punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - saxo vts - clánok !!!

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  saxo vts - clánok !!!

Páči/Líbí sa vám článok ?

Ano  
65%
  [ 13 ]  65%

Nie  
0%
  [ 0 ]  0%

Nie je to ono  
0%
  [ 0 ]  0%

Paci/Líbí sa mi velmi  
30%
  [ 6 ]  30%

Je to hrozné  
5%
  [ 1 ]  5%

Celkem hlasů : 20
Miki
Zaslal: ne duben 22, 2007 6:29 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
http://www.autofan.sk/jazda/testy/citroen-saxo-vts

hlasujte alebo kludne napiste nazor .

mozte aj na celu stranku ak sa niekomu chce trosku to preklikat a pocitat si .

dakujem Wink

Zaslal: ne duben 22, 2007 7:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
chcem povozit, ci je to fakt take dobre ... a aj 10 dalsich mojich kamosov, dufam, ze mas na benzin nasporene Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Jodlike_AX
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:43 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 08. 2006 Příspěvky: 160 Bydliště: Praha 6 - Řepy
článek pěknej, se všim naprosto souhlasim až na to, že si označil C4 jako nevýraznou Mr. Green s tím teda vůbec nesouhlasim. Navíc mi nějak nepřijde vhodný srovnávat zábavnost motokáry jako je saxo s nástupcem Xsary (C4) což je už nepoměrně větší auto. Chybí zmínka o C2, která je nepochybně blížší saxu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Crack
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:12 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Článek pěknej!Akorát Saxo snad neváží 1010kg ne?já ho nedávno vážil u JZD na váze a vážilo 890kg Smile ještě se ho snažím ,,civilně,, odlehčit,sedačky a rezervu si nemůžu dovolit vyhodit,zatím sem vyměnil tu těžkou 185/55 14x6 rezervu za 165/65 14x5,která je o 3kg lehčí Twisted Evil,chystám se vyhodit ještě repráky v zadních bocích a vyházel sem ještě pár drobností,nic víc mě nenapadá,co vy jste ještě vyndali?

Jodlike_AX: C4 označil nevýrznou asi výkonově,protože C4 2,0 VTS nejede zdaleko tak jako saxo Smile ale jinak C4ka je pro mě jedno z nejhezčích aut z nynější produkce Wink

Zaslal: ne duben 22, 2007 10:17 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Crack napsal:
Článek pěknej!Akorát Saxo snad neváží 1010kg ne?já ho nedávno vážil u JZD na váze a vážilo 890kg Smile ještě se ho snažím ,,civilně,, odlehčit,sedačky a rezervu si nemůžu dovolit vyhodit,zatím sem vyměnil tu těžkou 185/55 14x6 rezervu za 165/65 14x5,která je o 3kg lehčí Twisted Evil,chystám se vyhodit ještě repráky v zadních bocích a vyházel sem ještě pár drobností,nic víc mě nenapadá,co vy jste ještě vyndali?

Jodlike_AX: C4 označil nevýrznou asi výkonově,protože C4 2,0 VTS nejede zdaleko tak jako saxo Smile ale jinak C4ka je pro mě jedno z nejhezčích aut z nynější produkce Wink

Saxo 1.5D 3dv váží podle techničáku 1030kg a co vím tak 1.616v váží zhruba to samé....

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
beniro
Zaslal: po duben 23, 2007 7:56 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
no ja mam v technicaku 980kg a mam 16V

inak clanok dobry

Zaslal: po duben 23, 2007 8:57 am Odpovědět s citátem
Crack napsal:

v mojom technicaku je presne 1010kg a je to aj v clanku . po vyhadzani vsetkeho mozneho som na 900 a o tvojich 890 pochybujem , pravdepodobne vaha na JZD moc nefunguje. ja som vyhodil , klimu, rezervu, koberce komplet, zadne sedacky . C4 je nevyrazna , to ze ide pekne rovno je jedna vec ale nie je to auto na zatacky . NIkto tam neporovnava C4 a saxo , je to zmienka o francuzskych autach ake robili kedysi a ake robia teraz . Kto nesedel v 205,saxe,ci 306 a poriadne sa neodviezol tak to nevie zrovnat .

inak vam dakujem za pripomienky Wink

Zaslal: po duben 23, 2007 9:01 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 11. 2006 Příspěvky: 555 Bydliště: Býšť
Plně s tímto článkem souhlasím. Je to přesné vyjádrení mých pocitů. Líbí se mi, že článek vzpomíná na pravověrné HOTHATCHE z 80. a začátku 90. let. To byla doba pro tyto auta zaslíbená. Nynější Hatche jsou sice fajn a jedou skvěle, ale už nemají váhu pod tunu a rozměrově jsou taky o dost větší.
Díky za fajn článek. Cool

Zaslal: po duben 23, 2007 9:17 am Odpovědět s citátem
Petr Svaták napsal:
Plně s tímto článkem souhlasím. Je to přesné vyjádrení mých pocitů. Líbí se mi, že článek vzpomíná na pravověrné HOTHATCHE z 80. a začátku 90. let. To byla doba pro tyto auta zaslíbená. Nynější Hatche jsou sice fajn a jedou skvěle, ale už nemají váhu pod tunu a rozměrově jsou taky o dost větší.
Díky za fajn článek. Cool

vidim , ze ty si to pochopil presne tak ako to bolo myslene . stare hothatche mali vykon a vahu . dnesne maju len vykon. ale tu vahu uz ziadnym vykonom neoklames .
dikes Wink

Zaslal: po duben 23, 2007 10:14 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 11. 2006 Příspěvky: 555 Bydliště: Býšť
Napsal jsem, jak to vidím. Všemi opěvovaný Clio sport nové generace je sice téměř dokonalý, ale v porovnání se Saxem a podobným pravověrným hatchům (205 GTI...) je asi o polovinu větší a jeho hmotnost tuším 1250kg je šílená.
Trh dělá své. Všichni chtějí malé rychlé auto, ale zároveň vevnitř co největší, nejpohodlnější a co nejbezpečnější. To musí být někde znát.
Tudíž otázka: Je Golf GTI ještě HotHacht, když má 1400kg a je v porovnání s první generací o 500kg těžší (i když výkonnější) a v každém směru o cca 25cm větší? Pro mě je to rychlé rodinné auto, jako Octavia RS.

Zaslal: po duben 23, 2007 12:34 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 08. 2006 Příspěvky: 160 Bydliště: Praha 6 - Řepy
Miki nejspíš si se v článku jenom špatně vyjádřil... slovo nevýrazný chápu jinak než že jede dobře rovně a hůř než do zatáček Very Happy prostě nesouhlasim s tim že C4 je nevýrazná a za tim si stojim!
Jinak vše co bylo řečené o saxu je dobře vystiženo, měl sem víc možností si šestnáctiventil vyzkoušet (taky ne naposled) a to po křivoklátsku a podobnejch rájů serpentýn a zatáček, takže rozhodně nemám pocit že bych nevěděl o čem vts je.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Miki
Zaslal: po duben 23, 2007 12:52 pm Odpovědět s citátem
Jodlike_AX napsal:
Miki nejspíš si se v článku jenom špatně vyjádřil... slovo nevýrazný chápu jinak než že jede dobře rovně a hůř než do zatáček Very Happy prostě nesouhlasim s tim že C4 je nevýrazná a za tim si stojim!
Jinak vše co bylo řečené o saxu je dobře vystiženo, měl sem víc možností si šestnáctiventil vyzkoušet (taky ne naposled) a to po křivoklátsku a podobnejch rájů serpentýn a zatáček, takže rozhodně nemám pocit že bych nevěděl o čem vts je.

pohodicka Wink

Zaslal: st duben 25, 2007 7:42 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2006 Příspěvky: 190 Bydliště: Roudnice n/L
mam 1,4 vts a podle technycaku mam 840kg.
jde me o to,ze rozdil 170kg proti 16v je dost velkej.
nemam klimu,ale to je tak cca.20kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FajnThomas
Zaslal: st duben 25, 2007 8:46 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 03. 2005 Příspěvky: 179 Bydliště: Praha
Další výčet pro naše miláčky :

http://auto.atlas.cz/testy/115212-test-citroën-saxo-1-4i-francouzsky-evergreen.aspx

Zaslal: st duben 25, 2007 11:24 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Petr napsal:
mam 1,4 vts a podle technycaku mam 840kg.
jde me o to,ze rozdil 170kg proti 16v je dost velkej.
nemam klimu,ale to je tak cca.20kg.

Já mám svého diesela podle techničáku o skoro 200kg těžší Laughing

Možná to u 16V dělájí výztuhy proti kroucení karoserie, či zadní náprava s kotouči...motor je i samozřejmě větší....ale jen hádám...Miki mě určitě doplní/opravý Wink Wink

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: