskládaná udajně aj odlehčený setrvák chce to prostě projet ale je to síla +přidám k autu nějaké díly 4xoz racing magnesiové kola rozteč 4x100 + podložky na změnu rozteče 4 x plecháče na zánovních klébrech,zadní nápravu ta co tam je už má odslouženo,jednu náhradní kapotu,ramena,poloosy,převoduvku ,mám spoustu dílů které přidám k autu + laminátové ompéčko anatom, auto je k odběru po 20 květnu eko daň zaplacená investice do tohohle saxa je cca 15tisíc přehodit nápravu a podle uvážení bud hodit nový motor nebo udělat tu hlavu případní zájemci pište cena bude hodně malá vzhledem ke stavu vozidla jede ale jakože nejede je to v modré barvě černé kapota |
|
|
Návrat nahoru |
|
luko1408 |
Zaslal: so květen 14, 2011 10:56 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: so květen 14, 2011 11:16 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Prodavaji fotky... |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Gaboš |
Zaslal: ne květen 15, 2011 8:49 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
fotky dodám dneska |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gaboš |
Zaslal: ne květen 15, 2011 10:57 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
vzhledem k velkému počtu zájemců dávám cenu 35 000kč jště jednou přišu to co jsem zapoměl náhradní spojka sachs+přítlačák ,zadní náprava ,kapota ,ramena ,3xpoloosy, kompltení brzdy přední aj zadní třemny+ jedny kotouče do zásoby trošku jeté ,kapota v barvě auta je na ní nástřik vlka, boční zadní skla ,skla do dveří + mechanismy stahování oken ,nový chladič, zadní světla je toho fakt moc takže určitě ještě něco zapomenu ted to jedu nafotit a fotky budou navečer |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gaboš |
Zaslal: ne květen 15, 2011 7:00 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Vypadá to že auto je už prodané pokud by byla nějaká změna hned to sem dám |
|