punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Klic na Kola

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Klic na Kola

Lukes.2002
Zaslal: út únor 06, 2007 9:19 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Já mám teda jiné zkušenosti s origo klíčem...já ho nezohnul....já ho totálně ukroutil.... Laughing

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
dyk77
Zaslal: út únor 06, 2007 9:38 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
No já jsem konečně sehnal hever od někoho kdo tu rozprodával Saxo, takže proč Ty bys nesehnal klíč. Trhák a podobně velké klíče si nech v garáži, nebudeš sebou přeci vozit železářství. Ten klíč, pokud s ním kola utahuješ, stačí i na povolení a nepotřebuješ žádné další přípravky na povolení šroubu rezervy. Za sezonu dokáží šrouby hezky přireznout, takže jsem použil na povolení kola místo síly i svojí tělesnou váhu a klíč to v pohodě vydržel.
Ty kola nemá cenu utahovat jak zběsilej, stačí se do klíče v podřepu opřít a dát mu co člověku síla stačí. Nějaké utahování šlapáním na klíč je nesmysl, vždyť to musí stačit dotáhnout i od ženský. Kdo na to při utahování hamtá, nebo nepovolí kola jak je rok dlouhej, tak se nemůže divit, že mu jde potom ten klíč do vrtule.

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: st únor 07, 2007 5:54 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
o klic ani tak nejde jako o ten bazmecht na povolovani rezervy protoze rukou to nepovolim Sad chtelo by to foto toho nastroje jak tady nekdo psal abych se prispusobil Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ghofig
Zaslal: st únor 07, 2007 6:31 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Ale kdyz ti to dotahnou treba v pneuservisu tou jejich pneumatickou vrtackou, tak ses na to s origo klicem kratkej. Ja jsem ho tak akorat ohnul a stejne pak musel pouzit golu a pul metrovou trubku Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
martanc
Zaslal: st únor 07, 2007 7:01 pm Odpovědět s citátem
ghofig napsal:
Ale kdyz ti to dotahnou treba v pneuservisu tou jejich pneumatickou vrtackou, tak ses na to s origo klicem kratkej. Ja jsem ho tak akorat ohnul a stejne pak musel pouzit golu a pul metrovou trubku Laughing
jak sem psal o klic nede de my o vibdavani rezervy Very Happy
Ghofig
Zaslal: st únor 07, 2007 7:09 pm Odpovědět s citátem
Ja jsem reagoval spis na dyka a nechtelo se mi quotovat Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
martanc
Zaslal: st únor 07, 2007 7:11 pm Odpovědět s citátem
ghofig napsal:
Ja jsem reagoval spis na dyka a nechtelo se mi quotovat Laughing
aha tak to jo Very Happy a muzu se te zeptat cim povolujes ten sroub Very Happy
Ghofig
Zaslal: st únor 07, 2007 7:13 pm Odpovědět s citátem
Ja mam origo klic. Akorat trosku do vrtule, ale jinak funkcni a v pripade nouze s nim jde povolit i kolo (dotazene rukou) Very Happy
martanc
Zaslal: st únor 07, 2007 7:22 pm Odpovědět s citátem
ghofig napsal:
Ja mam origo klic. Akorat trosku do vrtule, ale jinak funkcni a v pripade nouze s nim jde povolit i kolo (dotazene rukou) Very Happy
aha tak to jo Very Happy ja mam auto z nemecka a klic mi jaksi zapomneli dat Very Happy
dyk77
Zaslal: st únor 07, 2007 8:12 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
ghofig napsal:

Jo to máš pravdu, jenže pneuservis je extrém nad extrém. Jednou mi tam kola dotáhli a už nikdy více. Když jsem to po nich povoloval velkou golou, tak jsem na chvíli zapochyboval jestli nepovoluju na druhou stranu a nebo jestli tam není levej závit. Se divím, že to ty šrouby vůbec přežily.

Spotřeba CITROEN SAXO
Laďa
Zaslal: čt únor 08, 2007 2:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
ghofig napsal:

To nebyl pneuservis ale čuráci, v normálním pneuservisu to dotáhnou pneumatickou jen lehce a dotáhnou to momenťákem .
miro pona
Zaslal: čt únor 08, 2007 3:46 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 19. 05. 2006 Příspěvky: 84 Bydliště: bratislava
len skoda ze takich pneuservisov je dost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ghofig
Zaslal: čt únor 08, 2007 4:52 pm Odpovědět s citátem
Laďa napsal:
ghofig napsal:

To nebyl pneuservis ale čuráci, v normálním pneuservisu to dotáhnou pneumatickou jen lehce a dotáhnou to momenťákem .

No pneuservisy jsem navstivil 3 a momentakem to neutahovali nikde, takze asi navstevujes nejaky lepsi Shocked Very Happy
martanc
Zaslal: čt únor 08, 2007 4:59 pm Odpovědět s citátem
ghofig napsal:
Laďa napsal:
ghofig napsal:

No pneuservisy jsem navstivil 3 a momentakem to neutahovali nikde, takze asi navstevujes nejaky lepsi Shocked Very Happy
pravda mne to pokazdy dotahnou v pneuservisu dicky jen pneumatickou Mad
miro pona
Zaslal: čt únor 08, 2007 5:06 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 19. 05. 2006 Příspěvky: 84 Bydliště: bratislava
aj pistol sa da nastavit na neja ky moment ale vacsina to ma naplno a momentak ani nevedia co je nieto este aby vedeli ze kazda skrutka ma ini moment dotiahnutia
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: