Ale ma to maly problem. Ked dam do zasuvky zapalovac, bezproblemov nazhavi a ide. Ale ked tam dam napriklad nabijacku na telefon, vobec nefunguje, a sem-tam pri vsuvani do zasuvky vyhodi poistku. V com to moze byt? Dakujem
MELHUBA KLUBUZaložen: 27. 11. 2010Příspěvky: 792Bydliště: Brno
Musi to byt buďto něco v te nabiječce, nebo ta zásuvka je špatně vyřešená (spojuje občas + a -) pak ti to vyhodi pojistku, stavalo se mi to na minulem aute, měl jsem špatnou zastrčku a vyhazovala mi pojistku.
_________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
MELHUBA KLUBUZaložen: 18. 12. 2010Příspěvky: 1013Bydliště: Martin - Priekopa, SK
Jasnacka. Tam to neni ako dojebat. - je kostra, cize obal zastcky, a + je ten cudlik. Musim zohnatporiadnu zastrcku lebo je to zazrak. Zapalovac,a vysavac idu. Nabijacka na GPS,telefon a FM Transmitter nejde. No apnormalne nieco..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru