Ahoj, potřeboval bych poradit co mám dělat. Když nastartuju za studena, tak to mám asi 1100 otáček a zachvilku to sao chcípne. Když nastartuju a přidám plyn tak to chcípne hned. Když je to ohřátý tak kolísá volnoběh až na minimum, někdy taky chcípne a někdy se zvednou otáčky až na 1100 a drží, ale jakmile šlápnu na plyn tak zase začnou kolísat. Jinak to jede normálně. Vyčistil jsem klapkuv, vyměnil jsem krokový motorek pořád stejné. Vyměníl jsem čerpadlo v nádrži, palivový filtr, svíčky, rozvody jsem nastavil a situace pořád stejná.
Prosím poraďte co s tím.
dneska se mi stal ten samej problém, nastartoval jsem za studena. a dvakrat po sobě mi to chcíplo.. a taky jak jsem proslapl plyn, otačky sly dolu a hned to chcíplo.... a az se to zahřalo tak uz to ani jednou neudelalo, jen kdyz jsem to poprvné nastartoval.. tak doufám, že nam ktomu nekdo řekne víc.
dneska se mi stal ten samej problém, nastartoval jsem za studena. a dvakrat po sobě mi to chcíplo.. a taky jak jsem proslapl plyn, otačky sly dolu a hned to chcíplo.... a az se to zahřalo tak uz to ani jednou neudelalo, jen kdyz jsem to poprvné nastartoval.. tak doufám, že nam ktomu nekdo řekne víc.
uz je zima a dalsi so zlym cidlom teploty vody A ja sa zase opakujem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru