Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Je Z na aute HAMBA ? |
ozzy123 |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 7:01 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Vela ludi sa mi smeje ze mam na mojom saxiku znacku Z ze som zaciatocnik, Je to nieaky handikep alebo co ze ako zaciatocnik som si dal Z na auto ? Ja tomu nechapem. |
|
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 7:06 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ozzy123 napsal: Vela ludi sa mi smeje ze mam na mojom saxiku znacku Z ze som zaciatocnik, Je to nieaky handikep alebo co ze ako zaciatocnik som si dal Z na auto ? Ja tomu nechapem.
Ja myslim ze to hamba neni. Myslim ze je lepsi ze kdyz se nekdo cejti na zacatecnika tak at si tam to Z radsi da, lidi ho aspon uvidi a spis pochopi nejaky brejkovani. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 8:46 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ozzy123 napsal: Vela ludi sa mi smeje ze mam na mojom saxiku znacku Z ze som zaciatocnik, Je to nieaky handikep alebo co ze ako zaciatocnik som si dal Z na auto ? Ja tomu nechapem.
Zdravím......Hamba to není!!podle mě ti lidé co proti tomu mektají jsou jsou arogantní a sprostí....nestiď se zato!Je lepší to dát najevo,než si hrád na máchýrka a chovat se jak mistr světa (ty totiž skončí hned jak napadne sních nebo jim to někde klouzne)tací lidé se posmívají.....Naopak játo uznávám .... Tak hodně šťasných Km se saxíkem a bez nehod,obrněné nervíky proti některým jedincum |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 9:31 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 9:35 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
dave_m napsal: ja myslel, ze uz se takovy nalepky ani neprodavaji Nevidim duvod, proc by si to nekdo mel lepit na auto. Nalepka te neochrani. A jestli si nekdo mysli, ze lidi na auta s oznacenim "Z" davaji vetsi pozor, tak to je naivka
Nerikam ze na ne davalj vetsi pozor, ale kdyz neco blbyho provede tak to spis lidi pochopi.. Debilove jsou ti co se na auta se Z rozcilujou.. Myslim ze nikdo z nich nesedl do auta a hned jezdil super.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 9:50 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
dave_m napsal: ja myslel, ze uz se takovy nalepky ani neprodavaji Nevidim duvod, proc by si to nekdo mel lepit na auto. Nalepka te neochrani. A jestli si nekdo mysli, ze lidi na auta s oznacenim "Z" davaji vetsi pozor, tak to je naivka
alebo ty patríš do toho % blbcov čo na to neberú ohľad. každý raz začínal a nikto nie je hneď super vodič. ked vidím Z beriem väčší ohľad , ale to asi každý priemerne inteligentný človek
To Ztko si tam kľudne nechaj, je len dobre keď sa neprecenuješ a dávaš aj ostatným najavo že sa učíš a zvykáš si na auto. U mňa si väčší hrdina ako borci čo šoférovať nevedia ale majú ten dojem že vedia a že sú najlepší |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 10:18 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 10:21 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
To je jasne, len u toho Z-ka je ta chyba trosku len predsa pravdepodobnejsia.Trosku dost... Minimalne si na krizovatkach drzim vacsi odstup a je to fajn ked tam ma ten dotycny Z-ko. U mna takisto to neni ziadny looser, prave naopak, nerobi frajera co po prvom pretacavom smyku skonci vo zvodidlach alebo v kukurici... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 10:28 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 10:45 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Miki napsal: 6 zo 7 ludi ma rovnaky nazor , len ty mas iny. Nie je to divne ?
takze clovek ma jine nazor a uz je blbec a IQ sumici travy...
mozna tak 6 zo 7 vyrobcu pracek doporucuje Calgon
nazor jiny, vysledek stejny |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 11:17 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
hamba to neni a pokud se stim na okne citis lip je to lepsi jak rpo tebe tak pro ostatni treba na krizovatkach pri stani do kopce atd.. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 12:35 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
...a jestli si to tam lidi davaji pro lepsi pocit, ze se jim pak jede lip a spolehaji na to, ze tam maji cedulku, tak na ne budou vsichni davat pozor, to by meli radeji jezdit na kole |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 1:44 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
No auto se Z dávám větší pozor a myslím že stejně tak každý rozumný člověk....bohužel na silnici těch rozumných je málo a je dost lidí kteří Z ignorují a kašlou na to tak jako trošku tu Dave.....ALE....pracuji v autoškole a tyhle nálepky tam rozdáváme zdarma ale každému výslovně řekneme že lepit si to na auto NEdoporučujeme...bohužel je spousta "frajírku" co už mají řidičkách měsíc a chcou vám ukázat jak to on umí a vy neumíte....bohužel...
Je to stejné jako jezdit s autoškolou na střeše....máme v autoškole relativně silné dieselové Renaulty Megane II a jednoho z nich často dostávám jako firemní auto a kde jaká "vytuněná" hlava v kopci špatně nese když se kolem jejich super ostrého Favorita prožene Megane s autoškolou na střeše a pak mě předjíždějí přes dvojitou plnou z kopce dolů aby mi to konečně pořádně ukázaly že autoškolou pohrdají....není to jeden nebo dva případi ale je jich bohužel hromada....a stejně tak funguje i to "Z"...ale rozhodně to neodsuzuji a já osobně si na takové auto dávám vyrazně bacha....
Sorry za tak dlouhý komentář....je to jen další názor z "branže" |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 2:10 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
nazory z branze sou asi nejobjektivnejsi jak sem psal ja kdiz za nekim stojim na krzovatce a stane se za ta ma Z tak si drzim vetsi odstup i kdiz nekoho se Z potkam mozna maximale jednou za mnesic |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 4:21 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Já nevim jak vy ale jak vidim zetko (mam špatný zkušenosti), obloukem hodně rychle předjedu abych byl co nejdál od nich............. a když nejde předjet tak se držim hodně vzadu už sem pár ženskejch ze Zkem málem naboural, prostě z ničeho nic začla brzdit |
|
|
Návrat nahoru |
|
|