punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Nejde tachometer a ani otačkomer.-

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Nejde tachometer a ani otačkomer.-

mam.saxo
Zaslal: st listopad 16, 2011 10:05 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 16. 11. 2011 Příspěvky: 3 Bydliště: Bratislava
Ahojte.

Ak môžete a viete si rady alebo ste sa stretli z daným problémom poprosím Vás o pomoc a rady .
Vopred Ďakujem všetkým .

Po naštartovaní mi nejde / nezobrazuje/ tachometer a ani otačkomer, a ukazovatel paliva ukazuje stale plnú nádrž čiže ani po vypnutí a vybratí klučov ručička je stále na plnej nádrži a sa nevráti .

Úplne zničoho nič - nič sa z autom nerobilo len sa naštartovalo pred jazdou ako vždy .

Všetko ako podsvietenie pristrojovej dosky ide aj ukazuje najazdené kilometre aj čas správny akurát daný vyššie uvedený problem .

mam.saxo@gmail.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: st listopad 16, 2011 10:26 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
dělalo my to před lety něco podobného a nezbylo nic jiného než výměna přístrojovky.

DarkShade
Zaslal: út leden 03, 2012 12:59 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 10. 2010 Příspěvky: 114 Bydliště: Mělník
Ano přesně tak než spekulovat a hledat kde co a jak kup za 500 novej komplet
PS:nejlepší sehnat budíky co maj natočíno fakt málo já prodal sago co mělo nalítáno 230tisíc ale digi ukazovalo 80tis Very Happy neříkám že jsem na to hrdý ale inzerát se na bazoši neohřal ani 2 hodiny Very Happy

Seat alhambra 1.9 T-prodáno Sad
Peugeot 106 1.0 Very Happy
Citroen XM 3.0 V6
Citroen ZX 2.0 16V (120kw,195 Nm)
Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 Facelift 2,4 JTDM 129 KW
Tomáš Spiššák
Zaslal: út leden 03, 2012 1:04 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
DarkShade napsal:
digi ukazovalo 80tis Very Happy neříkám že jsem na to hrdý ale inzerát se na bazoši neohřal ani 2 hodiny Very Happy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
matka2121
Zaslal: po leden 30, 2012 11:01 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 10. 09. 2011 Příspěvky: 4 Bydliště: Zvolen
mam.saxo napsal:
Ahojte.

Ak môžete a viete si rady alebo ste sa stretli z daným problémom poprosím Vás o pomoc a rady .
Vopred Ďakujem všetkým .

Po naštartovaní mi nejde / nezobrazuje/ tachometer a ani otačkomer, a ukazovatel paliva ukazuje stale plnú nádrž čiže ani po vypnutí a vybratí klučov ručička je stále na plnej nádrži a sa nevráti .

Úplne zničoho nič - nič sa z autom nerobilo len sa naštartovalo pred jazdou ako vždy .

Všetko ako podsvietenie pristrojovej dosky ide aj ukazuje najazdené kilometre aj čas správny akurát daný vyššie uvedený problem .

mam.saxo@gmail.com
ahoj...ja mam ten isty problem.. Confused vtedy mi pomoze ked odpojim bateriu na cca 1min a vsetko mi ide potom normalne.... Wink
josh
Zaslal: st říjen 02, 2013 4:11 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
Mne teraz začal občas vypadávať rýchlomer (km/h) a merač odjazdených km; otáčkomer ide.
Ešteže mám akotak v pamäti, ako rýchlo idem podla otáčok. Vyskúšam to odpojenie baterky.

Zaslal: st říjen 02, 2013 4:23 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 69 Bydliště: Jablonec nad Nisou
mě zas zlobí ručička teploty vody, nějak se zadrhává a aby ukazovala správně tak musím silně klepat do přístrojovky a ona doskáče tam kam má, otázka zní dá se prohodit samotnej ukazatel teploty ? (mám 16v a chtěl bych tam dát z 1.4)

josh
Zaslal: út srpen 05, 2014 10:46 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
Tak mne to odpojenie baterky na nefunkčný tachometer+počítač kilometrov pomohlo (asi až na druhýraz, krátke odpojenie nezabralo), teraz to po mesiacoch znova prestalo ukazovať rýchlosť a počítať km. Akumulátor bol odpojený asi na 2 hodiny, skúšam ešte odpojenie aspoň na 24 hod (medzitým som ho aj nabil).

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: