Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Snížení hlučnosti výfuku |
Ritchma |
Zaslal: po prosinec 11, 2006 10:15 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
takže jsem za poslední dobu nějak zdědkovatěl a rád bych saxo trochu umlčel. Věc se má takhle- na autě origo svody, origo kat (z něj zbyl pouze obal, jinak je dutej totálně), střední díl supersprint holej, zadní tlumič Remus uni průchozí.
Takže určitě chci nechat koncovej tlumič protože neni moc starej a skoro bych rád nechal ten dutej katík. Takže buď můžu koupit střední díl s tlumičem, nebo tam dát rezonátor dynomax. Ovšem netušim jak moc to utiší. Má někdo zkušenost? |
Naposledy upravil Ritchma dne so prosinec 16, 2006 4:18 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: po prosinec 11, 2006 11:17 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jestli to chceš odhlučnit, tak rezonátor určitě nedávej. Taky jsem ho chtěl dávat, ale kamoš mi říkal, že se mám na to vyprdnout, protože to bude rachot oproti tomu co tam mám teď. Mám KM výfuck(konec) a jinak vše origo a to je teda rachot. A ještě chci vybrat kat. |
|
|
Návrat nahoru |
|
FajnThomas |
Zaslal: út prosinec 12, 2006 8:55 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
katalyzátor taky sníží hlučnost - a nebo na jeho místo ještě jeden tlumič |
_________________ Fajnthomas |
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: út prosinec 12, 2006 11:46 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Mám svody - bez katu - no name střední tlumič - zadní Remus uni a v pohodě. Když jsem to měl naopak - kat tam byl a nebyl tam střeďák tak se s tím nedalo jezdit na delší tratě bez špuntů v uších. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: út prosinec 12, 2006 1:34 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
dal bych stredak origo a musi to byt znat |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út prosinec 12, 2006 1:54 pm |
|
|
|
Ono rezonátor a rezonátor. Musim to pozjistit, protože ten dynomax se používá i místo koncovýho tlumiče tam kde nejde o vzhled. Když se do něj podíváte, vypadá jako třeba můj průchozí remus. Prostě trubka perforovaná a kolem ta tlumící hmota, ale je hrozně dlouhej a nevim jestli by to tam bylo kam dát |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 8:11 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Brody |
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 8:21 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No ja mel origo svody+katik, stred zadnej a v zadu jenom dva rezonatory.A to byl panecku rachot.Tak sem pridal origo stredovej dil a hle ono to umlklo.Ale ted uz se mi opet zda ze to zase rve.To jak sem si na zvyknul.Nejhorsi to je pod 2000 otackama.Tak chci skusit nejak odhlucnit kufr.Mam vyhlidnutou odhlucnovaci desku tak sem zvedavej |
|
|
Návrat nahoru |
|
Hassan_B |
Zaslal: so prosinec 16, 2006 1:57 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ritchmo ja te nepoznavam napred Zoufaly manzelky a ted tohle ... z vlastni zkusenosti ti reknu ze pokud nedas pryc koncovy tlumic tak ti nepomuze nic. 99% toho hluku ti totiz zpusobuje on. Nebo si dozadu kup nejaky drazsi pocitany od supersprintu (nepruchozi UNI) a je to. Kamos ho ma na Focusu a v nizsich otackach (asi tvuj pripad) je to jako original a zvuk zacina az od vyssich. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: so prosinec 16, 2006 9:55 am |
|
|
|
Já myslim že mě spíš zachrání ten střední díl Supersprinty jsou drahý jako kráva, už se mi nechce rvát do auta takový peníze |
|
|
Návrat nahoru |
|
trafikant |
Zaslal: so prosinec 16, 2006 10:42 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Možná to chce tak trochu experimentovat . Když mi odešel koncový tlumič na 1.0 objednal jsem si nový a ten mamlas obchodník objednal na 1.5 diesel. Než bych se s ním hádal, dal jsem ho tam a výsledek je takový krásný brumlavý zvuk, žádný řev, no jsem spokojený. Takže - katík - žádný střeďák - konec 1.5 nafta = spokojenost. |
_________________ SAXO 1.0i 1999 modrá je dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: so prosinec 16, 2006 11:34 am |
|
|
|
Koncák tam chci ponechat určitě co tam mam nebyl zrovna zadarmo |
|
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: so prosinec 16, 2006 3:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: Já myslim že mě spíš zachrání ten střední díl Supersprinty jsou drahý jako kráva, už se mi nechce rvát do auta takový peníze
Tak to udělej a pohoda , mám to taky tak bez katu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: so prosinec 16, 2006 4:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: Já myslim že mě spíš zachrání ten střední díl Supersprinty jsou drahý jako kráva, už se mi nechce rvát do auta takový peníze
jj treba nechat stredný diel , kat moze ist von a hlucnost je primerana . ked ma viezol marty v jeho non kat non stred tak mi to bolo neprijemne . |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: so prosinec 16, 2006 5:18 pm |
|
|
|
Miki napsal: Ritchma napsal: Já myslim že mě spíš zachrání ten střední díl Supersprinty jsou drahý jako kráva, už se mi nechce rvát do auta takový peníze
jj treba nechat stredný diel , kat moze ist von a hlucnost je primerana . ked ma viezol marty v jeho non kat non stred tak mi to bolo neprijemne .
On má navíc už ten koncák dost mrtvej, já taky nemam střed ani kat a tak hlasitý jako on to nemam |
|
|
Návrat nahoru |
|
|