Autor |
Zpráva |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: út únor 06, 2007 9:19 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Já mám teda jiné zkušenosti s origo klíčem...já ho nezohnul....já ho totálně ukroutil.... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: út únor 06, 2007 9:38 pm |
|
|
|
No já jsem konečně sehnal hever od někoho kdo tu rozprodával Saxo, takže proč Ty bys nesehnal klíč. Trhák a podobně velké klíče si nech v garáži, nebudeš sebou přeci vozit železářství. Ten klíč, pokud s ním kola utahuješ, stačí i na povolení a nepotřebuješ žádné další přípravky na povolení šroubu rezervy. Za sezonu dokáží šrouby hezky přireznout, takže jsem použil na povolení kola místo síly i svojí tělesnou váhu a klíč to v pohodě vydržel.
Ty kola nemá cenu utahovat jak zběsilej, stačí se do klíče v podřepu opřít a dát mu co člověku síla stačí. Nějaké utahování šlapáním na klíč je nesmysl, vždyť to musí stačit dotáhnout i od ženský. Kdo na to při utahování hamtá, nebo nepovolí kola jak je rok dlouhej, tak se nemůže divit, že mu jde potom ten klíč do vrtule. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st únor 07, 2007 5:54 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
o klic ani tak nejde jako o ten bazmecht na povolovani rezervy protoze rukou to nepovolim chtelo by to foto toho nastroje jak tady nekdo psal abych se prispusobil |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: st únor 07, 2007 6:31 pm |
|
|
Site Admin
|
Ale kdyz ti to dotahnou treba v pneuservisu tou jejich pneumatickou vrtackou, tak ses na to s origo klicem kratkej. Ja jsem ho tak akorat ohnul a stejne pak musel pouzit golu a pul metrovou trubku |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st únor 07, 2007 7:01 pm |
|
|
|
ghofig napsal: Ale kdyz ti to dotahnou treba v pneuservisu tou jejich pneumatickou vrtackou, tak ses na to s origo klicem kratkej. Ja jsem ho tak akorat ohnul a stejne pak musel pouzit golu a pul metrovou trubku jak sem psal o klic nede de my o vibdavani rezervy |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: st únor 07, 2007 7:09 pm |
|
|
Site Admin
|
Ja jsem reagoval spis na dyka a nechtelo se mi quotovat |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st únor 07, 2007 7:11 pm |
|
|
|
ghofig napsal: Ja jsem reagoval spis na dyka a nechtelo se mi quotovat aha tak to jo a muzu se te zeptat cim povolujes ten sroub |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: st únor 07, 2007 7:13 pm |
|
|
Site Admin
|
Ja mam origo klic. Akorat trosku do vrtule, ale jinak funkcni a v pripade nouze s nim jde povolit i kolo (dotazene rukou) |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st únor 07, 2007 7:22 pm |
|
|
|
ghofig napsal: Ja mam origo klic. Akorat trosku do vrtule, ale jinak funkcni a v pripade nouze s nim jde povolit i kolo (dotazene rukou) aha tak to jo ja mam auto z nemecka a klic mi jaksi zapomneli dat |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st únor 07, 2007 8:12 pm |
|
|
|
ghofig napsal: Ale kdyz ti to dotahnou treba v pneuservisu tou jejich pneumatickou vrtackou, tak ses na to s origo klicem kratkej. Ja jsem ho tak akorat ohnul a stejne pak musel pouzit golu a pul metrovou trubku
Jo to máš pravdu, jenže pneuservis je extrém nad extrém. Jednou mi tam kola dotáhli a už nikdy více. Když jsem to po nich povoloval velkou golou, tak jsem na chvíli zapochyboval jestli nepovoluju na druhou stranu a nebo jestli tam není levej závit. Se divím, že to ty šrouby vůbec přežily. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: čt únor 08, 2007 2:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ghofig napsal: Ale kdyz ti to dotahnou treba v pneuservisu tou jejich pneumatickou vrtackou, tak ses na to s origo klicem kratkej. Ja jsem ho tak akorat ohnul a stejne pak musel pouzit golu a pul metrovou trubku
To nebyl pneuservis ale čuráci, v normálním pneuservisu to dotáhnou pneumatickou jen lehce a dotáhnou to momenťákem . |
|
|
Návrat nahoru |
|
miro pona |
Zaslal: čt únor 08, 2007 3:46 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
len skoda ze takich pneuservisov je dost |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: čt únor 08, 2007 4:52 pm |
|
|
Site Admin
|
Laďa napsal: ghofig napsal: Ale kdyz ti to dotahnou treba v pneuservisu tou jejich pneumatickou vrtackou, tak ses na to s origo klicem kratkej. Ja jsem ho tak akorat ohnul a stejne pak musel pouzit golu a pul metrovou trubku
To nebyl pneuservis ale čuráci, v normálním pneuservisu to dotáhnou pneumatickou jen lehce a dotáhnou to momenťákem .
No pneuservisy jsem navstivil 3 a momentakem to neutahovali nikde, takze asi navstevujes nejaky lepsi |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt únor 08, 2007 4:59 pm |
|
|
|
ghofig napsal: Laďa napsal: ghofig napsal: Ale kdyz ti to dotahnou treba v pneuservisu tou jejich pneumatickou vrtackou, tak ses na to s origo klicem kratkej. Ja jsem ho tak akorat ohnul a stejne pak musel pouzit golu a pul metrovou trubku
To nebyl pneuservis ale čuráci, v normálním pneuservisu to dotáhnou pneumatickou jen lehce a dotáhnou to momenťákem .
No pneuservisy jsem navstivil 3 a momentakem to neutahovali nikde, takze asi navstevujes nejaky lepsi pravda mne to pokazdy dotahnou v pneuservisu dicky jen pneumatickou |
|
|
Návrat nahoru |
|
miro pona |
Zaslal: čt únor 08, 2007 5:06 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
aj pistol sa da nastavit na neja ky moment ale vacsina to ma naplno a momentak ani nevedia co je nieto este aby vedeli ze kazda skrutka ma ini moment dotiahnutia |
|
|
Návrat nahoru |
|
|