punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - dodělaní serva do saxa bez posilovače

Autor Zpráva

<  Servis  ~  dodělaní serva do saxa bez posilovače

fajla
Zaslal: so září 24, 2011 8:30 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 24. 09. 2011 Příspěvky: 2 Bydliště: Rakovník
Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám saxo s posilovačem (bourané přes střechu) a pak pojízdné bez posilovače a do kterého bych chtěl servo dodělat. Mechanicky by to neměl být problém, díly jen přeházím, to jsem již ověřil. Ale nevím jak s elektrikou, zjistil jsem že servořízení bere signál pro zapnutí od alternátoru a jde mi o to, jestli signál jde přímo do serva a servo beží celou dobu jízdy a nebo je tam nějaká regulace, která servo třeba v 50km/hod vypne, jako to má myslím třeba fabie. A dále teda ještě vyměním alternátor, protože saxo bez serva má viditelně menší a hlavně jiný typ řemenu. Děkuji za jakoukoliv radu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: so září 24, 2011 8:51 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
servo běží pořád pokud je nastartováno, vpodstatě jen honí dokola olej ať se zrovna zatáčí nebo ne. Alternátory se dělí podle výkonu lépe řečeno podle maximálního proudu jaký sou schopny dodat. Čím víc elektriky v autě tím je samozřejmě atík silnější, jsou myslím 70,80 a 90A. Pak se ještě liší podle řemenice staří maj ještě klínovej novější už jsou na drážkovej

fajla
Zaslal: út září 27, 2011 3:37 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 24. 09. 2011 Příspěvky: 2 Bydliště: Rakovník
martanc napsal:
servo běží pořád pokud je nastartováno, vpodstatě jen honí dokola olej ať se zrovna zatáčí nebo ne. Alternátory se dělí podle výkonu lépe řečeno podle maximálního proudu jaký sou schopny dodat. Čím víc elektriky v autě tím je samozřejmě atík silnější, jsou myslím 70,80 a 90A. Pak se ještě liší podle řemenice staří maj ještě klínovej novější už jsou na drážkovej

Díky za radu, saxo uz jezdi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: