punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Alu jak leštíte?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Alu jak leštíte?

gObla
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 3:56 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 08. 2011 Příspěvky: 361 Bydliště: Olomouc
Zdravim, po večerech se nudim tak byhc chtěl nějak vyleštit litáky na léto (asfalt, zastaralá špína) jakým způsobem to děláte? četl jsem že brusným kotoučem s vrtačkou a nějakou(brousnou) pastou? ale jak to vyčistit kde vrtačka nedostane? někdo kdo má zkušenosti s nějakými přípravky Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Landys75
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 12:04 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 29. 11. 2010 Příspěvky: 517 Bydliště: Jesenice
no aby to nějak vypadalo tak to jen tak doma nevybrousíš, záleží jak členitý sou ty kola, jednou sem taky chtěl leštit kola, ale nakonec sem to vzdal a obrousil a nalakoval, i když první kola na felicii jsem vyleštil a nepotřeboval sem ani žádnou pastu nebo něco podobnýho jen trpělivost, vibrační brusku a hodně smirku pak jsem je přelakoval bezbarvým lakem a vypadali docela k světu, ale je fakt že to byly kola takový jednoduchý a neměli nějak moc nepřístupnejch míst, ale do úplně zrcadlovýho lesku to doma asi neuděláš, pokud by si chtěl aby to mělo vzhled chromu tak to svěř nějaký firmě ale jedno kolo tě vyjde asi na 1000,-

Brabi
Zaslal: so prosinec 17, 2011 5:16 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 09. 2008 Příspěvky: 365 Bydliště: Třebíč
Ja to delam prvne 80 hrubost 120,240 pod vodou,600 pod vodou a 1200 pod vodou,potom brusna pasta+filcovy lestici kotouc,potom suchy hadrovy lestici kotouc,vysledek je pak fenomenalni.Kola se potom NElakuji,jinak strati absolutne vsechen lesk,musi se tedy hodne udrzovat,sem tam prelestit hadrem.Praci ti hodne usetri fortuna(prima vysokootackova bruska).Ja mam tuhle a jsem s ni zatim spokojeny ( http://www.grandic.cz/brusky-excentricke-vibracni-pasove-prime-einhell-bt-mg-160-blue-vysokorychlostni-bruska-sada-einhell )

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: