punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Otazky novopecenych vlastniku Saxa

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Otazky novopecenych vlastniku Saxa

Je MODRÁ dobrá?

Ano  
63%
  [ 44 ]  63%

Ne  
11%
  [ 8 ]  11%

Mám to na háku:)  
24%
  [ 17 ]  24%

Celkem hlasů : 69
hj-max
Zaslal: po březen 14, 2005 2:22 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 18 Bydliště: Trebic
Zdarec, ldi, poreboval bych poradit: nechi kupovat novej wejfuk (instalace atd.) a chtel byc haspon koncovku...problem ej v tom ze mam konec vyfuku smerem dolu a neni tak moc mista...ajxte to resili? /krome nowyho zadniho kitu/ dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Anonymní
Zaslal: po březen 14, 2005 3:17 pm Odpovědět s citátem
Wink
stara zahnuta koncovka se rizne flexou, a na seriovy tlumic se navari koncovka. Kolem 1000-1500 se daji koupit hodne luxusni koncovky ktere i trosku pritvrdi zvuk ...

a taky se vybere pilnikem ci jinym nastrojem kousek narazniku aby tam nova koncovka vesla (takze dirka podobna jak na VTS narazniku spise mensi...)
hj-max
Zaslal: st březen 16, 2005 7:27 am Odpovědět s citátem
JA CHCI OTACKOMER !!!!!! Very Happy Razz !!!! Mam tam tachometr a HODINY jak pro slepyho.....dalo by se to nejak namontovat ten otackomer? treba z novejsiho saxa? nebo jaxte to resily vy? Na jakykoliv manualni prace v aute sem levej a mam i tak trochu strach do toho nejak sahnout... proto potrebuju co nejjedndusi reseni....diky moc hj-max
hj-max
Zaslal: st březen 16, 2005 7:31 am Odpovědět s citátem
potreboval bych pomoct se zapojenim ZADNICH repraku. Mam tam jenom predni a i ty sem tam NEdaval ja. Takze: Ja se tam k tem zadnim reprakum mam dostat (ta mrizka---nema pojistku (abych neco neurval)), jaky se tam maji dat (typ, velikost ---co nejpresneji-vubec se v elektrice nevyznam), jak je mam napojit do radia (kudy, cim, kam)...je toho trochu dost ale dik...Smile Wink
hj-max
Zaslal: čt březen 17, 2005 2:53 pm Odpovědět s citátem
Tak klakson: kdyz zatroubim tak se ozve zkuk jak z americkej tahacu ....ma to asi nejaky porouchany...nemate ho nekdo nahodou? Popr nevite kde by se dal sehnat? Treba i nejakej jinej MONSTROZNI :´) Laughing
Smrada
Zaslal: čt březen 17, 2005 3:19 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 19 Bydliště: Praha
hj-max napsal:
JA CHCI OTACKOMER !!!!!! Very Happy Razz !!!! Mam tam tachometr a HODINY jak pro slepyho.....dalo by se to nejak namontovat ten otackomer? treba z novejsiho saxa? nebo jaxte to resily vy? Na jakykoliv manualni prace v aute sem levej a mam i tak trochu strach do toho nejak sahnout... proto potrebuju co nejjedndusi reseni....diky moc hj-max

Tady bude trochu problem. Je treba vyndat budiky, a kouknout, kolik je do nich zasunutych STEKRU. Pokud jen 4, tak tam otackomer nedostanes.
Pokud je jich pet, staci jen na vrakaci koupit palubku s otackomerem, muzes koupit i z Peugeota 106 (jsou totozny)
Upozornuju, ze je treba vyndat i volant. Pokud mas Airbag, je treba pred odpojenim pytle odpojit baterku, jinak se muzes stat novopecenym majitelem vystreleneho pytliku Laughing . Dale pozor na takovy tocici se nesmysl, ze ktereho vede dratek k airbagu. Ten zajistuje, aby mohl pytel vyskocit v jakemkoli zatoceni kol. Pokud ten blbinec prekroutis jinak nez je sipka, priprav si asi 10 000,- Kc. Pri nandavani volantu sleduj sipky na nabe a volantu, jinak budes mit volant nakrivo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
zrnko
Zaslal: čt březen 17, 2005 4:25 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 24. 02. 2005 Příspěvky: 9 Bydliště: Uh. Hradiště
zadní repro dej do plata radči protože do těch zadních tapeců dostanež tak max. s průměrem 10cm tuším. A to je na pytel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Smrada
Zaslal: pá březen 18, 2005 11:15 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 19 Bydliště: Praha
Smrada napsal:
hj-max napsal:

Tady bude trochu problem. Je treba vyndat budiky, a kouknout, kolik je do nich zasunutych STEKRU. Pokud jen 4, tak tam otackomer nedostanes.
Pokud je jich pet, staci jen na vrakaci koupit palubku s otackomerem, muzes koupit i z Peugeota 106 (jsou totozny)
Upozornuju, ze je treba vyndat i volant. Pokud mas Airbag, je treba pred odpojenim pytle odpojit baterku, jinak se muzes stat novopecenym majitelem vystreleneho pytliku Laughing . Dale pozor na takovy tocici se nesmysl, ze ktereho vede dratek k airbagu. Ten zajistuje, aby mohl pytel vyskocit v jakemkoli zatoceni kol. Pokud ten blbinec prekroutis jinak nez je sipka, priprav si asi 10 000,- Kc. Pri nandavani volantu sleduj sipky na nabe a volantu, jinak budes mit volant nakrivo.

Jeste doplneni z ICQ konverzace co jsem psal Adlerovi Wink

U Peu106 je uplne stejna palubka. Mel jsem sundanou svou a palubku Lumpyho mamy v Saxu. Ona ma otackomer a ma tam 5 stekru. Stekr je z nemecky zastrcka (konektor). Konektor ktery se stara o otackomer by mel byt uplne vpravo, kdyz koukas na budiky (vlevo, kdyz koukas na ten tistak zezadu). Pokud tam neni, tak nevim, ale asi by se musel natahnout kabel. Je treba to taky vyzkouset. Zkratka ja nemel otackomer a mel jsem 4 stekry a Saxo s otackomerem melo stekru 5. Nevim to uplne presne, treba ten 5. stekr byl na digihodiny, teplotu vody (ja mel jen kontrolku). Je treba to vyzkouset. Nejlepsi by bylo, odpojit airbag, vymontovat sundat plasty opkolo budiku a najet k vrakaci a zkusit to tam. Ja to auto prodal driv nez sem to zkusil, ale mel jsem tohle v planu. Komplet kombiinstrument (budici) stoji na vrakaci okolo 2500,- (me ji nabidl za 2000)
medved
Zaslal: pá březen 18, 2005 2:43 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 46 Bydliště: Chomutov
hj-max napsal:
potreboval bych pomoct se zapojenim ZADNICH repraku. Mam tam jenom predni a i ty sem tam NEdaval ja. Takze: Ja se tam k tem zadnim reprakum mam dostat (ta mrizka---nema pojistku (abych neco neurval)), jaky se tam maji dat (typ, velikost ---co nejpresneji-vubec se v elektrice nevyznam), jak je mam napojit do radia (kudy, cim, kam)...je toho trochu dost ale dik...Smile Wink

Máš 3 nebo 5ti dvířko? Já jsem dával zadní repráky do VTS a protože jsem se stejně jako ty bál o mřížky rozebral jsem celé čalounění vzadu. Přesně jak píše Zrnko, dozadu se vejdou jen 10cm. Je to lepší než drátem do oka ale zvuk nic moc. Solidní výrobci (já jsem tam dal Kenwood) vyrábí repráky včetně konektorů a příchytek na míru, ale s drátovačkou ti takhle na dálku neporadím, já jsem tam měl kabely připravené od výrobce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hj-max
Zaslal: po březen 21, 2005 9:16 am Odpovědět s citátem
medved napsal:
hj-max napsal:

Máš 3 nebo 5ti dvířko? Já jsem dával zadní repráky do VTS a protože jsem se stejně jako ty bál o mřížky rozebral jsem celé čalounění vzadu. Přesně jak píše Zrnko, dozadu se vejdou jen 10cm. Je to lepší než drátem do oka ale zvuk nic moc. Solidní výrobci (já jsem tam dal Kenwood) vyrábí repráky včetně konektorů a příchytek na míru, ale s drátovačkou ti takhle na dálku neporadím, já jsem tam měl kabely připravené od výrobce.

ZDAREC

mam 3 dvirko......
karci
Zaslal: čt březen 24, 2005 9:23 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 6 Bydliště: Banska Bystrica
hj-max s tou muzikou inak ich tam nedas musis dat dole cele bocne tapacira neni to problem daj prec zadne sedadla 2šrouby potom aspon povol drziaky na zadne plato lebo tie tapacira zachadzaju pod ne takym jazyckom mohol by si si ho odfajkat dobre je ked si odmontujes aj bezpecnostny pas staci dole dost blbo by sa ti to davalo prec bez toho potom ten tapacir len das dole drzi na cvokach takze žiaden problem supnes repro a postup opakujes v opacnom poradi a mas hotovo ale zvuk nic moc
Nigas
Zaslal: so leden 27, 2007 11:14 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 27. 01. 2007 Příspěvky: 1 Bydliště: Karviná
zdarec, potřeboval bych poradit s nefungujícím ventilátorem. Pojistkama to není. [/b]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: ne leden 28, 2007 4:44 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Nigas napsal:
zdarec, potřeboval bych poradit s nefungujícím ventilátorem. Pojistkama to není. [/b]
kdiž to neni pojistka tak je to buď samotnj ventilator nebo spinač Proměr napajeni atd. nebo ventilator natvrdo napoj k baterce jestli funguje. Prostě skontroluj všechny věci s nim souvisejicí. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blasters
Zaslal: út únor 27, 2007 12:56 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 11. 2006 Příspěvky: 157 Bydliště: praha
Smrada napsal:
Smrada napsal:
hj-max napsal:

Jeste doplneni z ICQ konverzace co jsem psal Adlerovi Wink

U Peu106 je uplne stejna palubka. Mel jsem sundanou svou a palubku Lumpyho mamy v Saxu. Ona ma otackomer a ma tam 5 stekru. Stekr je z nemecky zastrcka (konektor). Konektor ktery se stara o otackomer by mel byt uplne vpravo, kdyz koukas na budiky (vlevo, kdyz koukas na ten tistak zezadu). Pokud tam neni, tak nevim, ale asi by se musel natahnout kabel. Je treba to taky vyzkouset. Zkratka ja nemel otackomer a mel jsem 4 stekry a Saxo s otackomerem melo stekru 5. Nevim to uplne presne, treba ten 5. stekr byl na digihodiny, teplotu vody (ja mel jen kontrolku). Je treba to vyzkouset. Nejlepsi by bylo, odpojit airbag, vymontovat sundat plasty opkolo budiku a najet k vrakaci a zkusit to tam. Ja to auto prodal driv nez sem to zkusil, ale mel jsem tohle v planu. Komplet kombiinstrument (budici) stoji na vrakaci okolo 2500,- (me ji nabidl za 2000)

Presne tohle jsem potreboval.
Vymenil jsem budiky a konektoru s hodinamy mam 5 a palubka s otackomerem ma taky 5 ,vsechno jsem zapojila,vsechno bezi a otackomer nebezi,nevite v cem by mohl byt jeste problem?? Potrebuji to vyresit,schanim kde se da.
co jsme si tak yvsimly tak od cidla vedou kabely do ŘJ tak ze je asi treba potreba jen nastavit pocitac nebo ho resetnout a pobezi to,ja neviom,jen ze v citroenu chteji za napojeni 800.- jinak palubka s otackomerem me stala 1000.-

gordon SVK
Zaslal: pá srpen 03, 2007 7:22 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
cafte nedalo by sa vymenit budiky z 1.4 vts za tie kde je aj ukazovatel teploty? bo kontrolka mi nestaci bo vacsinnou ked zasvieti tak uz je neskoro (sa tak hovori) Shocked

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: