|
Autor |
Zpráva |
|
janinaczech |
Zaslal: ne listopad 27, 2011 1:45 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Ahoj sháním Saxíka pro mě. Upřednostňuji Diesel, ale benzín taky nevadí. Barva je celkem jedno. Jen prosím slušné jednání. Saxík by měl být tak do 30 tis. a měl by mít ve výbavě el. okénka a servo.
Díky moc za nabídky
e-mail: janinaczech@seznam.cz |
|
|
Návrat nahoru |
|
Allante |
Zaslal: ne listopad 27, 2011 3:02 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Počkal bych s tím nakupováním do jara to se objeví víc aut za pěkné ceny. Osobně bych si pořídil na ježdění 1.4VTS něco od roku výroby 2000 (starý diesly dělaj randál a třepou s autem, nevím teda jak Saxo, ale všechny diesely se kterými jsem jel a měli víc než 60000km tak to bylo hrozný, včetně nové Hondy z roku 2008) , pujčuji si často 1.4 Ibizu, není to sice silné auto ale na nutné předjíždění a normální jízdu s nízkou spotřebou je to krása, je trošku težší než Saxo, takže myslím, že ve výsledku Saxo 1.4 bude ještě o něco svižnější vůz. Koukal jsem se po Saxech 1.4VTS a nějakého pěkného seženeš okolo těch 30000,-, občas se za 33000,- prodávají celkem pěkné zachovalé auta, takže bych se kouknul po těch a pak zkusim majitele usmlouvat a sháněl bych něco s cca 130000km najetými.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/citroen/saxo/9408338
Jen letmo jsem skočil na inzeráty a tenhle vypadá pěkně, požádal bych o fotku motoru teda ještě. Z fotek to vypadá že je tam jen pár kosmetických blbostí co si sám každej opraví a nemá to rádio a reproduktory, ty se dají sehnat za 2000,- nějaké na obyčejný poslech... |
Naposledy upravil Allante dne ne listopad 27, 2011 9:34 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: ne listopad 27, 2011 7:15 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
ahoj, zalezi jak na to spechas... ale pokud vydrzis do noveho roku tak budu mit na prodej nase rodinne saxo
rv. 1997
1.5 diesel (bosch cerpadlo),
5 dveří
modrá metalíza
tažné
mlhovky
el. okna vpředu
interier modro-černá z VTS - původní měl po letech již sedadlo řidiče značně prosezené, ale byl jinej vzor, tak se vyměnil komplet
najeto teď 210 000 km
v lednu půjde na STK takže bude i nová STK + ME
rozvody dělány ve 200 000tkm
vyvařená koroze v kufru + nový nátěr kufru zespod i zevnitr
doma je roku 99 kdy se dovezlo lehce bourané na levý předek - tehdy měněn blatník kapota světlo a maska
od té doby proběhlo pár srážek s lesní zvěří, jednou to odnesl narázník a mlhovka, vše vyměněno funkční, nárazník v laku
loni proběhla výměna původního čerpadla lucas za bosch (lucas odešel do věčných lovišť), od té doby podstatně klidnější chod motoru a lepší starty
olej 10W40 Total Quartz 7000 diesel měněný po 10tkm
samozřejmě vzhledem ke stáří kosmetické vady, všechno to časem nafotím
v ceně auta 2 sady pneu
- zimní - 2ks letos nové, 2ks loni nové (Firestone + Michelin)
- letní - v podstatě sada plechů, jsou na výměnu
cena 25000kč + si zaplatíš EKO 3000 při přepisu |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
marmaji |
Zaslal: út listopad 29, 2011 4:43 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Allante napsal: Počkal bych s tím nakupováním do jara to se objeví víc aut za pěkné ceny. Osobně bych si pořídil na ježdění 1.4VTS něco od roku výroby 2000 (starý diesly dělaj randál a třepou s autem, nevím teda jak Saxo, ale všechny diesely se kterými jsem jel a měli víc než 60000km tak to bylo hrozný, včetně nové Hondy z roku 2008) , pujčuji si často 1.4 Ibizu, není to sice silné auto ale na nutné předjíždění a normální jízdu s nízkou spotřebou je to krása, je trošku težší než Saxo, takže myslím, že ve výsledku Saxo 1.4 bude ještě o něco svižnější vůz. Koukal jsem se po Saxech 1.4VTS a nějakého pěkného seženeš okolo těch 30000,-, občas se za 33000,- prodávají celkem pěkné zachovalé auta, takže bych se kouknul po těch a pak zkusim majitele usmlouvat a sháněl bych něco s cca 130000km najetými.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/citroen/saxo/9408338
Jen letmo jsem skočil na inzeráty a tenhle vypadá pěkně, požádal bych o fotku motoru teda ještě. Z fotek to vypadá že je tam jen pár kosmetických blbostí co si sám každej opraví a nemá to rádio a reproduktory, ty se dají sehnat za 2000,- nějaké na obyčejný poslech...
Není výhodnější kupovat v zimě? Prý by měly být celkově nižší ceny když není sezóna. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|