bez ABS neceleho pullitra, s ABS necele 4 deci. Seriova brzdovka je DOT4. Dej tam nejakou ferodo s vyssim bodem varu a mas klid.
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
MELHUBA KLUBUZaložen: 23. 09. 2010Příspěvky: 392Bydliště: Brno
nemohl sem povolit odvzdušňováky, tak si řikám vydělám prasátka a pěkně si to dám do svěráku jenže já nemůžu povolit ani tu matku co drží "potrubí"s brzdovkou k prasátku, nějáká rada krom že v servisu to udělají ale jak.....
zrovna si zacni shanet nove brzdove trubky, protoze pri povolovani to nejspis urves. Jinak klasika namocit do WD40
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru