It is difficult for us to determine for every engine type how the original ecu will react to a hotter camshaft. The question is how the engine will behave under load. Make sure it doesn't lean out. If all is well this cam should make more power than the stardard cam.
oni to ani netestuju v aute? aj pri remape by ma zaujimalo kontrolne meranie bez chipnutia.
SAXOKLUBÁKZaložen: 31. 08. 2016Příspěvky: 35Bydliště: Praha Západ
Koho by jste doporučili u nás na remap Saxa VTS 1.6 87kw, nějaká osobní (a dobrá) zkušenost? Zvažuji na základě mých zkušeností z jiných aut rovněž vačky cat cams (743). Napadá mě LSC Brázdil, už jsem s ním něco řešil, ale není z nejlevnějších (je tam samozřejmě ale kvalita a odbornost), zjištuji ještě další případný alternativy..
SAXOKLUBÁKZaložen: 31. 08. 2016Příspěvky: 35Bydliště: Praha Západ
EiFFeL napsal:
já byl u brázdila, ale ladili sme programovatelnou jednotku... stalo to teda ale 17...
To je mi jasný no, vím jak to tam je. Tak on se specializuje hlavně na závodníky a na ty co kvalitu umí zkrátka i zaplatit. Ale pro běžnýho smrtelníka je to ten dražší , asi zbytečnej postup, mnohdy.
Vím že série ecu na Saxu VTS je snad nějak zamčená, tak nevím jak to s tím reflashem standart ecu úplně je...proto se ptám i. Mám zkušenost s type r a renaultsport auty, s tímhle se poznáváme zatím.
Ten reflash úplně každý asi na tomhle autě z důvodu uzamčení ecu neudelá , nějací co jen čipují ecu asi určitě ne, ale kdo ví..Brázdil si určitě poradí, jen to stojí víc peněz zkrátka mno, ale zas auto veme na brzdu a je to odladěné správně. Samozřejmě budou ale ještě další varianty, tak prosím pište své zkušenosti
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru