punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Zapojení autorádia

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Zapojení autorádia

KenaD
Zaslal: st květen 21, 2008 3:01 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
ZDaavím mám problem se zapojením radia. Vím žeby měl byt teoreticky ISO konektor do ktereho ho zapojím, ale ten tam neni tak si ho cchi sám zapojit ale ,problem je v tom že nemužu najit +12V. Nemáte nahdou nějake foto zapojení ? nebo jake barvy by měl byt ten kabel? Za každou pomoc děkují Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Majo
Zaslal: st květen 21, 2008 3:24 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
ahoj, neviem ktory kabel je ten co hladas, ale zelene a cervene kable su od reprakov a biele (alebo sive) idu do baterky.. su dva a mne to kamos na prvy krat zapojil opacne, tak keby Ti radio blblo (nepamatalo si stanice ked vyberies kluc) tak to mas opacne.. je tam este jeden na dialkovy ovladac, ale ten si nepamatam akej bol farby.. ja ho zapojeny nemam.. som si myslel ze naco ovladac, aj ked obcas by sa zisiel..

butthead
Zaslal: st květen 21, 2008 7:29 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
trvale napajanie 12V by mal byt zltej farby .... cierny kostra, ale over si to pre istotu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KenaD
Zaslal: st květen 21, 2008 8:40 pm Odpovědět s citátem
De oto že ty kable tam nejsou. Ty co jsem našel tak zeleno červene pak takovy tenky šwdivý ale tam je +12V akurat když je spinačka vypnuta jako vytahnuty klič se zapalovani. Když už je na 1 poloze tak elktrika vněm nejede. Pak tma je ještě jeden zeleny a hruby šedivy. Ktery je - a ktery +? Nebo si mám natahnout sám kebel od pojistek?
Nějake rady?
KenaD
Zaslal: st květen 21, 2008 8:43 pm Odpovědět s citátem
butthead napsal:
trvale napajanie 12V by mal byt zltej farby .... cierny kostra, ale over si to pre istotu...

To co ty píšeš tak to mám u radia, ale ja potřebuji vědět přimo z auta kabely. Na radio už si to bezproblemu zapojim sám
Majo
Zaslal: čt květen 22, 2008 9:53 am Odpovědět s citátem
ahoj, je to tak ako som Ti pisal, dobre si to pohladal.. tie dva sede su "od baterky" jeden je na kostru a druhy na baterku.. len neviem ktory odkial, skus to pomerat, lebo mne to chalanisko zapojil a opacne tak sme to zapajali znovu tak uz si teraz nespomeniem ktory kam.. tych zelenych a cervenych je tam viac, ci uz od predku alebo zadnych reprakov.. ale ked otocis kluc bude to fungovat tak ci tak, len jedna varianta ti neulozi pamat autoradia a druha hej Wink

..som kupil v obchode taku eurokoncovku s kablikmi, cez kokosvorky sa to popripajalo (kable pomeras a na navode je napisane ktory kabel kam treba napojit aby si to mal spravne) a uz len autoradio zapojis do tej eurokoncovky a je to zlato
..tie kokosvorky su trosku nestabilne, spekulujem ze cez leto tam potaham nove kable (ak niekoho ukecam aby mi pomohol Wink )

Max
Zaslal: čt květen 22, 2008 10:45 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2005 Příspěvky: 339 Bydliště: Frýdek-Místek
Jestli si to dobře pamatuju, tak ti Majo radí dobře. A ten hrubý šedý by měl být stálých +12V.

Zaslal: čt květen 22, 2008 11:34 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Ja som mal nedavno problem so zapojenim radia .Vymazavalo mi pamat aj ked bol ten tenky sivy zapojeny.Tak som to urobil tak, ze som spojil dva sive dokopy a k nim som este potiahol od poistkovej skrinky dalsich 12V, takze teraz mi radio slape aj pri vytiahnutom kluci... Laughing

Naposledy upravil ywo dne čt květen 22, 2008 11:54 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Sparco900
Zaslal: čt květen 22, 2008 11:52 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
mne radio ide ties ked vytiahnem kluc a nemusel som tam nic prepajat Smile
ywo
Zaslal: čt květen 22, 2008 11:55 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Sparco900 napsal:

tak mas bud take radio, alebo to niekto prepojil pred tebou Laughing Laughing
Sparco900
Zaslal: čt květen 22, 2008 11:56 am Odpovědět s citátem
ywo napsal:
Sparco900 napsal:

tak mas bud take radio, alebo to niekto prepojil pred tebou Laughing Laughing

mal som tam dve radia a aj jedno aj druhe tak ide. A predomnou mohol prepojit Mato zo SL Laughing
ywo
Zaslal: čt květen 22, 2008 12:05 pm Odpovědět s citátem
Sparco900 napsal:

mal som tam dve radia a aj jedno aj druhe tak ide. A predomnou mohol prepojit Mato zo SL Laughing

tak to vidim na prepojenie v SL... vivat Lubovna Very Happy hlavne ze ti funguje.. ja som sa so svojim drbal asi 3 mesiace po reklamaciach, kym som zistil ze som mal chujove repraky a nie radio.. Laughing
Majo
Zaslal: čt květen 22, 2008 12:07 pm Odpovědět s citátem
To je zaujimave, ale ja by som sa bal ze to zabudnem vypnut a odide baterka (samo ze keby auto dlhsie stalo).. uz sa mi to raz stalo s vyhrievacou poduskou, tak nerad mam v aute pripojene hocico co sa nevypne ked vytiahnem kluc.. Confused

ywo
Zaslal: čt květen 22, 2008 12:09 pm Odpovědět s citátem
Majo napsal:
To je zaujimave, ale ja by som sa bal ze to zabudnem vypnut a odide baterka (samo ze keby auto dlhsie stalo).. uz sa mi to raz stalo s vyhrievacou poduskou, tak nerad mam v aute pripojene hocico co sa nevypne ked vytiahnem kluc.. Confused

toto ja neriesim, pretoze panel z radia stale davam prec, takze sa nemoze stat ze ho zabudnem vypnut... a aj keby hralo celu noc, rano som opat v aute, takze to nevidim ako problem...ale pre starsie radia to moze byt problem, s tym suhlasim... Razz
Sparco900
Zaslal: čt květen 22, 2008 12:09 pm Odpovědět s citátem
myslim ze radio by si nemal zabudnut vypnut ked ti huci Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: