punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Zaseknuté zadné prevé dvere!

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Zaseknuté zadné prevé dvere!

sapo
Zaslal: čt srpen 25, 2011 5:45 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 13. 09. 2010 Příspěvky: 3 Bydliště: vrútky 03861 Slovensko
Ahojte, mám problém so zadnými dverami ( za spolujazdcom). Zasekli sa a nedajú sa otvoriť ani z vonku ani z dnu. Nemáte niekto nejaký dobrý nápad čo stým Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: čt srpen 25, 2011 5:59 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
mě např. u řidiče nešly dveře kvůli zaseknutému kulíku. Tak jestly třeba někde nevypadlo táhlo a nejsou zamčený. 5dveř saxo sem nikdy neměl tak nevim jestli se tam dá sundat tapec i při zavřených dveřích ale asi bych to skusil.

sapo
Zaslal: čt srpen 25, 2011 6:05 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 13. 09. 2010 Příspěvky: 3 Bydliště: vrútky 03861 Slovensko
Tapacir som dal dole skúsil som potiahnúť tiahlo dvere nereagujú,Podstatné je že sa nedostanem až k zámku.Akoby bol zaseknutý . Keby som videl ako to vyzerá čo treba zatiahnuť alebo možno z vonkajšej strany naozaj neviem
Casper626
Zaslal: pá srpen 26, 2011 7:34 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 11. 2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Velka Maca
mas zaseknutu klucku... najlepsie je odvrtat nity vytiahnut ju precistit a rozbehat. ak mas k dispozicii web kameru pichni tu tam dovnutra a na notebooku si pozri ako to tam vypada zameraj sa na mechanizmus vonkajsej klucky tam budes mat na 99% problem
(Predpokladam ze sa neda vytiahnut uzamikaci cuplik)
walke
Zaslal: po srpen 29, 2011 11:54 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 26. 02. 2010 Příspěvky: 4 Bydliště: Hradec Králové
také jsem řešil stejný problém, bylo nutné sundat tapec a sáhnout rukou na zámek a odemknout z vnitřku. Ale pokud se dveře uzamkly a vzalo se za vnější kliku, opět zůstaly uzamčeny. Zámek jsem teda vymontoval, prostříknul olejem, také jsem zjistil, že se klika dveří špatně vracela, tak jsem jí také prostříknul olejem, rozpohyboval, smontoval a vše funguje...proto se spíš přikláním k verzi se zaseknutou klikou...sorry za román Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
EiFFeL
Zaslal: po srpen 29, 2011 12:18 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
stalo se mi to taky na nafte, dva dny sem ty dvere neotviral a ono se to rozchodilo samo...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Casper626
Zaslal: út srpen 30, 2011 8:49 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 11. 2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Velka Maca
toto sa same nerozchodi to tiahlo klucky je na takom cape a prave v tom mieste sa to zasekne (je tam sice pruzinka ale nie je dostatocne silna nato aby to tiahlo vratila do povodnej polohy)
sapo
Zaslal: ne září 11, 2011 4:23 pm Odpovědět s citátem
Tak som to opravil síce mi to trvalo dlhšie ale podarilo sa.Ako mi bolo doporučené od vŕtal som kľučku a rukou som dvere otvoril.Áno na kľučke je pružina ktorá sa nechce vracať, preto ju treba nastriekať WD, Silikon -rozbehať a nakoniec správne trafiť a je to .Dík moc za pomoc

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: