zdravim . Mam problem so servom.. Ako ide hadicka z nadrzky na lavej strane, tak ta hadicka ide do takeho.. akoby filtra alebo je tam dolu na lavej strane cerpadlo ?.. no a v tom je problem.. tam ten plat je rozozrany a vyteka mi odtial servo olej za den vytecie cela nadrzka.. riesil uz niekto nieco podobne ? Uvazoval som nad tym, ze by som vytiahol kabel od serva a tym padom ho vypol.. nejaka rada co by bolo dobre urobit ?
mam pocit že už to tu někdo řešil a nakonec měnil celou nádobku serva která je přišroubovaná k motorku. Jinak pokud potřebuješ zatim jezdit tak ho prostě odpoj. Já bych možná ještě napřed sundal tu hadici a skusil to něakým lepidlem slepit např. něakej dvousložkovej epoxid.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
mam pocit že už to tu někdo řešil a nakonec měnil celou nádobku serva která je přišroubovaná k motorku. Jinak pokud potřebuješ zatim jezdit tak ho prostě odpoj. Já bych možná ještě napřed sundal tu hadici a skusil to něakým lepidlem slepit např. něakej dvousložkovej epoxid.
no servo uspesne odpojene.. ej ale je to nezvyk na parkovisku bez serva.. no musim ten plast nejako zalepit. ono to mam asi z toho ze mne cca pred polrokom prebijal alternator. a ako prebijal tak mi normalne vytekala baterka. no a ta kyselina sirova z baterky rozleptala ten plast...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru