punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Další auto po saxu...

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Další auto po saxu...

Johny
Zaslal: pá září 28, 2012 7:46 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 767 Bydliště: Banská Bystrica SR
Zatial 13s, ale problem je s tým štartom, už mam slicky pripravené, ratam potom čas cca12,5-12,7.
Ešte raz ti to napíšem , pokial je suchá dobra cesta je jedno či maš fwd, rwd alebo awd, na okruhu to bude drtiť konkurenciu. Povodne som xcel jazdiť kopce ale ako som auto dostaval tak sa na slovensku zakazali autá bez rámu, fajne saxo som predal kvoli tomu že to bolo už moc hardcore a teraz mi spravia toto, neviem čo s tým Sad rám sa mi tam nexce trepať ale asi budem musieť Idea

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ritchma
Zaslal: pá září 28, 2012 9:37 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Mam na to kapičku jinej názor, ale chápu že šlo o to postavit něco rychlejšího za levno... Já jsem vždycky chtěl AWD, tak konečně bude Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
franus
Zaslal: pá září 28, 2012 10:12 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 451 Bydliště: Kroměříž, Zlín
Johny ma jistym zpusobem pravdu. Za idealnich podminek bude 2wd rychlejsi jak 4wd. zejmena na kvalitnim asfaltu a pri jizde cistou stopou ale taky pokud bude mit spravny grip.
Jeden cas v MS rally vozy kitcar P306 a xsara (tj. 2litrovy atmosfericky motor a fwd) porazely na asfaltu auta wrc, jednak diky nizsi hmotnosti a taky diky tomu, ze ztraty vykonu, pri prenosu z motoru na kola, byly nizsi nez u wrc. A to z toho duvodu ze postradaly stredovy a zadni doferencial kde prave dochazi k mechanickym ztratam pri prenosu vykonu - treni, odpor, atd.
Podobne pripady byly i na okruhu. Uz nevim co to bylo za sampionat a o jake slo presne vozy, ale na suchu 2wd byly rachlejsi jak awd, ale jak zaprselo, tak awd byly bezkonkurencni.

Zaslal: pá září 28, 2012 10:49 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 767 Bydliště: Banská Bystrica SR
franus to napisal uplne výstižne lepšie sa ani nedá.

Hned na začiatku som napísal že ked zaprší tak končím, je tam strašný narast krutiaku a na turbo motore sa to neda tak pekne dávkovať ako na astmatikovy. Fiat ma viscodrive, niečo ako samosvor, taký trochu tupý ale vie to riadne zavrieť, mam semisliky Federal a ani na dvojke to nehrabe, nato že je tam 370poníkov je to celkom fajn, pneu 215/40 R17.

AWD je tiež moj sen, ale to xce aspon 400PS, ibaže take EVO, STI alebo aj staršia GTčka, to su proste náklady na prevadzku neporovnatelné. Fiat na nahradne diely a jazdené diely, stoji tolko ako VTSko. Spotrebu mam 10litrov mimo mesta z čoho som tiež tak trošku mimo a to sa 90tkou na tom nedá chodiť Wink

Dufam že vydá a bude aj počasie tak pridem pošantiť na Autoslalom Slovakiaring, na zalamováky medzi kuželami coupe nieje ale aspon bude sranda a dostanem to viac do ruky.
inak tu je video z ostrej luky, to som sa bol prvy krat tak trošku normalnejšie previezť a odskušať ako auto drží v zákrutách.

http://www.youtube.com/watch?v=Exd_VCC2DT4

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ritchma
Zaslal: pá září 28, 2012 12:26 pm Odpovědět s citátem
Franus - tohle všechno samozřejmě vím. Jenom to na mě působí jako kompromis a podle toho co Johny píše to asi kompromis je. Nic, nebudu předbíhat, uvidíme co bude začátkem příštího roku... Nerad bych tu rozváděl nějaký debaty, abych nakonec auto nekoupil a byl akorát za vola. Problém je, že i když to auto koupim a dostanu se na těch cca 220-250awkw, naše auta se stejně nikdy nepotkaj Very Happy
Bonder15
Zaslal: čt leden 03, 2013 9:39 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 18. 02. 2012 Příspěvky: 85
Já momentálně prahnu po Swiftu sport A snad se mi ho povede do půl roku sehnat Twisted Evil

P.S. naftu jedině do služebáku

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EiFFeL
Zaslal: čt leden 03, 2013 9:57 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
tak co sis koupil prazaku?

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
TomVTS
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:22 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2010 Příspěvky: 243 Bydliště: Vsetín
Gazdoor:Jak je to s dostupností japan dílů u nás z těch Type-R a RA verzí.Taky uvažuju že od Frantíků půjdu nejspíš do AWD teď je otázka co vydrží ty čtyřkolky když se s tím budu chtít jít povozit i na závody.Uvažuju prakticky jen buď nad Subaru,Mitsubishi nebo Audi S,RS.Nějáké staré mrdky Mazdy 323,Toyoty Celica nebo Lancia Integrale asi nemá cenu jelikož dostupnost dílů bude mizivá.

fingerol
Zaslal: so leden 26, 2013 12:48 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2012 Příspěvky: 211 Bydliště: Šumperk
koukal sem dnes na ds3 racing a vcelku parádní kousek z garáže citroen racing Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
gObla
Zaslal: ne březen 31, 2013 2:08 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 08. 2011 Příspěvky: 361 Bydliště: Olomouc
Přítel od ségry prodává Hyundai coupe 2.0 102kw za "přijatelnou cenu na víkendy" má někdo s tím nějaky zkušenosti nebo je to vrak? Shocked
Ritchma
Zaslal: ne březen 31, 2013 2:18 pm Odpovědět s citátem
Já bych dal od staršího hyundai rozhodně ruce pryč. Nebo se ideálně svézt. Stačí pár minut a je jasný že to auto za nic nestojí...

Btw "pražák" koupil tohle

SkR@Bi
Zaslal: ne březen 31, 2013 2:22 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
se mi to zda nebo nevi prazak kde ma bejt volant Smile

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Ritchma
Zaslal: ne březen 31, 2013 2:23 pm Odpovědět s citátem
Volant je na správné straně, v sobotu to jdu přihlásit Wink
gObla
Zaslal: po duben 01, 2013 9:37 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 08. 2011 Příspěvky: 361 Bydliště: Olomouc
[quote="Ritchma"]Já bych dal od staršího hyundai rozhodně ruce pryč. Nebo se ideálně svézt. Stačí pár minut a je jasný že to auto za nic nestojí...

Tak jsem se projížděl a teda na to že to má 102kw nic moc, čekal jsem to čipernější ... Rolling Eyes
Ritchma
Zaslal: po duben 01, 2013 11:10 am Odpovědět s citátem
Já jich zkoušel víc a ono pak zjistíš, že ani ten novější V6 kterej by podle papírových hodnot už trošku jet měl nejede.... Navíc se to chová dost podivně a kvalita žádná. Já bych na tvém místě vybíral dál...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 9 z 9
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Přejdi na: