punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Konektor

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Konektor

Pesek49
Zaslal: čt září 01, 2011 8:39 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 18. 10. 2009 Příspěvky: 61 Bydliště: Zbraslavice
Když jsem auto koupil tak tento konektor byl rozpojen po mém zkoumání jsem tento konektor zapojil jak je vidět na přiloženém obrázku. A auto se začalo dusit tak nevím co je to za konektor a jakou má fukci? Děkuji za odpovědi.

http://imageshack.us/photo/my-images/3/konektor1.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/220/konketor2.jpg/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Casper626
Zaslal: čt září 01, 2011 8:59 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 11. 2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Velka Maca
no pokial spravne vidim tak je to krokovy motorcek (motorcek regulacie volnobehu) kedze ti po zapojeni dusi auto tak je asi v p......! ale po lepsom pohlade na ten kabel ta izolacka na nom sa mi nejako nezda to asi nebude od vyroby mozno su tam nejake "divne spoje" ktore robia paseku. najlepsie rozobrat spojit ich pajkovanim a ako izolaciu pouzit zmrstovaciu buzirku na kazdej zile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pesek49
Zaslal: čt září 01, 2011 9:08 pm Odpovědět s citátem
Casper626 napsal:
no pokial spravne vidim tak je to krokovy motorcek (motorcek regulacie volnobehu) kedze ti po zapojeni dusi auto tak je asi v p......! ale po lepsom pohlade na ten kabel ta izolacka na nom sa mi nejako nezda to asi nebude od vyroby mozno su tam nejake "divne spoje" ktore robia paseku. najlepsie rozobrat spojit ich pajkovanim a ako izolaciu pouzit zmrstovaciu buzirku na kazdej zile

Tu izolačku jsem tam dal já. Byli vidět kabely. Dá se nějak rozpoznat jestli je v pr...ten krokový motorek? Jakej to má vliv bez zapojení toho krokovýho motorku?
Casper626
Zaslal: čt září 01, 2011 9:14 pm Odpovědět s citátem
ak nemas zapojeny krokovy motorcek moze sa stat ze auto po zohriati motora ma prilis nizke volnobezne otacky, ale najlepsie ist na diagnostiku pozapajat vsetky konektory vymazat pamet chybovich hlasok a po prejdeni mozno cca 1 km ti hned zacne vypisovat chyby takto nadialku je trosku bezpredmetne riesit chyby , bo mozes dostat tisic rad a stale budes tapat
Casper626
Zaslal: čt září 01, 2011 9:16 pm Odpovědět s citátem
Mozno v zime budes mat problemi pri starte budes musiet startovat z pridanym plynom...
martanc
Zaslal: čt září 01, 2011 9:30 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
tohle ale není žádnej krokovej motorek ten je na druhý straně u klapky, tohle je snímač tlaku v sacím potrubý jinak řečeno MAP senzor. Zřejmě nějak blbnul tak ho předešlý majitel odpojil a ECU tim pádem jela podle nějaké střední hodnoty a tím jak si ho opět připojil tak dostává zmatené údaje.

Pesek49
Zaslal: čt září 01, 2011 9:56 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
tohle ale není žádnej krokovej motorek ten je na druhý straně u klapky, tohle je snímač tlaku v sacím potrubý jinak řečeno MAP senzor. Zřejmě nějak blbnul tak ho předešlý majitel odpojil a ECU tim pádem jela podle nějaké střední hodnoty a tím jak si ho opět připojil tak dostává zmatené údaje.

Takže kdybych ho chtěl připojit tak musím restartovat řídicí jednotku. Takže odpojit baterku?
EiFFeL
Zaslal: čt září 01, 2011 10:06 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
martanc napsal:

nektere motorky od steracu maji opravdu krokac na tyhle strane (ted nevim jestli hikiny nebo troskalp, ale jeden z nich urcite) - oba motory jsou 65kW ale jeden ma krokac tam a druhej tam...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
martanc
Zaslal: čt září 01, 2011 10:11 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
EiFFeL: jo to máš pravdu výjimka je starší provedení toho 65kw tedy hikiny ho tam má ale ten je vyloženě zboku a vypadá jinak je to takovej váleček a vede do něj navíc hadička podtlaku.

Pesek49
Zaslal: so září 03, 2011 8:04 am Odpovědět s citátem
martanc napsal:
EiFFeL: jo to máš pravdu výjimka je starší provedení toho 65kw tedy hikiny ho tam má ale ten je vyloženě zboku a vypadá jinak je to takovej váleček a vede do něj navíc hadička podtlaku.

Chtěl jse se zeptat jestli na foru není nikdo z okolí Kutné Hory nebo Kolínska který by mi poradil s autem. Jinak je to 72kW.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: