Mě to dělalo taky na 1.4 VTS občas se to jako by samo rozjelo a po chvíli zpomalilo, někdy sem musel brzdit i do kopce když se mi to rozjelo a přede mnou jelo auto. Tak jsem sehnal klapku a krokovej motorek a už je to ok, šlape jak hodinky
_________________ ex: Škoda 105L
Citroen Saxo 1.4 VTS
SAXOKLUBÁKZaložen: 09. 11. 2006Příspěvky: 157Bydliště: praha
Mame asi podobny problem... Mame 1,0 37kw auto jezdi jezdi... A pak najednou zacne cukat a poskakovat, dusi se to ale nekouri.. Jede nepravidelne. A pak zas nic a jede normalne. Nevime cim to muze byt... Ten krokovy motorek zkusim vymenit taky. Take mame problem s tim ze nam mizi voda v chladici o dolejvame. Vubec netusime kde by mohla utikat, nekouri to nic
_________________ Saxo 1.0i 37kw 1999'
Opel Corsa B GSI 16V
Almera n16 100kw
Tak jen abych řekla co a jak. Motorek jsem sehnal v Autohlubina. Byl podstatne lacinejsi nez kdekoliv jinde, skoro o polovic. Vymena nic moc. Zarezle srouby, jeden sroub uplne schovany u svicky, no proste des. Povedlo se, auto necuka, ale ma jinou vadu.
Se studenym motorem ma tendenci chcipat. Treba pri razeni.. Chci dat dvojku a blikne na me kontrolka baterky, ktera sviti kdyz neni nastartovano. Vetsinou jak preradim a pustim, tak to jede dal. Pak kdyz ujedu treba kilometr (ohreju motor), tak zas jede fajnove.. Startovani za studena i za tepla v pohode. Vzdy na poprve..
Jen pripominam, ze svicky, zapalovaci kabely, lambda, benzin, benzinovy filtr a ted i krokovy motorek, jsou meneny..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru