Autor |
Zpráva |
< Servis ~ vrzání řadící páky |
Incognito |
Zaslal: ne červenec 15, 2007 4:42 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Ahoj, dnes se mi u saxa během jízdy začlo ozývat nepříjemné vrzání při řazení. Při jakémkoliv pohybu řadící páky vpřed či v zad (do stran to nic nedělá) se ozve zvuk, jako když vrže nějaká guma o něco, ještě jsem se s něčím takovým nesetkal. |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: ne červenec 15, 2007 5:42 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Incognito napsal: Ahoj, dnes se mi u saxa během jízdy začlo ozývat nepříjemné vrzání při řazení. Při jakémkoliv pohybu řadící páky vpřed či v zad (do stran to nic nedělá) se ozve zvuk, jako když vrže nějaká guma o něco, ještě jsem se s něčím takovým nesetkal.
Oddělej tu koženou manžetu řadičky a stříkni na ten kloub trochu silikonu, párkrát zařaď a mělo by to přestat. Taky jsem měl tento problém a už dobry. |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: ne červenec 15, 2007 9:10 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
trochu sa vtierknem a spytam sa cim je sposobene ze mi ked radim do dvojky zachrci ? |
_________________ 1.4 VTS so saxo polepem
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: po červenec 16, 2007 4:42 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
gordon SVK napsal: trochu sa vtierknem a spytam sa cim je sposobene ze mi ked radim do dvojky zachrci ?
Pravděpodobně synchron. |
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: po červenec 16, 2007 4:46 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
zlamos napsal: gordon SVK napsal: trochu sa vtierknem a spytam sa cim je sposobene ze mi ked radim do dvojky zachrci ?
Pravděpodobně synchron.
a oprava ? cca |
_________________ 1.4 VTS so saxo polepem
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: po červenec 16, 2007 7:07 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Jo to se neboj to bude dost drahá sranda, už nevim ale jeden stojí poměrně dost, ale co je horší je práce ......... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Incognito |
Zaslal: út červenec 17, 2007 6:53 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
tak se nezadařilo, nastříkal jsem na ten kloub WDčko, ale nic... jediný co jsem vypozoroval, že když to auto stojí celou noc, tak to nevrže, ale stačí ujet pár km, trochu řadit, tak to zase začne vrzat. Není možný, že by byl někde problém v těch táhlech, co vedou od řadičky k převodovce? |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: út červenec 17, 2007 8:35 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Incognito napsal: tak se nezadařilo, nastříkal jsem na ten kloub WDčko, ale nic... jediný co jsem vypozoroval, že když to auto stojí celou noc, tak to nevrže, ale stačí ujet pár km, trochu řadit, tak to zase začne vrzat. Není možný, že by byl někde problém v těch táhlech, co vedou od řadičky k převodovce?
Říkal jsem silikon , WDéčko je spíš čistič. Ono sice trochu maže, ale ne jako silikon. |
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: út červenec 17, 2007 8:37 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jo a s těma táhlama je to taky možny. |
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: út červenec 17, 2007 10:01 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
psejvl |
Zaslal: čt červenec 19, 2007 7:53 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
delalo me to taky a to dost mrte az sem se toho lekl proste sem vlezl pod auto kazdej kloub a heblato co ma neco spolecnyho s razenim sem prostrikal wd a je to cajk |
|
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: so červenec 21, 2007 12:05 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ja mam zas iny problem prevodovka mi ide jaq automatika ziadny odpor uplne lahucko az sa mi zda ze nieje nieco v poriadku |
|
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: so červenec 21, 2007 10:32 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
Incognito |
Zaslal: so červenec 21, 2007 2:56 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Tak jsem dneska máznul na každej kloub, kterej jsem našel mazivo. Sundal jsem řadící páku, tam jsem to taky prostříknul, ale nic se nezlepšilo Díky tomu, že jsem to sundal, tak jsem jen vypozoroval, že to musí vrzat asi někde v tunelu před řadící pákou. Fakt už nevim co s tim. Je zvláštní, že když je auto úplně studený, tak to nedělá a všechno jde hrozně lehce, ale jakmile se ujede tak 5-10 km je to zas v prčicich. |
|
|
Návrat nahoru |
|
psejvl |
Zaslal: so červenec 21, 2007 6:58 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Incognito napsal: Tak jsem dneska máznul na každej kloub, kterej jsem našel mazivo. Sundal jsem řadící páku, tam jsem to taky prostříknul, ale nic se nezlepšilo Díky tomu, že jsem to sundal, tak jsem jen vypozoroval, že to musí vrzat asi někde v tunelu před řadící pákou. Fakt už nevim co s tim. Je zvláštní, že když je auto úplně studený, tak to nedělá a všechno jde hrozně lehce, ale jakmile se ujede tak 5-10 km je to zas v prčicich.
ckej vyfotim ti to kde me to tak nehorazne vrzalo a tam to poradne prostrikas |
|
|
Návrat nahoru |
|
|