punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - certifikát na výfuk

Autor Zpráva

<  Servis  ~  certifikát na výfuk

adrike
Zaslal: st červen 29, 2011 12:47 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 21. 01. 2011 Příspěvky: 12 Bydliště: Bratislava
nazdar mam prozbu... mam na aute namontovany tento vyfuk http://www.tuning.sk/img.php?obrazok=images%2Fnews%2Ftype_x_vyfuky_11112005%2Ftype_x50_racing.jpg (priemer tlmiča: 120mm, priemer koncovky: 90mm, dĺžka koncovky: 55mm) a nemam k tomu certifikát a rad by som si daky zaobstaral...kde by som take nieco zohnal alebo co treba mat napisane na tom alebo ako by to malo asi vyzerat? hlavne aby som stym odradil fizlou... Exclamation Exclamation Exclamation
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
beniro
Zaslal: st červen 29, 2011 1:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
tieto uni vacsinou nemaju ziadny certifikat ak ku tomu nic nemas, dodatocne asi tazko vybavis

vyfuky urcene priamo na saxo maju na sebe stitok s E-ckom, nic potom netreba zapisovat, dokladovat, je to akoze nahradny diel

Zaslal: st červen 29, 2011 9:38 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 01. 2011 Příspěvky: 396 Bydliště: Opava
beniro napsal:
tieto uni vacsinou nemaju ziadny certifikat ak ku tomu nic nemas, dodatocne asi tazko vybavis

vyfuky urcene priamo na saxo maju na sebe stitok s E-ckom, nic potom netreba zapisovat, dokladovat, je to akoze nahradny diel

malej dotaz to E neni to jen tak nahodou znak homologace pro ervropu (nebo tak neco) proste ten znak co je na svetlech atd atd...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vtsko
Zaslal: st červen 29, 2011 9:56 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
sak E znamena,ze to moze byt na aute,je to brane ako nahradny diel Wink tympadom ani papier nepotrebujes

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Sifilda
Zaslal: st červen 29, 2011 10:07 pm Odpovědět s citátem
vtsko napsal:
sak E znamena,ze to moze byt na aute,je to brane ako nahradny diel Wink tympadom ani papier nepotrebujes

jj jasne Wink

a kdyz uz se bavime o vzfuku... co by jste doporucili za koncovi dil na saxo 1.4 vts... uz jsem nucen koupit novej vyfuk tak si koupim origo s katem ale koncovej dil chcu jiny...
Iceman
Zaslal: čt červen 30, 2011 6:34 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 17. 01. 2011 Příspěvky: 321 Bydliště: Košice
mam doma nevypisany certifikat od vyfuku Ulter Sport. je tam akurat datum predaja inac nic. mozem ti ho oskenovat Smile pripadne aj poslat v papierovej forme, mne bude asi zbytocny.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Landys75
Zaslal: čt červen 30, 2011 1:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 29. 11. 2010 Příspěvky: 517 Bydliště: Jesenice
Sifilda napsal:
vtsko napsal:

jj jasne Wink

a kdyz uz se bavime o vzfuku... co by jste doporucili za koncovi dil na saxo 1.4 vts... uz jsem nucen koupit novej vyfuk tak si koupim origo s katem ale koncovej dil chcu jiny...

já si myslim že když koupíš ulter sport tak uděláš dobře, mě by měl přijít zejtra, už se těšim jak blecha Laughing

Iceman
Zaslal: čt červen 30, 2011 1:58 pm Odpovědět s citátem
hmm neviem ci Ulter Sport je kvalita. podla toho certifikatu co mi dal minuly majitel tak by mal mat ten vyfuk cca dva roky a na jednom mieste je uz prehrdzaveny a to tak, ze je tam diera Sad nastastie som kupil nerezovy supersprint. zda sa mi ze ten Ulter aj dost hucal ale to mohlo byt aj tym ze som nemal stredovy tlmic.

Sifilda
Zaslal: čt červen 30, 2011 8:28 pm Odpovědět s citátem
Iceman napsal:
hmm neviem ci Ulter Sport je kvalita. podla toho certifikatu co mi dal minuly majitel tak by mal mat ten vyfuk cca dva roky a na jednom mieste je uz prehrdzaveny a to tak, ze je tam diera Sad nastastie som kupil nerezovy supersprint. zda sa mi ze ten Ulter aj dost hucal ale to mohlo byt aj tym ze som nemal stredovy tlmic.

lidi dejte tu odkazy z netu tech vyfuku Very Happy at vim o cem se bavime... protoze je strasne moc vyrobcu...

ja osobne jsem se dival na tento... (ale jinde o par stovek levnejsi)
http://www.jlracing.cz/jl-racing/eshop/12-1-Powersprint-vyfukove-systemy/187-4-Saxo-1-0-1-1-1-4-1-6-3-96/5/1384-Powersprint-vyfuk-Citroen-Saxo-1-0-1-1-1-4-1-6-3-96
beniro
Zaslal: čt červen 30, 2011 9:57 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
toto vyzera dobre....

dobra cena, celonerez, certifikat
a pre 16V je uz iny, takze asi to nie je uni pre vsetky motory....

Zaslal: pá červenec 01, 2011 4:53 am Odpovědět s citátem
beniro napsal:
toto vyzera dobre....

dobra cena, celonerez, certifikat
a pre 16V je uz iny, takze asi to nie je uni pre vsetky motory....

pro 16V stoji trochu vic... ale taky ho tam maji Wink
http://www.jlracing.cz/jl-racing/eshop/12-1-Powersprint-vyfukove-systemy/188-4-Saxo-1-6-16V-3-96/5/1385-Powersprint-vyfuk-Citroen-Saxo-1-6-16V-3-96

ja mam 1,4 takze nad nim porad uvazuju... ve vyfucich se moc nevyznam tech firem a nazoru je strasne moc... zkousel jsem si najit na youtube jestli si nekdo nenahlal zvuk ale bohuzel nasel jsem pouze na P206ce a byl to dobrej bublak Wink
adrike
Zaslal: pá červenec 01, 2011 8:54 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 21. 01. 2011 Příspěvky: 12 Bydliště: Bratislava
Iceman napsal:
mam doma nevypisany certifikat od vyfuku Ulter Sport. je tam akurat datum predaja inac nic. mozem ti ho oskenovat Smile pripadne aj poslat v papierovej forme, mne bude asi zbytocny.
budem ti vdacny diky.... sak oskenuj a posli mi to pls a potom ti poviem ci v papierovej forme abo staci oskenovane
Iceman
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:10 am Odpovědět s citátem
oks, v stredu ak nezabudnem to vezmem do prace, oskenujem ti to a uvidis ci sa to bude dat pouzit.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: