Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Vzpěra za palubkou? |
DAVE_FM |
Zaslal: st duben 11, 2007 5:45 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mám jui já na ropě! pěkně mě sere při výměně pojistek.... |
_________________ 1,5 D 42kW, r.v. 99, 3dv, stříbrná metla |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st duben 11, 2007 10:18 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
DAVE_FM napsal: Mám jui já na ropě! pěkně mě sere při výměně pojistek....
sakva kluci co to tam máte...já to tam teda nemám...aspon určitě ne takhle u pojistek...leda že by to měly jen saxa před faceliftem...i když vlastně BX19GTI psal že ji tam má taky a jeho saxo je taky z těch "mladších"...tak nevím...budu se muset pořádně podívat... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt duben 12, 2007 4:14 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Lukes.2002 napsal: DAVE_FM napsal: Mám jui já na ropě! pěkně mě sere při výměně pojistek....
sakva kluci co to tam máte...já to tam teda nemám...aspon určitě ne takhle u pojistek...leda že by to měly jen saxa před faceliftem...i když vlastně BX19GTI psal že ji tam má taky a jeho saxo je taky z těch "mladších"...tak nevím...budu se muset pořádně podívat... podle mne ses spatne koukal ja taky napred myslel ze ji tam nemam a byla tam musis si holt kleknout vypada to ze ji tam ma kazdej |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: čt duben 12, 2007 7:30 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Dobrý, tak aspň víme že jí zam každej má... co si kdo myslíte, k čemu je? já to tipuji na tuhost karoserie nebo něco kolem bezpečnosti při nehodě... podle toho co je na druhý straně za šroub je to asi dělaný na zátěž,ten šroub se jeví jako takový ty pevnostní třeba na pásy...tak moc nevim jestli to satčí přidělat obyčejnym..ale lepší než nic asi.. |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá duben 13, 2007 1:30 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
DiNOkitovec napsal: Dobrý, tak aspň víme že jí zam každej má... co si kdo myslíte, k čemu je? já to tipuji na tuhost karoserie nebo něco kolem bezpečnosti při nehodě... podle toho co je na druhý straně za šroub je to asi dělaný na zátěž,ten šroub se jeví jako takový ty pevnostní třeba na pásy...tak moc nevim jestli to satčí přidělat obyčejnym..ale lepší než nic asi.. no bude to urcite vzpera tuhosti karoserie a mozna to ma i neco spolecnyho s pristrojovkou |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: so duben 14, 2007 7:15 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |