SAXOKLUBÁKZaložen: 20. 01. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Ústí n.L.
Berulinka napsal:
ahoj...ani z jedne moznosti jsem si nevybrala....auto se chveje i pri stani na volnobezne otacky....kdyz se rozjedu,tak mi to zacne delat v urcitych otackach to same a brni mi cela karoserie..hlavne plasty volant zrcatko...takze vlastne vsechno...a kdyz se dostanu nad ty nevyhovujici otacky,tak auto jede,jak ma a nic se nechveje...koukala jsem na ty tri hl.silentbloky a vypadaji v poradku...napada te i jina moznost??dekuji
No to co popisujes vypada na silentbloky. On totiž může vypadat OK, ale ve skutečnosti ta guma muže být už unavená. Krom toho plynokapalinovýho bych je vyměnil všechny.
Silent blok na baterku stojí 245,-, spodní malý cca 80,- velky 250,- a ten boční u rozvodů cca 300,-
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky.
SAXOKLUBÁKZaložen: 20. 01. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Ústí n.L.
Sifilda napsal:
hmm tak to mam na aute asi problem cislo 3
moje vtsko ma naletane 152 tis. nedavno se mi zacal ozivat od radici paky nebo z prave casti motoru (strana spolujezdce) kovovej zvuk takove klepani jako kdyby se neco o sebe mlatilo (nic volneho jsem nenasel)
hlavne to dela kdyz jedu za 5 a motor ma 3000-3150 otacek je to ramus ze to jde slyset i pres radio za 3150 otackama je klid a kdyz zacnu brzdit motorem nebo uplne vyradim a opet se dostanu do 3150 - 3000 otacek tak zase rany...
zkousel jsem vytocit vsechny rychlosti krome 1 do 4000 a pouze u 4ky ve 4000 jsem jenom lehce neco zaslechl... dela mi to jenom u 5ky...
myslite ze to je problem cislo 3? nebo neco jineho? diky za radu a kolik takova oprava bude cca stat? jo a jinak na aute je zatim vse origo nic jako spojku atd... jsem nemenil... r.v. 1999
Zkontroluj pořádně trasu řazení, upevnění výfuku apod. Normálně do toho rukou bouchej jestli se to někde ozve. Za hledání v servisu jen zaplatíš peníze, a budou to hledat úplně stejně jako ty. Na saxu si většinu věcí uděláš sám.
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru