Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Snížení hlučnosti výfuku |
Ritchma |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 4:04 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
A co střední díl supersprint se středním tlumičem bez katu? To by zabilo třeba dvě mouchy jednou ranou, protože mam značně orezlej katík (jenom obal) a to že tam je jenom obal taky neni nic moc pěknýho. Ale zase když je to supersprint tak nevim nevim, ale jistě by to trochu zabralo |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 4:13 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: A co střední díl supersprint se středním tlumičem bez katu? To by zabilo třeba dvě mouchy jednou ranou, protože mam značně orezlej katík (jenom obal) a to že tam je jenom obal taky neni nic moc pěknýho. Ale zase když je to supersprint tak nevim nevim, ale jistě by to trochu zabralo to mam ja , kat je vonku a stredny diel je SS so stredom a je to co sa tyka hlucnosti absolutne v norme |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 5:06 pm |
|
|
|
Miki napsal: Ritchma napsal: A co střední díl supersprint se středním tlumičem bez katu? To by zabilo třeba dvě mouchy jednou ranou, protože mam značně orezlej katík (jenom obal) a to že tam je jenom obal taky neni nic moc pěknýho. Ale zase když je to supersprint tak nevim nevim, ale jistě by to trochu zabralo to mam ja , kat je vonku a stredny diel je SS so stredom a je to co sa tyka hlucnosti absolutne v norme
Výborně na jaře to koupim. I když asi to objednám dřív nevim jakou maj dodací lhůtu. Díky miky |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 6:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
A co střední díl bez tlumiče co nahrazuje kat(prostě jenom trubka) a na konci dalekohled od KM? Mám to KMko a chci tam dát jenom trubku od svodů až po konec. Bude to velkej rachot |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 6:23 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
zlamos napsal: A co střední díl bez tlumiče co nahrazuje kat(prostě jenom trubka) a na konci dalekohled od KM? Mám to KMko a chci tam dát jenom trubku od svodů až po konec. Bude to velkej rachot To počítej že bude,kámoš to měl na autě podobně a vyhrával cenu nejhlasitějšího vejfuku a když už i to bylo málo,tak sebou na sraz vez další trubku,kterou nahradil poslední díl,výsledek byl 129db |
_________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 9:55 pm |
|
|
|
zlamos napsal: A co střední díl bez tlumiče co nahrazuje kat(prostě jenom trubka) a na konci dalekohled od KM? Mám to KMko a chci tam dát jenom trubku od svodů až po konec. Bude to velkej rachot
Já mam z katu jenom obal, střed holej supersprint a koncák remus průchozí, možná si to slyšel na strahově. ono to nebylo tak děnsý ale jelikož tam nemam nějaký izolace a nemam tam zadní sedačky tak to jde dost do kabiny. Na volnoběh je to tichoučký, ale trošku tomu šlápnout na krk a je zle |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 9:55 pm |
|
|
|
zlamos napsal: A co střední díl bez tlumiče co nahrazuje kat(prostě jenom trubka) a na konci dalekohled od KM? Mám to KMko a chci tam dát jenom trubku od svodů až po konec. Bude to velkej rachot
Já mam z katu jenom obal, střed holej supersprint a koncák remus průchozí, možná si to slyšel na strahově. ono to nebylo tak děnsý ale jelikož tam nemam nějaký izolace a nemam tam zadní sedačky tak to jde dost do kabiny. Na volnoběh je to tichoučký, ale trošku tomu šlápnout na krk a je zle |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: út leden 02, 2007 10:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ahoj Ritchmo, ten KAT sis vybral sám, nebo sis to tak už koupil? Jestli sis to vybral, tak mi to prosím popiš jak. Děkuji. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út leden 02, 2007 11:11 pm |
|
|
|
zlamos napsal: Ahoj Ritchmo, ten KAT sis vybral sám, nebo sis to tak už koupil? Jestli sis to vybral, tak mi to prosím popiš jak. Děkuji.
Já ti nevim hele. Normálně sem to koupil pak sem byl na legálních emisích a auto prošlo. Pak se rosypal střed, dal se tam střední díl bez středu a pak po nějaký době se začlo auto zhlučňovat, nevim čim to bylo ale na emisích kde sem byl nedávno sem se ptal jestli je možný aby auto co má mít kat prošlo i když tam neni a on říkal že to asi ne a já sem říkal že sem byl na emisích se svym autem a že to prošlo legálně, ale že pak sme ten kat chtěli vyndat a zjistili sme že je to naprosto dutý a on říkal že se to může samo vysypat když už je starší |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: út leden 02, 2007 11:34 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
kat bymel mit keramickou vlozku kdyz se prez nej podivas tak to je neco jako vceli plastve ... tu jen vymlatis a jeto ... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: út leden 02, 2007 11:42 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No už jsem to někde četl, ale četl jsem taky že tam můžou vzniknout nějaky turbolence a že to může jet ještě hůř.Tak právě nevím. Mám to vymlátit , nemám.... Je to aspoň poznat když to vymelu a dám tam jenom střed Remus nebo Supersprint bez tlumiče? Jestli ne tak to prdím. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út leden 02, 2007 11:46 pm |
|
|
|
No martin mi tehdá říkal že když dáš kat pryč tak to znát je, já nevim nějak to prostě mam dutý, ty turbulence tam asi vznikaj, já to mam už s tim a pravděpodobně jak mi to střílí údajně dělá právě to že tam mam ten dutej obal |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: út leden 02, 2007 11:52 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Mě to taky střílí, ale ne zas nějak moc. Když to není pořádně zahřáty a trošku tomu dám, tak to slyším jak to lupe do výfuku. A mám střed i Kat origo. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: st leden 03, 2007 10:09 am |
|
|
|
zlamos napsal: Mě to taky střílí, ale ne zas nějak moc. Když to není pořádně zahřáty a trošku tomu dám, tak to slyším jak to lupe do výfuku. A mám střed i Kat origo.
No jenže mě třeba když na dvojku prudce přidám ale někdo mi tam vjede a jenom pustim plyn to udělá takovou ránu že to je jak kdyby po mě někdo vystřelil z pistole Kouknu jestli to nemam na nějakym videu |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: st leden 03, 2007 7:22 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No jak to začalo dělat mě, tak jsem měl strach jestli tomu něco není a jestli třeba není lambda špatná. Tak jsem jel do Citroenu tady v Olomouci, udělali mi diagnostiku a všechno v pořádku a říkali mi, že ty VTesa to dělají. Ale jestli ti to střílí moc, tak bych zkusil radši tu diagnostiku být tebou. Pro jistotu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|