Chtěl jsem se zeptat jak se liší jednotlivé části výfuku na saxo v závislosti na motorizaci a kde se dají koupit za nějaké rozumné ceny jednotlivé díly (případně celý výfuk), co říkáte na kvalitu a jaké máte zkušenosti s jednotlivými výrobci. Díky za tipy, případně odkazy, mám 1.4 VTS
PS: dle "chytré knížky" se skládá ze 4 dílů, problém mám zřejmě mezi prvním a druhým...
_________________ Jozef @ 1.4i SX engine (= PSA motor KFX TU3JP. Normálne max. zrýchlovanie 1.4i má vyzerať takto https://youtu.be/9L0tEJ7Ea1s ; pri pomalšom je niekde zádrhel)
Tak díky hoši za "rady", dnes mi to upadlo na kružáku ve FM, docela rachot, ulomilo se to těsně před katem, pěkně to viselo dolů a škrtalo asfalt... spustil jsem to z kopece na parking a šel asi 200m za borcem co dělá výfuky, defacto jsem tak i tak jel za ním. Půjčil mi kus drátu kleště, doprděl jsem to k němu a pak to zavařil! Při akceleraci traktor, při brždění motorem ryzí "Áčkový" výfuk! Jinak dotaz trvá, říkal že zadní díl je taky slabota a z druhé strany katu se to asi taky brzy ulomí...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru