punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Nechce chytnout

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Nechce chytnout

luko1408
Zaslal: pá květen 20, 2011 7:33 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 16. 01. 2010 Příspěvky: 54 Bydliště: Bohumín
Zdravim, chtel jsem se zeptat, zda nekdo nema zkusenost s moji vadou nevim co by to mohlo byt, vcera jsem jel svym saxem 1,5 D a zniceho nic mi vypnul motor a nechtel natocit, myslel jsem si, ze to je pal. filtr, ze se ucpal, jelikoz mam plnou nadr, vymenil jsem jej, napumpoval pumpou, ale nic jen toci ale nechyten, mam takovy ten imobilizer, na ten kod co je pred radici pakou, a porad sviti v kuse cervene i zelene svetlo tak nejspis bude neco v el. nevite co??? Dekuju.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
v4s1m4
Zaslal: pá květen 20, 2011 9:33 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 09. 2010 Příspěvky: 392 Bydliště: Brno
kazdopadne cerveny by po natukani kodu melo zhasnout nikdy sem usvyho nevidel svitit obe ledky, uz teda pred casem sme to dali pryc pac nas to travovalo a nektery cisla uz byly vytukany, ja bych rekl ze by problem mohl byt v tom protoze, kdyz sem si nekdy neuvedomil ze nemam natukanej kod tak proste tocil a tocil, napada me jedine zkusit baterku odpojit jinak nevim

až ucítíte vůni friťáku, jedu před váma ve svým nafťáku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
EiFFeL
Zaslal: pá květen 20, 2011 9:38 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
bosch nebo lucas cerpadlo??

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
luko1408
Zaslal: pá květen 20, 2011 10:06 pm Odpovědět s citátem
Bosh to neni, takze lucas.
ceeeert
Zaslal: pá květen 20, 2011 10:11 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 15. 04. 2011 Příspěvky: 7 Bydliště: Plzeň
Rozhodne ne obe LED. V zablokovanem stavu a bez klicu v zapalovani blika cervena. Po otoceni do polohy M, kdy se rozsviti kontrolky prestane cervena blikat a pouze sviti. Pokud v tuto chvili zkusis nastartovat, tak to nejde a zaroven ten imo pipa stalym tonem po dobu toceni motoru.

Po vytukani kodu zhasne cervena a rozsviti se zelena. Pote je mozno nastartovat.

V manualu se pise: V pripade omylu vypnete a znovu zapnete zapalovani a zadejte znovu ctyrciferny kod. Pokud dojde ke trem po sobe jdoucim zadanim chybneho kodu, bude klavesnice zablokovana. Budete muset pockat nejmene jednu minutu se zapnutym zapalovanim. Po dalsim omylu pak nejmene tricet minut (se zapnutym nebo vypnutym zapalovanim), nez muzete zadat kod znovu.

O obou sviticich LED se v manualu nepise a ani si nevzpominam, ze by mi nekdy svitili obe naraz.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EiFFeL
Zaslal: pá květen 20, 2011 10:19 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
mohl se vy**at imobilizer, bosch ma prislo na cerpadle pod poctivym kusem plechu jakysi primitivni blokovani, da se to odstranit, ale je to na presnou praci flexou a pak kuchani a kuchani Wink

jak to ma lucas ti ale neporadim, ale lucasacky cerpadlo mam doma venku tak se muzu podivat jeslti to tam je taky...

actual Peugeot 106 XSi
luko1408
Zaslal: pá květen 20, 2011 11:29 pm Odpovědět s citátem
ceeeert napsal:
Rozhodne ne obe LED. V zablokovanem stavu a bez klicu v zapalovani blika cervena. Po otoceni do polohy M, kdy se rozsviti kontrolky prestane cervena blikat a pouze sviti. Pokud v tuto chvili zkusis nastartovat, tak to nejde a zaroven ten imo pipa stalym tonem po dobu toceni motoru.

Po vytukani kodu zhasne cervena a rozsviti se zelena. Pote je mozno nastartovat.

V manualu se pise: V pripade omylu vypnete a znovu zapnete zapalovani a zadejte znovu ctyrciferny kod. Pokud dojde ke trem po sobe jdoucim zadanim chybneho kodu, bude klavesnice zablokovana. Budete muset pockat nejmene jednu minutu se zapnutym zapalovanim. Po dalsim omylu pak nejmene tricet minut (se zapnutym nebo vypnutym zapalovanim), nez muzete zadat kod znovu.

O obou sviticich LED se v manualu nepise a ani si nevzpominam, ze by mi nekdy svitili obe naraz.

Cau takze kdyz vemu otocim klickem auto mam jiz 2 roky, takze vim jak to ma vypadat, ale tohle se mi jeste nestalo, nemam klicek v zapalovani, blika cervena kontrolka, otocim klickem do polohy pred startem, a uz sviti cervena, a i zelena soucasne, taky se mi to jeste nestalo, a jak rikas startuji, a ma to ten zvuk, jako bych nedal kod, jenze ja jej dal a nic ach jo Sad Takze fakt nevim.
luko1408
Zaslal: pá květen 20, 2011 11:30 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
mohl se vy**at imobilizer, bosch ma prislo na cerpadle pod poctivym kusem plechu jakysi primitivni blokovani, da se to odstranit, ale je to na presnou praci flexou a pak kuchani a kuchani Wink

jak to ma lucas ti ale neporadim, ale lucasacky cerpadlo mam doma venku tak se muzu podivat jeslti to tam je taky...

To by bylo fajn, fakt nevim co to je ja jsem myslel, jelikoz, jsem tam predtim nalil trosicku horsi naftu, tak ze se mi ucpal filtr, ale ne ten jsem vymenil a bohuzel to nejede, jak rikam ty kontrolky me pekne stvou co mi sviti obe nechapu to.
v4s1m4
Zaslal: so květen 21, 2011 7:28 am Odpovědět s citátem
no horsi naftou urco ne, tento diesel sežvejkne vsechno...

ceeeert
Zaslal: so květen 21, 2011 7:38 am Odpovědět s citátem
A zkoušel jsi počkat tu jednu minutu s klíčem v zapalování na poloze M? Zkus,treba to v zablokovaném stavu svítí oběma. Pokud to nepujde,tak deaktivovat/odpojit/zrušit. Návod tu nekde je.
luko1408
Zaslal: so květen 21, 2011 9:46 am Odpovědět s citátem
ceeeert napsal:
A zkoušel jsi počkat tu jednu minutu s klíčem v zapalování na poloze M? Zkus,treba to v zablokovaném stavu svítí oběma. Pokud to nepujde,tak deaktivovat/odpojit/zrušit. Návod tu nekde je.

Ano zkousel, bohuzel nic, a na deaktivovani vsechny tlacitka fungujou jako cislice, ale jakmile chci zmacknout na ty druhe dve co se to nema deaktivuje, tak to ani nepipne a vychozene je nemam mam dva ty strojky s tim pocitadlem a oba to stejne ani nepomohlo vytahnout baterku na 24 hodin. Sad
ceeeert
Zaslal: so květen 21, 2011 11:12 am Odpovědět s citátem
Myslel jsem odpojit, nekde jsem navod videl.
v4s1m4
Zaslal: so květen 21, 2011 11:16 am Odpovědět s citátem
odpojit to jde jedine tak ze zada kod jako vzdycky az blikne zelena ledka normalne vycvakne konektor, jenze to nemuze kdyz se mu kod nepotvrdi

ceeeert
Zaslal: so květen 21, 2011 11:59 am Odpovědět s citátem
to jsem nevedel.. Sad

A nejde to nejak premostit? Nebo to vede do ECU?
EiFFeL
Zaslal: so květen 21, 2011 12:26 pm Odpovědět s citátem
co je to za rok?

actual Peugeot 106 XSi

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: