Autor |
Zpráva |
|
ViveLeSport |
Zaslal: pá březen 10, 2017 1:38 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Vím o ní. Zavolej tam a zkus to objednat. Podle mě to mají špatně naceněné (na tom webu), nebo nevím. Když se podíváš na nějaké nejnižší ceny např. na ebay, tak se dost podobají tomu, co jsem sem dal.
Maloobchod cena jako taková (doporučená prodejní cena Bilsteinem - za kterou by se to mělo prodávat) - je u tohodle konkrétního tlumiče cca. 4000-4500kč za kus.
Jinak, ne nejsou jiné druhy B8 tlumičů, toho se neboj. Jen to někdo nabízí zkrátka za maloobchodní - doporučenou cenu (ceny od 4tis nahoru), pak za rozum (zde já) a pak jsou někde uvedené, tak trošku zvláštní ceny. Nutno dodat, že tebou nahozený odkaz nabídky (toho konkrétního tlumiče) je naprosto ojedinělý. Ve smyslu, že se jedná o suverenně nejlevnější nabídku na internetu u nás. Zda to za tu cenu dostaneš, to se musíš již přesvědčit sám. Já vím , za co se to nakupuje, divil bych se tedy, že by tomu tak bylo. Uvidíš, dej vědět kdyžtak, jak to dopadlo. |
_________________ ... |
|
Návrat nahoru |
|
LukasGTi |
Zaslal: so březen 11, 2017 10:07 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Objednal jsem, ale zatím krom automaticky vygenerovaného mailu nedošlo nic. Zítra tam zkusím zavolat. A určitě dám vědět. |
|
|
Návrat nahoru |
|
ViveLeSport |
Zaslal: so březen 11, 2017 10:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
LukasGTi napsal: Objednal jsem, ale zatím krom automaticky vygenerovaného mailu nedošlo nic. Zítra tam zkusím zavolat. A určitě dám vědět.
To je ještě brzo, zítra je neděle, nejspíše volej asi v pondělí a dej vědět co ti poví. Sám jsem zvedavej, protože ta cena je fakt úlet. |
_________________ ... |
|
Návrat nahoru |
|
josh |
Zaslal: ne březen 12, 2017 2:46 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Mne takto asi pred pol rokom inde nezrealizovali potvrdenú objednávku, ktorá svietila zeleným ako stav skladom (jeden sklad nedostupný, druhý OK) na kompletný výfukový systém MTS - od zvodov po tlmič vrátane katalyzátora, približne za 2,87 EUR .
Viem že je to blbosť, ale človek nikdy nevie a treba vyskúšať (objednával som opatrne len 1ks), občas mi také absurdity pri inom tovare vyšli.
Vyhovorili sa na zlé nacenenie, no dodnes si to cenovo neopravili napriek môjmu upozorneniu, akurát im odvtedy svieti 2x Nedostupný, s možnosťou Požiadať o dostupnosť... + tak isto ako aj plno iných katal.č. výfukových systémov za pár drobných... |
_________________ Jozef @ 1.4i SX engine (= PSA motor KFX TU3JP. Normálne max. zrýchlovanie 1.4i má vyzerať takto https://youtu.be/9L0tEJ7Ea1s ; pri pomalšom je niekde zádrhel) |
|
Návrat nahoru |
|
LukasGTi |
Zaslal: ne březen 12, 2017 7:33 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Taky dobrý.
Zitra tam zavolám a dám vědět. |
|
|
Návrat nahoru |
|
LukasGTi |
Zaslal: po březen 13, 2017 5:17 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Dneska jsem s pánem mluvil. Prý je vše OK, a zítra by k nim měli tlumiče dorazit. Tak uvidíme, až se to dostane domu tak podám finální hlášení. |
|
|
Návrat nahoru |
|
LukasGTi |
Zaslal: po březen 13, 2017 5:24 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ještě dotaz, pro někoho kdo už má B8. Ta speciální matka která je potřeba dorazí s tím nebo se musí koupit zvlášt ? Dneska jsem zjistil že původní nelze použit.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
ViveLeSport |
Zaslal: út březen 14, 2017 12:41 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
LukasGTi napsal: Dneska jsem s pánem mluvil. Prý je vše OK, a zítra by k nim měli tlumiče dorazit. Tak uvidíme, až se to dostane domu tak podám finální hlášení.
..Jestli si to nepročetli tady a nedaj ti to radši za nákup Dej pak vědět, jak vše došlo a postni foto tlumičů (objednáváš tlumiče i na zadek?), já budu objednávat na předek g.N , tak mě zajímá optický rozdíl mezi B8 a g.N...A s jakými pružinami to chceš vůbec nakombinovat? |
_________________ ... |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: út březen 14, 2017 6:53 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
rozdíl mezi B8 a Gr. N je opticky jedinej - sila pistnice... ta je u gr. N skoro na cely prumer tlumice... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
ViveLeSport |
Zaslal: út březen 14, 2017 11:47 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
EiFFeL napsal: rozdíl mezi B8 a Gr. N je opticky jedinej - sila pistnice... ta je u gr. N skoro na cely prumer tlumice...
To jsem si dle fotek co jsem našel i myslel. Ale není nad vlastní zkušenost, tak dík za odpověd a pověz jak fungují na okrsce?? Mám zkušenost zatím jen s B8 víš (a na jiných autech)..Jak je to tedy s těmi eNkovými Eiffele? Filtruje to i rozbíječku, je to pěkně progresivní? |
_________________ ... |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: út březen 14, 2017 3:16 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jezdil jsem je s hodně tvrdýma pružinama, takže to moc filtrační nebylo, ale na slalomu a kopci to fungovalo o dost líp než kgx s měkčíma pružinama... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
ViveLeSport |
Zaslal: út březen 14, 2017 4:05 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
EiFFeL napsal: jezdil jsem je s hodně tvrdýma pružinama, takže to moc filtrační nebylo, ale na slalomu a kopci to fungovalo o dost líp než kgx s měkčíma pružinama...
Tak s tvrdšíma pružinama nefungují moc dobře ani B8, chce to dát eibach pružiny zkrátka, ne nadarmo to prodávaj i jako komplet. Ale je jasný, že na slalomech, okruhu nebo tom kopci je to víceméně jedno, naopak se do toho může člověk víc opřít. Ikdyž na tom kopci bych to tvrdší jet nechtěl, tam chci maximální kontrolu a vědět co mi podvozek udělá, tam prostor na větší chybu není a bolí to případně Ale je to i dle stylu jízdy, každej vyžaduje něco jinýho..každej jede trošičku jinak. Já si to auto stavím hlavně na okrsky, ale na tom kopci to špatný taky nebude. |
_________________ ... |
|
Návrat nahoru |
|
LukasGTi |
Zaslal: út březen 14, 2017 5:29 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Matici už jsem si zjistil, je to součást. Jinak kupuju jen předky, a bude to v kombinaci s pružinami co mám teď "SPAX -40mm". Určitě budu dávat další info, měli by se to ke mě dostat pozítří. |
|
|
Návrat nahoru |
|
ViveLeSport |
Zaslal: út březen 14, 2017 9:09 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
LukasGTi napsal: Matici už jsem si zjistil, je to součást. Jinak kupuju jen předky, a bude to v kombinaci s pružinami co mám teď "SPAX -40mm". Určitě budu dávat další info, měli by se to ke mě dostat pozítří.
Jestli myslíš tu horní matici na tlumiči, tak to je jasný, že je k tomu. A dej na to pořádný pružiny, ty co s tím fungují (eibach). Pokud na to dáš spax apod.shit, je to jen o vzhledu, ale zabíjíš totálně správnou funkčnost toho tlumiče.
To pak ani B8 Bilstein kupovat nemusíš a jsou to vyhozené peníze s takovými tuzing pružinami. |
_________________ ... |
|
Návrat nahoru |
|
LukasGTi |
Zaslal: út březen 14, 2017 9:35 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Myslim tu převlečnou matici, tu na kterou potřebuješ speciální klíč nebo si vyrobit přípravek.
Ano dám na to spax jelikož zatím kupovat další pružiny nehodlám. Uvidím jak to bude fungovat, pokud to fungovat nebude tak se ještě dokoupí pružiny. Každopádně si nemyslím, že by byl spax nějaký tuzing shit. Dal bych to na úroveň KONI tlumičů. |
_________________ ____________________________
Saxo VTS 16v Mk1
BMW E36 316i Compact - SOLD
BMW E36 320i ´92
BMW E36 325i Vanos - Winter Junk Car |
|
Návrat nahoru |
|
|