<Nákup/Prodej ~ P: Xenony od 2999,- SK, Clonitka s 7" LCD,DVD,...
Radulik
Zaslal: pá duben 04, 2008 7:17 pm
SAXOKLUBÁKZaložen: 12. 11. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Stara Lubovna
treba vediet, kde nakupovat...ja so zarukou nemam problem...viem,ze ked sa mi nieco s nou stane, tak mi ju vymenia kus za kus...a co sa tyka ziarovky, tak cena jednej je 625sk a ked mi odisla po pol roku, tak mi ju vymenili kus za kus bez zbytocnych otazok....a ked uz pise o batasach, tak pred mesiacom som si vsimol, ze sa mi odlepuje podrazka a tak som isiel ich reklamovat(mal som ich uz rok) a takisto sa ma nic nepytali a vratili mi peniaze...takze mate to tam ine, ale co uz...
_________________ 1,6i VTR 65kW 1996 max zatial 200km/h
16v to nie je, ale daleko od neho nemaaa
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
ako tým chceš povedať že ja som zlý predajca? a mam zlú ponuku? Kamo kolko si už xenonov predal? ha? Ono vela ludi to robí aj tak že si opíšu stav tachometra na zaručny list, ale kedže ja to nemontujem tak je to velmi ťažke,... ludia sú dnes velmo vypočítaví a každy ste odrbať,... ja si stojím za svojou kvalitou a cenami,... viem že sa dajú zohnať aj za par šupou,...tie viem aj ja,...mal som take,...ale nie dakujem,... nie nadarmo to ma nizku cenu,..ved niekde treba ušetriť, no nie?
_________________ ----RESPEKT----
Existujem,teda som tak pozor na mna....
SAXOKLUBÁKZaložen: 12. 11. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Stara Lubovna
mne to je jedno, co predavas a komu predavas!...predavaj si komu chces...ja som pisal za seba....ja tiez blsakoviny nekupujem...ja som napisal svoj nazor na tu zaruku..ty kamo!!!
_________________ 1,6i VTR 65kW 1996 max zatial 200km/h
16v to nie je, ale daleko od neho nemaaa
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru