Rozprodám Saxo 1,5D verze Furio po čelní nehodě, 42kw, 5dveří, krásná modrá metla, model 7/99, do provozu 4/2000, bylo v super stavu, garážované-origo 155tis.km,bylo na něm mnoho nových věcí - jen letos za cca 30tis.kč (rozvody komplet, pumpa, zadní bubny, ložiska, pakny, lanovody, čepy, poloosy, klíňák+napínák, altík po GO, nový výfuk-1.díl, dělané čerpadlo a vstřiky-od té doby najeto cca 5tis.Km), pravidelně stříkaný spodek a dutiny, nově tónovaná skla dělaná za 5tis.Kč, , kola Enzo 14 s límcem ET15 zánovní (stály mě 10tis.Kč-stále jako nová, nepoškozená), 2xpneu Dunlop SP 30 175/65/14-najeto 5tis.km-stály 4tis.Kč, zkrácená řadička s koženou manžetou s chromovaným rámečkem a leštěnou hlavicí(p.c. 1300kč), leštěné chromové ráměčky budíků(p.c.550kč), zkrátka vše extra, byl to vůz v ojedinělém stavu, nyní bohužel po řetězovce na D1 ze dne 4.10.07 bouráno čelně, boky a zadek zůstaly nepoškozeny, oba airbagy OK, výbava - elektrická okna předních dveří, centrál bez DO, immobilizér, 2xairbag, elektrický posilovač řízení, origo tónovaná okna-nyní zatmavená firmou-dle povolené normy, perfektní interier, semišové sedačky, vzadu dělené.
Před nehodou jsem si toto brutálně krásné autíčko s průměrnou spotřebou kolem 4l nafty/100km cenil na 110tiskč, nyní ho rozprodám na díly anebo vcelku-cena dohoda. Tel. 606 268 287 nebo email fjekl@volny.cz
modrý 5ti dvířko? Na D1 z Brna směr Velký Meziříčí? Nesrazil si se tam s nějakým seatem? Kolem sem zrovna jel, vypadalo moc pěkně a taky potom mega kolona.
modrý 5ti dvířko? Na D1 z Brna směr Velký Meziříčí? Nesrazil si se tam s nějakým seatem? Kolem sem zrovna jel, vypadalo moc pěkně a taky potom mega kolona.
Na ja, sicher, to jsem byl já-13let najedu 50tis.km ročně bez nehody, 2xročně chorvatsko, nespočetně krát Slovensko-Tatry, Německo, a teď tohle..... No jo, mohla za to 55-tiletá ženská z Jihlavy, pálila si to 130 v Seatu Altea a přehlídla před sebou Volvo SC90 co skoro stálo (jelo prý 30km/h), něco mu prý tam taky vlítlo, ale bůh ví co tam v levým pruhu v té rychlosti bez varovných světel dělal, no a ta ženská udělala fatální chybu tu, že brzdila až těsně před tím Volvem, brzdnou dráhu měla něco kolem 10m a ve cca 110 to napálila do toho Volva a já jel cca 25m za ní a můžu říct, že to byl zlomek sekundy ten její náraz a já za půl vteřiny do ní, takže asi tak, nic příjemnýho, nepřeju to nikomu v životě, jen asi těm idiotům co jeli kolem a fotili si to na mobil a pořvávali na nás jen proto, že tam museli čekat. Jsem s manželkou rád, že jsme odtus vylezli živí a zdraví!!! Rychlost při nárazu Saxa byla cca 80km/h.
Ještě že ste z toho vylezli v pohodě, ten seat byl docela kaput. Ale divím se jaktože ti nebouchli ty pytle. Ale co jsou to jen plechya plasty, kůpiš pak nový vozidlo.
Rozprodám Saxo 1,5D verze Furio po čelní nehodě, 42kw, 5dveří, krásná modrá metla, model 7/99, do provozu 4/2000, bylo v super stavu, garážované-origo 155tis.km,bylo na něm mnoho nových věcí - jen letos za cca 30tis.kč (rozvody komplet, pumpa, zadní bubny, ložiska, pakny, lanovody, čepy, poloosy, klíňák+napínák, altík po GO, nový výfuk-1.díl, dělané čerpadlo a vstřiky-od té doby najeto cca 5tis.Km), pravidelně stříkaný spodek a dutiny, nově tónovaná skla dělaná za 5tis.Kč, , kola Enzo 14 s límcem ET15 zánovní (stály mě 10tis.Kč-stále jako nová, nepoškozená), 2xpneu Dunlop SP 30 175/65/14-najeto 5tis.km-stály 4tis.Kč, zkrácená řadička s koženou manžetou s chromovaným rámečkem a leštěnou hlavicí(p.c. 1300kč), leštěné chromové ráměčky budíků(p.c.550kč), zkrátka vše extra, byl to vůz v ojedinělém stavu, nyní bohužel po řetězovce na D1 ze dne 4.10.07 bouráno čelně, boky a zadek zůstaly nepoškozeny, oba airbagy OK, výbava - elektrická okna předních dveří, centrál bez DO, immobilizér, 2xairbag, elektrický posilovač řízení, origo tónovaná okna-nyní zatmavená firmou-dle povolené normy, perfektní interier, semišové sedačky, vzadu dělené.
Před nehodou jsem si toto brutálně krásné autíčko s průměrnou spotřebou kolem 4l nafty/100km cenil na 110tiskč, nyní ho rozprodám na díly anebo vcelku-cena dohoda. Tel. 606 268 287 nebo email fjekl@volny.cz
Ještě že ste z toho vylezli v pohodě, ten seat byl docela kaput. Ale divím se jaktože ti nebouchli ty pytle. Ale co jsou to jen plechya plasty, kůpiš pak nový vozidlo.
Pošlu ti ještě mail, něco mě zajímá.
jj, díky za pozvzbuzení, ale je to tak, zdraví a život jsou hlavní, auto bude jiný, ale asi už větší, škoda, Saxo byl docela miláček, ale zas na druhou stranu jak již bylo předesláno, je to "jen" auto. No a k těm nevybouchlým pytlům - taky mě to dost udivilo, ale ještě v létě před cestou do chorvatska jsem to nechal vše u známýho v servisu prověřit (U Citröenu v Brně za 600kč) a pytle byly OK, zablikala mi totiž občas kontrolka, ale bylo to jen kontaktem zátěžového sensoru pod sedadlem spolujezdce. Ještě k tomu přišel p. Svoboda (autorizovaný prodejce a opravce Citröenu & Peugeotu), který mi auto odtáhl do garáže a řekl, že opravoval Xsaru, co byla prej bořená podobně a dovrchu jako to moje a pytle nevybuchly. Jinej známej co jsem se s ním o tom hned též hned po nehodě bavil (v brně má autoservis) mi říkal, že spravovali BMW řady 3 z roku 03 a bylo bouchlý dost a pytle nevyjely, tak to asi prej v některých situacích je. Ale zase jinej kamoš z Autonovy z Brna mi povídá, že to není možný že to nevyletělo, že to muselo vyletět, že prej u Oktávek nebo fabie by se to nestalo, tak nevim.
Každopádně auto asi rozprodám na díly, bude to asi pro mě lepší, i když ten čas, no nevim nevim, ale víc jak 15tis. bych za to asi nedostal.
NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 29. 02. 2008Příspěvky: 2Bydliště: EAST MATROPOLI SR
ahoj shanam kabelovy zvazok motoru na 1.5d ten co ma na lavej strane pri baterii velky konektor a pokracuje k motoru...respektive aj ten co ide do kasni cez blatnik...vopred dakuem...ak kontakt tak novotny@vantech .sk
SAXOKLUBÁKZaložen: 20. 01. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Ústí n.L.
Franta napsal:
Chci se zeptat na el. posilovač řízení - kdyby byl kolik za nej???
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky.
SAXOKLUBÁKZaložen: 16. 03. 2008Příspěvky: 33Bydliště: Česká Skalice
zdravim.. ja bych se chtel zeptat jestli to byla havarie na predek, protoze bych potreboval predni plastovej naraznik..
dal se mi u ridice zaviraj dvere protoze tam je praskly omezovac - jeden - ten vrchni.. tak ten bych potrebval taky ..
tak prosim o ceny, diky
kontakt pichatomas@email.cz ..... icq 264140238
Naposledy upravil Tomas_10 dne po březen 24, 2008 8:31 am, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru