Autor |
Zpráva |
|
dyk77 |
Zaslal: út srpen 22, 2006 11:12 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út srpen 22, 2006 11:37 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
dyk77 napsal: http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=37656
Tak tohle se stalo asi 3 km od mého domova
se přiznám, že jsem tam se svým Sexem jel 180Km/h a bylo to OKi, Musel tam mít víc než 200KM/h.
woe je snad 10dní stare a vobec to sem nepatrý |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: út srpen 22, 2006 11:51 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
jj videli sme ..... a sere me ta diskuze onicem kolem jak na utohifi tak na tuning foru |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: út srpen 22, 2006 12:23 pm |
|
|
|
Miki napsal: dyk77 napsal: http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=37656
Tak tohle se stalo asi 3 km od mého domova
se přiznám, že jsem tam se svým Sexem jel 180Km/h a bylo to OKi, Musel tam mít víc než 200KM/h.
woe je snad 10dní stare a vobec to sem nepatrý
OK TAK TO SMAŽTE. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:22 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no, 580 koniku uz neco umi a kdyz je ridi nejaky namachrovany jojo, tak to pak tak dopada.
Mate nekdo hasicak v aute? ... Miki ma a taky o tom uvazuju ... ale zase sou to kila na vic |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: út srpen 22, 2006 2:21 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
nemam ale dal bych si ho tam ale nevim kam ... a jaky ... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: út srpen 22, 2006 4:06 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Já hasičák mám. Sice jen takový malý myslím má 2kg a aby nezavazel a byl po ruce tak jsem ho dal ke spolujezdcovi do dveří. |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st srpen 23, 2006 6:59 pm |
|
|
|
Tak hasičák nevozím, ale uvažuji o něm. Problém je kam s ním, protože by měl být u ruky a zase nesmí překážet, nebo hyzdit interiér.
Tenhle hasičák by mě neurazil. Je lehký jen 0,5kg a hezky vypadá. Viděl jsem ho i v jiných barvách. 890,-Kč
A tenhle zase moc nestojí , taky by stačil. 299,-Kč
A tenhle vypadá jako že se s ním dá už i něco uhasit, do užitkového auta ideální. 1459,-Kč
staženo z : http://e-shop.tuning-centrum.cz/index.php?searching=hasic%ED&feMenu=katalog&B3=Ok |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: ne srpen 27, 2006 9:39 am |
|
|
|
Ten pyrocool vozim já. Doporučil mi ho v krámě jeden kluk když sem projevil zájem o mnohem dražší hasičák. Povídal jak byl na nějaký show hasičů a že si tim postříkali ruce a brali do nich rozpálený klacky apod a že je to nebolelo a že tim uhasili bez problémů politou a pořádně rozhořelou pneumatiku benzínem. Takže sem to vzal a vozim to v autě. Ale to lambo nic moc no |
|
|
Návrat nahoru |
|
Jodlike_AX |
Zaslal: ne srpen 27, 2006 10:47 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
nj s lambem to je asi na našich silnicích hned... to člověku asi nedá si na rovince nešlápnout, jenže pár nerovností a tragédie na světě holt bezpečnost především.. (proto sem si koupil AX ) myšleno samozřejmě ironicky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: po srpen 28, 2006 5:37 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
pani , trosku sa vas pokusim naviest rozumnym smerom . Podla nejakych tabuliek co som videl , pri poziary v aute rozhoduje kazda sekunda . Tie spreje su totalna blbost o tom sa tu ani nemienim bavit .
Podla testov a roznych skusok sa zistilo , ze ak ti zacne horiet auto , tak s 1kg hasicakom to musis uhasit do 10 sec od vzniku , inak ´je rozsah poziaru potom taky ze ti to 1kg nebude stacit . Pri 2kg hasicaku je 20sec .
Ak to v priblizne tom case neuhasite , trosku to len odialite a potom sa necinne budete pozerat ako vam pred ocami auto zhori .
Preto treba ten hasicak niekde po ruke , kde nebudete stracat cas hladanim ale automaticky pri vystupovani ho zoberiete zo sebou a hned hasite . Ja ho mam z tohto dovodu vedla svojej lavej nohy , prisrobovany o alu kobercek . Cize ak by bolo treba tak ho len rychlim pohybom odcvaknem a hasim . Skuste si predstavit ako rychlo by ste dokazali vystupit , otvorit kapotu a pri tom vsetkom este hladali kam ste to vlastne ten hasicak ulozili . |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: po srpen 28, 2006 7:47 am |
|
|
|
Miki napsal: pani , trosku sa vas pokusim naviest rozumnym smerom . Podla nejakych tabuliek co som videl , pri poziary v aute rozhoduje kazda sekunda . Tie spreje su totalna blbost o tom sa tu ani nemienim bavit .
Podla testov a roznych skusok sa zistilo , ze ak ti zacne horiet auto , tak s 1kg hasicakom to musis uhasit do 10 sec od vzniku , inak ´je rozsah poziaru potom taky ze ti to 1kg nebude stacit . Pri 2kg hasicaku je 20sec .
Ak to v priblizne tom case neuhasite , trosku to len odialite a potom sa necinne budete pozerat ako vam pred ocami auto zhori .
Preto treba ten hasicak niekde po ruke , kde nebudete stracat cas hladanim ale automaticky pri vystupovani ho zoberiete zo sebou a hned hasite . Ja ho mam z tohto dovodu vedla svojej lavej nohy , prisrobovany o alu kobercek . Cize ak by bolo treba tak ho len rychlim pohybom odcvaknem a hasim . Skuste si predstavit ako rychlo by ste dokazali vystupit , otvorit kapotu a pri tom vsetkom este hladali kam ste to vlastne ten hasicak ulozili .
Já sem si ten sprej zkusil a rozhodně to neni blbost. Ale jak myslíšy |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: po srpen 28, 2006 1:11 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Jodlike_AX |
Zaslal: po srpen 28, 2006 1:24 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
[/quote]
to je teda hnusný video... ale spíš to vypadalo že se jim do poslední chvíle nechtělo používat hasičák a doufali že to zhasne samo, kdyby začli hasit okamžitě v prostoru motoru mohlo to taky dopadnout jinak. Tolik můj názor |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: po srpen 28, 2006 3:24 pm |
|
|
|
[/quote]
Když si otevře kapotu a čumí na to. Nevim ten sprej doporučujou i hasiči. Mě je to jedno budu kupovat po zimě taky ještě hasičák, ale ten sprej si tam rozhodně nechám |
|
|
Návrat nahoru |
|
|