punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - puknutie z prednej casti

Autor Zpráva

<  Servis  ~  puknutie z prednej casti

Toska
Zaslal: čt červen 09, 2011 9:19 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 01. 2008 Příspěvky: 131 Bydliště: Třebíč,Vysočina
Tomáš Spiššák napsal:
lazik napsal:
Ja jsem s tim jezdil 2 roky. Pak jsem jednu poloosu musel vymenit, protoze zacla hucet pri jizde. Druhe vesele puka dal a i nejake slalomy a sprinty to zvladlo Wink
Nevyhoda je, ze pokud poloosa praskne tak budes potrebovat odtah.

Myslim, ze to uz patri ku katastrofickym scenarom ako je buracka. Ta poloos je skurvene pevna a stavana na nieco take. Prasknut ti nepraskne. Toho by som sa nebal

Sem si myslel taky...Jedu do krizovatky,prislapnu plyn az zacly piskat gumy a najednou MRD! a bylo po poloose! Wink vytrhlo to ukotveni prevodovky a olej vychcal na asfalt.Poloosa uz toho mela dost a rozvalila se v jednom z tech kloubu.Nestoji to za to,je s tim pak akorat mraky prace a clovek je zbytecne nasranej.Res to hned pokud mas prachy a vymen to.Ja musel nechat varit skrin a dlouho jsem shanel spravnou poloosu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
lazik
Zaslal: pá červen 10, 2011 11:00 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Toska napsal:
vytrhlo to ukotveni prevodovky a olej vychcal na asfalt....Ja musel nechat varit skrin...

Tohle je teprve katastrofický scénář Wink
Nám kdysi na favoritu taky praskla, ale nic hrozného - bylo to asi 300m od baráku, tak jsme to dotlačili Laughing a stačilo ji vyměnit.
Jinak myslím, že při agresivních rozjezdech praskají docela rády, když už mají svoje odsloužené.. když si představíte co musí ty klouby zažívat při takové hrabačce na takové té zvlněná roletě na křižovatce, tak se není čemu divit

konry67
Zaslal: pá říjen 07, 2011 1:14 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 04. 11. 2010 Příspěvky: 44 Bydliště: Vyšné Ružbachy
mne to robi tiez a dost ma to sere... kamosovi to robilo na novom peugeot biper, bol s tym v servise a vymenili mu nejake klby za 150 e a prestalo to... ci uz si nato priesiel ywo co to moze praskat???

Zaslal: pá říjen 07, 2011 3:18 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 11. 2006 Příspěvky: 555 Bydliště: Býšť
začni tyčkama stabiku, měnil jsem je a po 20tis km a dělá to zas, Hanzovi S16 to dělá taky. Zkus to a pak jdi dál. Nejjednoduší je, je odpojit a projet se pár metrů a zarejdit, když to nebude lupat, jsou to tyčky

Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:34 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
konry67 napsal:
mne to robi tiez a dost ma to sere... kamosovi to robilo na novom peugeot biper, bol s tym v servise a vymenili mu nejake klby za 150 e a prestalo to... ci uz si nato priesiel ywo co to moze praskat???

u mna poloos.. ale neriesim to zatial...

vtsko
Zaslal: so říjen 08, 2011 2:11 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
na saxe toho moc neni na predku,u vts je viac len o tycky stabiku...a vymena klbov,tyciek nestoji vela a len ti to pomoze Wink horssia je poloos,co stoji viac a hlavne ich je xy variant,dlzok....vzdy treba zacat od lacnejsieho

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: